kizlar canlar yardim acill BURSA da meme buyutme ameliyati olanlar varmi doktor onerisi istiyorum

Karin germe de yapiyordur muhakkak selcuk bey.estetik cerrahlarin hepsi meme,burun,karin,bacak vs. pek cok estetik operasyon yapiyor.ayrica selcuk bey ameliyat sonrasi izler icin lazer uygulamasi da yapiyor.ben bir de murat tezcani tavsiye edebilirim.o da tecrubeli bir doktor.maddi durumunuz el vermiyorsa once muayene ucreti almayan doktorlarla gorusunki kafanizda bir fikir oluşsun.malum fiyatlar yuksek.
Vala çok teşekkür ya baya aydinlattiniz beni aynen selçuk beyle görüşmeye gidicem bakalım muayne parası veripde memnun kalmadigim beni aydinlatmayan doktirlarda var canım sanırım estetik international var kafamda mesut beyinde çok iyi olduğunu duydum ameliyatı ilk kez olacaksaniz muayene ücretsiz dediler bide onla gorusucem estaticare saymış sanırım :KK19::eek:

Çoook teşekkür ederim bilgileriniz için bende estetik internationalda bülent beyin asistanlariyla görüştüm 9 bin tl diğer doktorlar 7.500 dediler bilemedim sadece protez canım aynen bide karın germede yaptiricam inşallah istiyorum ikiside bi kerede olsun vala çok sağol bilgiler için :)
bende istanbul da bülent beyin yanındaki diğer dr yücel beye ameliyat oldum 7500tl idi kampanya vardı 4900tl ye oldum çok memnunum tavsiye ederim senicokseviyorum senicokseviyorum

Son düzenleme:
ama benim kampanya temmuz ayındaydı kaporamı vermiştim fakat ameliyatı 3 hafta önce oldum çok sık kampanya yapıyorlar bilgilerini verirsen kampanyadan haberdar olursun üstelik kredi kartına 8 taksit yaptırdım şaka gibi:KK70::KK70:@senicokseviyorum

ama benim kampanya temmuz ayındaydı kaporamı vermiştim fakat ameliyatı 3 hafta önce oldum çok sık kampanya yapıyorlar bilgilerini verirsen kampanyadan haberdar olursun üstelik kredi kartına 8 taksit yaptırdım şaka gibi:KK70::KK70:@senicokseviyorum
:) aynen canim üye kartı aldım bende görüştüm indirim olduğu sırada para yoktu hiç yaa :KK43: bakalım kısmet canim seninameliyatin nasıldı Suan nasılsın su meme ucunu meme altını bilemiyorum hangisi avantajli

Cnm benim 1 bucuk ay once ikinci ameliyatimi selcuk aytac yapti.cekirge estetik international da oldum.protez arti diklestirme yapildi.9 bin odedim.ilk ameliyatimi alper bayraktar yapti.onunla da gecen ramazan ayinda gorustum.ama bazi hususlarda icime sinmedi.o zaman bana verdigi fiyat 8. 500 tl idi.ayni ay esteticare de mesut ozcanla da gorustum.10 bin dedi.mesut hocanin muayene ucreti 300 tl cnm.estetik international muayene ucreti almiyor.alper bayraktarin muayene ucreti de 250 tl.cekirge devlet hastanesinde muhammet eren simsek var.o da ilgili ve kibar bir doktor.bana protez arti diklestirme icin 6500 7000 tutar demisti.sadece protez daha uygun olur heralde.
Canim sen emin misin suan esteticare ye lazere gidiyorum ameliyatım da orda olmayı planlıyorum mesut hocanın muayenesi ücretsiz ve ameliyat içinde 4500 dedi

Mesut hocanın karın germe ne kadar bi bilginiz varmı bende muayene icin gidicem meme büyütme fiyatı siz yemini aldiniz
Karın germe hakkında bilgim yok fakat 10 gün önce falan aldım lazer için gittiğimde görüştüm cuma günü yine gidicem.lazerin kontrolü için . Lazer orda sorduğum. Bir kaç yerden yarı fiyatında .

Merhaba arkadaşlar forumu hep dışarıdan takip ediyordum ameliyat olmamak için direndim küç vs doğal yollarla büyütme paylaşımlarını denedim ama hiç istikrarlı gidemedim ve ameliyata karar verdim, fikrim değişmeden olmak istiyorum 1ay içinde,
ben de bursada olacağım Ali Tufan Soydan mı, Selçuk Aytaç mı duyan bilen yardım etsin ne olur :)

Merhaba arkadaşlar forumu hep dışarıdan takip ediyordum ameliyat olmamak için direndim küç vs doğal yollarla büyütme paylaşımlarını denedim ama hiç istikrarlı gidemedim ve ameliyata karar verdim, fikrim değişmeden olmak istiyorum 1ay içinde,
ben de bursada olacağım Ali Tufan Soydan mı, Selçuk Aytaç mı duyan bilen yardım etsin ne olur :)
İkisi hakkında kötü yorum duymadım fakat işi maddiyata dokmuşler uçuk fiyatlar bana göre

Aynen, Ali Tufan Soydan biraz daha uygun sadece. Hastanede olduğu için daha güvenilir geliyo şuan için ama daha muayne bile olamadım:/

Ali tufan ne kadar istedi
Ya ben bursalıyım ama şehir dışında çalıştığım için muayne olamadım daha Ali beye, cumartesi öğlene kadar yerindeymiş. Ama telefonda sordum sadece protezse 5.500den başlıyo dediler, muayene ücretide 90 TLymiş

Esteticare ile görüştüm ama Koruparktaki hemşire bayanla, 7.500 civarı da o fiyat verdi. Orası da ilgili gözüküyor

Ya ben bursalıyım ama şehir dışında çalıştığım için muayne olamadım daha Ali beye, cumartesi öğlene kadar yerindeymiş. Ama telefonda sordum sadece protezse 5.500den başlıyo dediler, muayene ücretide 90 TLymiş

Esteticare ile görüştüm ama Koruparktaki hemşire bayanla, 7.500 civarı da o fiyat verdi. Orası da ilgili gözüküyor
Canim sen esteticare yle gorusmemissindir çünkü esteticare Esentepe tip arka tarafında tuna caddesi galiba orası ama emin değilim koru park takı estetik international olmasi lazim

X