Kızlar bütün harcamalar benden...

ben melek annecimle dunyanin her tarafina gitmeye raziyim ,tabi minik prensesimide alirdim yanima a.s:1hug::1hug:

Ben bir Malezya bileti rica edeyim.madem Malezya olacağız bakalım görelim gelecekteki halimizi....ama bu arada antartika da olabilir.....

nasıl yanii..turizmi iyi değilmi şimdi oranın.neden öyle amannııııııınn.mısıra gidecekler iyi düşünün.sonra rezil rüsva etmeyin beni burda.mısıra gönderdim diyee:tomato:yerimseniben

eflatuncum valla mısırdan uzak dur turizmcilerin kralicesi arkadasım benım:1hug:

sonra yollarsın rezıl ettın bızı derler, denmıcek gıbı deıl sekerım paranla rezıl olmak bole bısey :Roflol:

mısır konusu acıcam en sonunda anılarımı paylasmak ıcın sabırsızlanıorummm hepsı ırenctııı jeyyar

Ben bir Malezya bileti rica edeyim.madem Malezya olacağız bakalım görelim gelecekteki halimizi....ama bu arada antartika da olabilir.....

Allah seni davul etmesin emi..:Roflol:ben seni direk kutuplara yollayayım anacım.yakında kar-buz göremeyeceğiz baksana.eriyor oralarda.malezya olurmuyuz bilmem,zaman gösterecek ama baksana malezyanın turizm geliri bizi geçiyormuş nerdeysea.s.

battım ben battıııııııııııııııııııııııım senağlamakafamçokkarıştı

battım ben battıııııııııııııııııııııııım senağlamakafamçokkarıştı
ama sen kaşındın illaki göndereyim 0-12 yaş ücretsiz yanınıza da 1 kişi diye bak ben sadece çoooooook sıcak geçen yazdan sonra buzları istedim eskimolar fazla masraf yapmadan ev inşa ediyorlar buzlardan nasılsa atarım kendimi ohhh serin serin :teytey::icecream:benim masrafı çok düşünmea.s.

sağol canım yaa,yüreğime buz serptin.acık rahatladım:Roflol:ne bileyim ben giden hep uzaklara gidiyor.neyse canınız sağolsun.göndermeye devam ediyorum ben.pilavdan dönenin kaşığı kırılsınmı?..kırılsınlaelaelaelaelaea.s.

hmmm güzel bir soru :)

ben dünyayı gezmek değil Türkiyede kalmayı tercih ederim ve bodruma gönder beni derim

yanıma Aşkımı alırım

senide gönderdim gitti canım..hazırla bavulunu.bavulunu çok doldurma.herşey beleş unutma.yeni ciciler al kendinea.s.

çifte standart var burda eflatuncum olmaz ama o bodrum ıstıyo tabı ucuzundan yakınından hop canım hemen toplan gıt:smiley-cool:
biz maldivler istedik hani serap ezgü getiriyodu çocugu nooldu:uhm: ne gelen var ne giden valiz filan da hazırla demedin olmazki canım topic açıyorsan arkasında durman lazım turizm sektorunun kralicesi olabılırsın ama musterı kayırıyorsunn :Roflol::Roflol:

:1hug:

canım sana bavul hazırla demedim.sor bakayım niye demedim?sor sor..
sen boşver bavulu mavulu.komple yenile kendini orada.yeni ciciler al,makyaj malzemeleri vs herşeyini yenile diye demedim.sengözlerimebaksanabnasıl iyi kıvırabildimmisırnaşık şey serap tembel çıktı bu konuda.naapsakki.ikimiz arayalım bari.bulamasakta boşver.maldivlerde sevgilide buluruz bacım sana.onuda yenileyelim:dance:

guzel kıvırdın valla helal olsun tam turizmci oldun simdi :Roflol: yok ben napiim maldivli adamı :dilcikar: iyi bari biz arayalım ozaman iş başa dustu desene :sm_confused: yada sen benı gonderme bosver benımkını bul ben senı yollıyım ıstedıgın yere ıstedıgın kısıyle kımle nereyı ıstıyodun bakiym sen :Roflol:

serap ezgu.yu yasemin.in penceresine şikayet ediyimde gorsun gununu klava:

yasemini de inci ertuğrula inciyi ayşe özgüne onu sedaya..hepsini birbirine düşürelimde rtükte kurtulsun bizde:Roflol:he he heeeeeeee.ben eşim ve kızımla abanta gitmek istiyorum.ama boşver eşim beni unutur balık tutmaya gider akşama kadar göle.evde oturayım.aklıma biyer gelirse yollarsın.açık çek demi?:Roflol:sende adam beğenmiyorsun kızım.evde kalıcan baklülülülülülü

bende anlaştığım yakın bi kız arkadaşımla italya,paris,viyana gezmek isterdim çılgınlar gibi doyasıya

NOT:eşimi almam yanıma rahatça gezdirmezdi beni ama tüm harcamalar senden ya o zaman bişey dermiydi bilmiyorum

tabi gezerkende bol bol alışveriş yapardım ayakkabı çanta kıyafetler falan filan
teşekkür ederim cnm ii bi tatildi ya

rica ederim ne demekyerimsenibenbanada bişeyler alırsın artıkjeyyar

EŞimle Gönen e gitmek isteridm....
Yurdumun küçük ve şirin yerleri varken gerek yok yaban ellere.....
Zaten içim şişmiş bu koca şehirde.... küçücük bir tatil çok iyii gelirdi

EŞimle Gönen e gitmek isteridm....
Yurdumun küçük ve şirin yerleri varken gerek yok yaban ellere.....
Zaten içim şişmiş bu koca şehirde.... küçücük bir tatil çok iyii gelirdi

güzel seçim bacım.balıkesirli olarak çok sevindim seçimine.istanbulda yaşayıpta içi şişmeyen çok az insan vardır herhaldea.s.

Bütün harcamalar benden,yerini seçin dedim.
Bu sefer ben kocamı Lost'un çekildiği adaya yollamak istiyorum.jeyyar
Üç beş senede anca döner:roflol:

italya ya. tek başına ama dönüşte iki kişi olarak dönmek isterdim. ben v yakışıklı bir italyanlajeyyar

hiç düşünmem annem derim. eşimle gideriz zaten daha çook gideriz Allah sağlık ve ömür verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…