kizlar canlar yardim acill BURSA da meme buyutme ameliyati olanlar varmi doktor onerisi istiyorum

Ben ilk ameliyatimi olmadan once iki kez ikinci ameliyatimdan once de bir kez gorustum

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar meraba koruparkdaki estetik international canim esteticare fsm de canim bende karar veremiyorum napcaz ya estetik international fiyatlar çok ama bi kere olucaz bilemedim
Pardon ya karıştırmışım ben estetic international tabi kartıda var. Aynen bi kere olcaz o kadarı gözden çkarmışız biraz fazlasınıda veririz gerekiyosa sağlık var işin içinde :/

Canim sen esteticare yle gorusmemissindir çünkü esteticare Esentepe tip arka tarafında tuna caddesi galiba orası ama emin değilim koru park takı estetik international olmasi lazim

Aynen cnm yanlış olmuş :) Selçuk Aytaç için görüştüm zaten o estetik internationalda :)

kizlar selcuk aytac iyi sonuclar alan arkadaslar var adan adan arkadasimizinsonuçlarınıda gördüm maşallah :) güzel olmuş sadece estetik internationalda fiyatlar yüksek değer belki ama kredi felan cekicez herhalde bide kombine ameliyat olucam iki fiyat indirim olur belki bizim beyi zaten zor ikna ettim bide fiyt yüksek olunca nasıl yapicaz diyo insan

kizlar selcuk aytac iyi sonuclar alan arkadaslar var adan adan arkadasimizinsonuçlarınıda gördüm maşallah :) güzel olmuş sadece estetik internationalda fiyatlar yüksek değer belki ama kredi felan cekicez herhalde bide kombine ameliyat olucam iki fiyat indirim olur belki bizim beyi zaten zor ikna ettim bide fiyt yüksek olunca nasıl yapicaz diyo insan
Evet resim görmedim ama yorumları okudum darısı başımıza diyelim o zaman :) kredi kartına taksit vs bişekilde halledicez napalım bi kere olcak sonuçta :)
Birinden duymuştum arkadaşım bursada özel bi hastanede olmuş dedi foto atmış kıza baktm güzel olmuş gerçekten ve ailesinden gizli olmuş demekki baya hafif geçmiş diye cesaret aldım ordan:) Hastane olduğuna göre Ali Bey diye tahmin ediyorum fiyat da ona uyuyor net öğrenmeye çalışıcam
Daha fazla seçenek çıkmasın 2sinden biri olsun :)

kizlar selcuk beyle gorustum karin germe ve meme buyutme ikisi beraber on alti bine kadar dustu ikisi beraber yaparmiyim yapamazmiyim dedim ama hic bisey olmaz ilk bir aydan sonra normallesir hersey dedi ama spora gidiyorum ideal kiloma dusup olayim dedim zaten biz yag alcaz karnin bi kismi gitcek beklemeyin bile bence dedi ama 15 kilo daha vermem lazim ne kadar dogru olur napiyim sizce

kizlar selcuk beyle gorustum karin germe ve meme buyutme ikisi beraber on alti bine kadar dustu ikisi beraber yaparmiyim yapamazmiyim dedim ama hic bisey olmaz ilk bir aydan sonra normallesir hersey dedi ama spora gidiyorum ideal kiloma dusup olayim dedim zaten biz yag alcaz karnin bi kismi gitcek beklemeyin bile bence dedi ama 15 kilo daha vermem lazim ne kadar dogru olur napiyim sizce

kombine olabilrsiin ikisi bir bir seferde kurtulursun kilo verebiliyorsan ver tabi daha iyi ameliyat öncesi

Mutlaka pazarlik yap cnm.indirim yapiyolar

Selçuk bey meme altından yapicaz dedi 75 beden sudyen ölçüm 85 c cup olur dedi kaç cc sormayı unuttum ya merak ettim sizce nasıl olur boyum 175

Aynen canim indirim aldım ama kombine olacak karın germede olacak ikisi beraber bir ay sonra biseyin kalmaz dedi ama ben korkuyorum zor çünkü iki tane bide sezeryan olmuş biriyim az çok benzer

Kızlar bende Selçuk Aytaç a karar veriyorum sanırım. Hepberaber gidip gurup indirimi mi yaptırsak :))

Back
X