Kızlar bütün harcamalar benden...

olur gurbaa olur..hatta sen kal o sırnaşık şeyi tek başına yollayayım safariye.artık kim avlanır bilmem ama en azından sen yorulmamış olursun.haaa illa ne hale düşecek görmek istiyorsun o başka:Roflol:jeyyarordanda sevgilini alır istediğin yere geçersin.nasıl olsa benden hediye:teytey:

herşey beleeş canımkafamçokkarıştı..seç ve git hadee iyi yolculuklar.ama herkes gittiği yerden bana hediye getirecek.(o da beleş)a.s

yok canıııım tembihledim ben serap ezgüyü.sana sağlam lazım değilmi bu çocukjeyyaro zaman maldivler uygundur.serap a enselenince korkudan gitmesin sakın öteki tarafa:Roflol::Roflol:

yokk canım altustu tutcak kolundan benimle merkeze kadar geliceksin dicek korkmaz okadar :1rolleyes: he eger yok ben o kizi istemem, onla tatile gitmem dersee :mymeka: pataklasin bi guzel hele hele baska bi kiz var onla gitsem fln cikarsa agzindan Kötü Kazen oldurebilir orda sıksın bogazini valla serapciima herrgun temiz camasir gotururum ben onun yerine ben bile yatarim hayir isi bu hayir :Roflol:

1 ay önce eşimle gitmiştim oraya.... daha sakin bi yere gönder beni...... yorgun hissediyorum ben kendimi senağlama

valla canım türkiye dışında sakin bildiğim bir yer yok.ama o kadar sakin bir yer arıyorsun madem gel bizim buraya Kaz dağlarına yollayayım seni.bol oksijen,yeşillik,aşağıya bakınca masmavi deniz körfez ayaklarının altında tablo gibi..yerimsenibenmavi-yeşil bir arada.tam sana göre:teselli:

bende sevdiğimle gitmek istiyorum tatile.bak seni çok masrafa sokmayacam karadeniz tarafına gitmek istiyoruz şöyle sakin bir yer olsun.bol bol konuşma imkanı bulacagımız bir yer olsun.

Tabi ki eşimle giderim(0-12 ücretsiz demiştin di mi?Kızım olmadan asla gitmem!!!).Ben kesinlikle Mısır'a gitmek isterdim.Piramitleri görmeyi çok istiyorum.:teytey::dance:

Tabi ki eşimle giderim(0-12 ücretsiz demiştin di mi?Kızım olmadan asla gitmem!!!).Ben kesinlikle Mısır'a gitmek isterdim.Piramitleri görmeyi çok istiyorum.:teytey::dance:

mısırmııı :1shok::1shok: aman yarabbim gormemenizi tavsiye ederim orayı anlatmak ıcın ayrı bir topic lazım piramitlerde hicbisey yok ici bos yağmalanmıs ve ırenc kokuyor

ayrıca yollarda her yerde at pislikleri filan bir suya basıyosun Allah yandın yağmur yağmayan ulkede yolalrıda temızlemeyen adam bunlar neye bastın sen tahmın et

ayrıca insanlarıda felaket pis babam gıderken bir valiz dolusu yiyecek getiriyo diye dalga gectıkte olmasa actık en guzel otellerinde kaldık yemekleri yiyebilene askolsun

irenc bıyer :bbo::bbo: hındıstana gıdın bence orası daha ıyı olabılır

bıletler alınmadan son kararınızı soyleyın ama yanlıslık olmasın :Roflol:

:1shok:Ciddi olamazsın.Hayallerimi yıktın lafael.Ben çok başka düşünmüştüm Mısır'ı.Nereye gitsem acaba?Hazır bedava tatil bulmuşken.
Neyse o zaman Maldiv Adaları olsun bari.

ayy ayyy çok sevindim çiçekleresırnaşık şeyteşekkür ederim canım..çocuklarda beleş:teytey:

nasıl yanii..turizmi iyi değilmi şimdi oranın.neden öyle amannııııııınn.mısıra gidecekler iyi düşünün.sonra rezil rüsva etmeyin beni burda.mısıra gönderdim diyee:tomato:yerimseniben

Valla Eflatun ben vazgeçtim Mısır'dan.Lafael çok fena anlatmış.Maldiv Adaları'nda karar kıldım.Haberin olsun.Bu tatil bana çok iyi gelcek.Kesene bereket.Allah tuttuğunu altın etsin.a.s..

Valla Eflatun ben vazgeçtim Mısır'dan.Lafael çok fena anlatmış.Maldiv Adaları'nda karar kıldım.Haberin olsun.Bu tatil bana çok iyi gelcek.Kesene bereket.Allah tuttuğunu altın etsin.a.s..

ne demek canım istediğin yere gidebilirsina.s.tuttuğum altın olmasın ama boşver.klavyeyi tutuncada altın olur mazallah..canım sıkılır o zaman kulübede gelemem:Roflol:

canım ben fas ı çok merak ediyorumm...ve inşlahhh birgün gerçekten gitme fırsatı bulurummmm....
yaa eflatun gerçekten cönderseydin ne olurdu.ne cüsel cörmüş olurdum.hem 0-12 yaşda ücretsizmiş:Roflol::Roflol:

annemle gitmek isterdim eger annem gelmessede sewgilimle nereye gitmek isterdim hindistan sanırım

ben kızımı bırakamazdım gitseydim..o yüzden 0-12 beleş..halden anlıyoruz demi :Roflol:aaaa hatta dadıda alın yanınıza..lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…