kizlar canlar yardim acill BURSA da meme buyutme ameliyati olanlar varmi doktor onerisi istiyorum

Herkese iyi akşamlar.Şu anda hastane odasındayım ve öğle saat 13:00 de göğüs büyütme ameliyatı oldum.Doktor Selçuk Aytaç yaptı Sürekli KK da takip ediyordum.Herkes ağrıdan ve nefes alamamaktan bahsediyordu.Hiç öyle bir sıkıntım Yok.Ağrım da yok,inanamıyorum!!!
Ama bir yandan da dilini ısır kızım diyorum,çünkü ben 20 gün öncede labiaplasti ameliyatı oldum, hala oturamıyorum,ödemim çok fazla, labiaplasti ameliyatımı olduktan sonrada hiç ağrım yoktu ama sonrada delirtti ağrısı sızısı, ödemi :KK43: O zamanda aaa çok iyiyim ağrım yok demiştim, şimdi de öyle olmam inşallah.Ben çok araştırmadan 2 hafta önce karar verdim,Selçuk beyin elinin ne kadar iyi olduğunu duymuştum, randevu aldım ve yaptırdım,hala inanamıyorum,nasıl bu kadar hızlı karar verdiğime.Pazartesi konuştuk 1-2 hafta çok doluyum dedi.Sonra aradı Çarşamba ameliyatım iptal gel istersen dedi. 2 günde şıp diye geldim :halay:Bu arada verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ediyorum,Aranıza bu kadar geç katıldığıma pişmanım ama nasip.Şimdi kendini estetik ve bakıma sokan 30 unu geçmiş bir bayan olarak ben de yaşadıklarımı ve memnun kaldıklarımı sizinle paylaşacağım.
İşte bu kadar herkesin cicişleri hayırlı olsun :KK15:

Herkese iyi akşamlar.Şu anda hastane odasındayım ve öğle saat 13:00 de göğüs büyütme ameliyatı oldum.Doktor Selçuk Aytaç yaptı Sürekli KK da takip ediyordum.Herkes ağrıdan ve nefes alamamaktan bahsediyordu.Hiç öyle bir sıkıntım Yok.Ağrım da yok,inanamıyorum!!!
Ama bir yandan da dilini ısır kızım diyorum,çünkü ben 20 gün öncede labiaplasti ameliyatı oldum, hala oturamıyorum,ödemim çok fazla, labiaplasti ameliyatımı olduktan sonrada hiç ağrım yoktu ama sonrada delirtti ağrısı sızısı, ödemi :KK43: O zamanda aaa çok iyiyim ağrım yok demiştim, şimdi de öyle olmam inşallah.Ben çok araştırmadan 2 hafta önce karar verdim,Selçuk beyin elinin ne kadar iyi olduğunu duymuştum, randevu aldım ve yaptırdım,hala inanamıyorum,