mümkünse ben ve bi laptop olsun bu sayede bütün KK yanımda olur:1rolleyes:, neresii olsunnnnCADIARZU hmmm
Mısır olabilir mesela tarihi bol olsunnn insanı şeker olsunn ölee bi yer olsun işte sen karşıla yeter ki yerimseniben ben hazırlanmaya başladım bilee :a015:
ve mümkünse ben yokken çocuklara BerŞule baksın:):sm_cool:
1 hafta önce eşimle italyadaydık.eh beleş bir gezi fena olmaz doğrususengözlerimebaksanab
bu kez Tayland yakınlarındaki Borneo adası iyi bir tercih sanırım
bu arada banada bişeyler getirirsiniz artık demisırnaşık şey
aaa ayıp ettin ben hediyeni orda seçerim :uhm:diyodum amaa varsa özel bi isteğinn söyle hemen, haritayı çıkardım gezilicek yerleri listeliyorumm onu da not alayım söyle sen söylee ,aaa çekinme:1hug:
eeee simdi sole bisiy var beni terkeden sevgilimle maldivlere gitmek istiorum ben :Roflol:
onu sizmi bulup geticeksiniz he bana kaldiysa tatil yalan sırnaşık şey
ben eşimle birlikte gitmek isterdim .venedik olabilir yada paris farketmez sen gönder canım.:1closedeyes:
sevgilini serap ezgü ye ispiyonladım canım.bugün yarın enseleniryerimsenibeno zaman sizi ıssız bir adaya kapatayımjeyyar
serap ezgumuuu:1shok::1shok: yakalayınca bsy yapmaz ınsallah cocuga valla aldatmadı benı hamıle bırakıp fılan kacmadıda sırnaşık şey
ıssız ada da iyi de orda bizi yemesin hayvanlar :Roflol: maldivler iyi bence
tmm ozmn seraptan haber gelince solersin bana nerde kıstırdıysa gider alırız cocugu sırnaşık şeysırnaşık şey
a.s.
Ben koca bi valizim sırtımda ' insanların az olduğu , sessiz sakin bir yerde müstakil bahçeli bi eve göndermeni isterdim. ' orda kendimle basbasa kalıp , dertten , sıkıntıdan , üzüntülerden uzak sırf kendimi dinlemek isterdim.
herşeyden , herkesten uzak ben ve düşüncelerim senağlama
gitmek istiyorum....... Arkama bile bakmadan senağlama