sevgilime kafayı takmış bi zilli var :mymeka:
mümkünse beni onunla afrikaya şöyle yırtıcı delici hayvanların bol olduğu bi yere gideyim Kötü Kazen
o orda kalsın yannız lütfen beni geri getirin tatlicadiarzu
sen parayı veriyonnu vermiyonnu...bak çok masraflı olur he..naniknanik
dudunuzmu bilmem barbados adası,harika bir yer ve tabii sefgülüm olmadan tadı çıkmaz beyaz kumlar deniz oy oy..kız sahi göndersene ne ii olur:dance:
ay belki 2 -3 sacını başını yolasım gelir gözlerden ırakken :Roflol:
yok canıııım tembihledim ben serap ezgüyü.sana sağlam lazım değilmi bu çocukjeyyaro zaman maldivler uygundur.serap a enselenince korkudan gitmesin sakın öteki tarafa:Roflol::Roflol:
aşkımla,tokyoya gitmek isterdim!!
1 ay önce eşimle gitmiştim oraya.... daha sakin bi yere gönder beni...... yorgun hissediyorum ben kendimi senağlama
Tabi ki eşimle giderim(0-12 ücretsiz demiştin di mi?Kızım olmadan asla gitmem!!!).Ben kesinlikle Mısır'a gitmek isterdim.Piramitleri görmeyi çok istiyorum.:teytey::dance:
mısırmııı :1shok::1shok: aman yarabbim gormemenizi tavsiye ederim orayı anlatmak ıcın ayrı bir topic lazım piramitlerde hicbisey yok ici bos yağmalanmıs ve ırenc kokuyor
irenc bıyer :bbo::bbo: hındıstana gıdın bence orası daha ıyı olabılır
bıletler alınmadan son kararınızı soyleyın ama yanlıslık olmasın :Roflol:
benden uzakta olan eşimle kızımıdaalıp tatile gitmek isterdimmmm çok özledim eşimi hazır tatil falan düşünürken ne iyi olurdu hemde beleşşş:sm_cool::sm_cool::Roflol::Roflol::Roflol:
bu çiçeklerde tatili veren arkadaşaa.s.a.s.a.s.
mısırmııı :1shok::1shok: aman yarabbim gormemenizi tavsiye ederim orayı anlatmak ıcın ayrı bir topic lazım piramitlerde hicbisey yok ici bos yağmalanmıs ve ırenc kokuyor
ayrıca yollarda her yerde at pislikleri filan bir suya basıyosun Allah yandın yağmur yağmayan ulkede yolalrıda temızlemeyen adam bunlar neye bastın sen tahmın et
ayrıca insanlarıda felaket pis babam gıderken bir valiz dolusu yiyecek getiriyo diye dalga gectıkte olmasa actık en guzel otellerinde kaldık yemekleri yiyebilene askolsun
irenc bıyer :bbo::bbo: hındıstana gıdın bence orası daha ıyı olabılır
bıletler alınmadan son kararınızı soyleyın ama yanlıslık olmasın :Roflol:
Valla Eflatun ben vazgeçtim Mısır'dan.Lafael çok fena anlatmış.Maldiv Adaları'nda karar kıldım.Haberin olsun.Bu tatil bana çok iyi gelcek.Kesene bereket.Allah tuttuğunu altın etsin.a.s..
Diyelimki bütün harcamalarınızı ben karşılayacağım.kuruş para harcamayacaksınız.Bir hafta tatile göndereceğim sizi.tek bir kişiyi yanınızda götürme şansınız var.dünyanın neresine ve kiminle gitmek isterdiniz?
( 0-12 yaş çocuklar ücretsizdir.buda çocuğu olanlara kıyağım olsun.:Roflol:)
a.s.
canım ben fas ı çok merak ediyorumm...ve inşlahhh birgün gerçekten gitme fırsatı bulurummmm....
yaa eflatun gerçekten cönderseydin ne olurdu.ne cüsel cörmüş olurdum.hem 0-12 yaşda ücretsizmiş:Roflol::Roflol: