ANGEL YATAK ODASI - Resital Mobilya
Living Modern Yatak Odası Takımı - Modern yatak odası takımları ve fiyatları - Mobilya
Heves Modern Yatak Odası Takımı - Modern yatak odası takımları ve fiyatları - Mobilya
Ekim Yatak Odası Takımı 10
Gelibolu Yatak Odası Takımı - Berke Mobilya
Melissa Yatak Odası Takımı Krem - Yatak Odası Takımları - Berke Mobilya
Uygun fiyatlı beğendiklerim.
canım çok teşekkür edrim.ben istikbalden bakıyorum 4.900 tl lik alışverişe 500,00 tl indirimi var e bu da cazip geldi.hep burdan bakındım ben de
Anladım canım. Ama hepsini ordan alcam diye kendini şartlandırırsan
pişman olabilirsin. O kadar bekledin ev kuruyorsun 1000 lira fazla olsun en gönlüne
göresi olsun derim ben. yine de karar senin...
kızlar bu takımın 4 kapaklı olanı küçük olmaz di miiii
Evet şimdi gördüm o güzelmiş bak..
kızlar çok heyecanlıyım bugün dayanamadım yakınımızdaki mobilyacıya gittim burdan da bir bakınayım dedim... şunu beğendim ve peşin fiyatına 2.500,00 tl dedi sizce güzel mi ve uygun mu ? tay tüyü kumaşmış bu arada... füme ve kırık beyazEki Görüntüle 702718
net görünmüyor sanırım .mecburen link veriyorum Bambi Mobilya Defne Berjerli Takımlar
Bence güzel yalnız büyük çekyatın ayaklarının demirden olması düşündürdü.
Kullanışlı olur mu bilenler aydınlatsa güzel olur..
haticeee ne gsel takımlar beğenmişssin cnm ben de ilk resimdeki 1.yi begendm cnm ama temizliği zor olur dersende 4.sayfaya eklediğin bambinin de gselmiş..
halına gelince royalden miss'in aldığı halı çok desenl olmayan su tarz bi halı ii gider bence fotosunu ekliym
perde olarak stor perde veya yere kdr fonlu perdelerden düşünebilirsn..umarm fikir verebilmişimdir.
bizde bu köşe takımını alıcaz ünitesiyle bakıp yorum yap bakalm..takımın füme koyu gri olanı oluck ama
Eki Görüntüle 703047 Eki Görüntüle 703048
canım yatak odası kesinlikle 2.sayfadaki futuro istikbalin takımını al derim her renk ile kombin yapma şansın olur ona uygun sade beyaz yada krem halı almanı önderirim nevresimlerini aksesuarlarını istedğin renklerle dizayn edebilirisin. gelelim salon takımına eğer sadece tek oda yapacam dersen koltuklarının yatak olması özelliği ve yere yakın olmamasını tercih et derim.koltuk takımlarından da yeni eklediğin pembeli al derim en azından tek odan olacaksa renkli cıvıl cıvıl bir renk olsun otururken için açılsın derim.buna uygun olaraktan krem rengi sade perde .pembeli kremli çizgili bir halı almanı öneririm koltukların renkli halın ve perden daha sade olsun bence.halı olarakta angora,padişah,halılarını öneririm canım şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?