- 1 Ocak 2016
- 58
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi senicokseviyorum
kizlar meraba koruparkdaki estetik international canim esteticare fsm de canim bende karar veremiyorum napcaz ya estetik international fiyatlar çok ama bi kere olucaz bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba Mehmet ozcan hakkinda bilgi ediniyorum bakalım kısmet kızlar esteticare mehmet ozcan duydunyznuKarar verebildinizmi sonuç ne oldu :) bende aynı araştırmadayım internette yeterli bilgi yok malesef
Pardon ya karıştırmışım ben estetic international tabi kartıda var. Aynen bi kere olcaz o kadarı gözden çkarmışız biraz fazlasınıda veririz gerekiyosa sağlık var işin içinde :/kizlar meraba koruparkdaki estetik international canim esteticare fsm de canim bende karar veremiyorum napcaz ya estetik international fiyatlar çok ama bi kere olucaz bilemedim
Canim sen esteticare yle gorusmemissindir çünkü esteticare Esentepe tip arka tarafında tuna caddesi galiba orası ama emin değilim koru park takı estetik international olmasi lazim
Evet resim görmedim ama yorumları okudum darısı başımıza diyelim o zaman :) kredi kartına taksit vs bişekilde halledicez napalım bi kere olcak sonuçta :)kizlar selcuk aytac iyi sonuclar alan arkadaslar varadan arkadasimizinsonuçlarınıda gördüm maşallah :) güzel olmuş sadece estetik internationalda fiyatlar yüksek değer belki ama kredi felan cekicez herhalde bide kombine ameliyat olucam iki fiyat indirim olur belki bizim beyi zaten zor ikna ettim bide fiyt yüksek olunca nasıl yapicaz diyo insan
kizlar selcuk beyle gorustum karin germe ve meme buyutme ikisi beraber on alti bine kadar dustu ikisi beraber yaparmiyim yapamazmiyim dedim ama hic bisey olmaz ilk bir aydan sonra normallesir hersey dedi ama spora gidiyorum ideal kiloma dusup olayim dedim zaten biz yag alcaz karnin bi kismi gitcek beklemeyin bile bence dedi ama 15 kilo daha vermem lazim ne kadar dogru olur napiyim sizce
Kurtulurum ama.agrisini cekebilirmiyim sezeryan doğum yaptım doktor ondan daha kolay ağrısı dedi
Ramazanda gorustum kendisiyle en sonNe zaman görüştunuz
Mutlaka pazarlik yap cnm.indirim yapiyolarkizlar selcuk aytac iyi sonuclar alan arkadaslar varadan arkadasimizinsonuçlarınıda gördüm maşallah :) güzel olmuş sadece estetik internationalda fiyatlar yüksek değer belki ama kredi felan cekicez herhalde bide kombine ameliyat olucam iki fiyat indirim olur belki bizim beyi zaten zor ikna ettim bide fiyt yüksek olunca nasıl yapicaz diyo insan
Benimde kafam karıştı mesut özcan diyordum ama galiba bir kerede selçuk beyi gorucemKızlar bende Selçuk Aytaç a karar veriyorum sanırım. Hepberaber gidip gurup indirimi mi yaptırsak :))
Aynen bende kendisine muayne olmadım daha direk ameliyat öncesi olcak bu gidişleBenimde kafam karıştı mesut özcan diyordum ama galiba bir kerede selçuk beyi gorucem