Kızlar Bunları Alsam mı?

SerHatice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.623
30
108
merhaba kızlar.tayin sıkıntımız nedeniyle eşimle ayrı yerlerdeyiz.nasip olursa Haziran'da eşim yanıma gelecek ve yuvamızı kuracağız.şimdi ben de bu tatlı telaş içine girdim.beğendiğim mobilyaları göstereceğim size bakalım beğenecek misiniz? bir de kullanan varsa bunları bana bilgi verebilir mi?

teşekkür ederim şimdiden.

Eklentiler

• $istikbal-star-maksi-takim-bambu-krem milas cappuccino.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 552
  • $istikbal-star-maksi-takim-bambu-vizon-26112012-2.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 2.212
Son düzenleme:
Yatak Odası tk. da bunun düşündüm. rengi Krem - Cappuccino

koltuk tk.biri de Krem ve Cappuccino olduğu için kararsız kaldım aslında :26:

Eklentiler

• $safran-yatak-odasi-1.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 774
1. oda takımını beğendim canım çok nazik düşünebilirsin.

bunlar da diğer seçeneklerim.bir de kızlar bu koltuklar sade olduğu için nasıl bir halı modeli seçmem uygun olur bana bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• $istikbal-kayra-yatak-odasi-01032013-1.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 543
  • $milas-maxi-tkm-bambu-vizon.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 376
  • $istikbal-milas-maksi-takim-bambu-vizon-26112012-1.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 1.071
Olabildiğince açık renk ve sade halı modellerini tercih et canım bak bunlar gibi.

Tek renk kahve olanın kırık beyazını düşün tam sana göre

Son düzenleme:
Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır,bilginize..

1. takımı beğendim bende.. uygun halı ve perdelerle çok güzel bi salonun olur bence

Koltuk takımı için 3. takımı beğendim
yatak odası için daha farklı modeller de bakabilirsin diye düşünüyorum.. Güle güle oturun

İlk eklediklerinden 2. takımı 3 aydır kullanıyoruz vizon rengini .Resimde daha sönük duruyor o takım gidip görünce daha güzel geldi bizim gözümüze. Bizim salonumuz çok küçük mesela öyle büyük koltuk takımları sığmadığı için böyle maksi takımlara baktık bunların için de böyle ayaklı ve küçük olarak bir tek istikbaldeki o takım vardı diğerleri hep çekyat takımı gibi duruyordu. Koltuk kumaşı da çok hoş geçen domates dökülmüştü mesela nemli bir bezle sildik hemen çıktı. Hem açılıp yatak da oluyor o açıdan da avantajlı. Fiyatı da çok uygundu sitede 1640 lira gibi bir şey yazıyordu 2 kanepe 3'lü 1 tekli için peşin 1500'e almıştık biz ocak sonu gibi.

canım 1500,00 tl ye mi aldınız? ben bu takımı sitede 2.120,00 tl olarak gördüm.emin misin? ya da mağazasında o kadara mı alabilirim ? o zamn süperrr

pardon 1 tekli demişsin :26: canım nasıl bir halıyla bütünleştirdin merak ettim paylaşabilr misin?

bir de bu uyku setini aldı eşim az önce

Eklentiler

• $sleepwell-uyku-set-gulcicek2.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
1. oturma takımı güzel bence de.
Ama yatak odaları pek hoşuma gitmedi.
Aslında ben daha renkli, cıvıl cıvıl takımları beğeniyorum.
Herkesin zevki farklı.
Bu arada gözün aydın darısı başıma

ben ılk resımdeki 1.takımı beğendım

yatak odası konusundada ben alıcak olsam beyaz alırım şimdi çok moda çokta kullanışlı

kızlar bu takımın 4 kapaklı olanı küçük olmaz di miiii

Eklentiler

• $futuro-yatak-odasi-3.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…