• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Bunları Alsam mı?

canım çok teşekkür edrim.ben istikbalden bakıyorum 4.900 tl lik alışverişe 500,00 tl indirimi var e bu da cazip geldi.hep burdan bakındım ben de :40:

Anladım canım. Ama hepsini ordan alcam diye kendini şartlandırırsan
pişman olabilirsin. O kadar bekledin ev kuruyorsun 1000 lira fazla olsun en gönlüne
göresi olsun derim ben. yine de karar senin...:34:

Anladım canım. Ama hepsini ordan alcam diye kendini şartlandırırsan
pişman olabilirsin. O kadar bekledin ev kuruyorsun 1000 lira fazla olsun en gönlüne
göresi olsun derim ben. yine de karar senin...:34:

Evet haklsıın canım... şimdilk internetten beğendiklerim bunlar yakından nasıl olur fikrim değişir mi göreceğiz artık... bir tane daha paylaştım gördün mü ? o nasıl

eko halının desenlerını çok beğenıyorum şagi halıda demode oldu ayrıca temızlığı zor

Son düzenleme:
kızlar çok heyecanlıyım bugün dayanamadım yakınımızdaki mobilyacıya gittim burdan da bir bakınayım dedim... şunu beğendim ve peşin fiyatına 2.500,00 tl dedi sizce güzel mi ve uygun mu ? tay tüyü kumaşmış bu arada... füme ve kırık beyaz $defne.webp

net görünmüyor sanırım .mecburen link veriyorum http://www.bambimobilya.com.tr/product/berjerlitakimlar/j_defne/index.php

Son düzenleme:
kızlar çok heyecanlıyım bugün dayanamadım yakınımızdaki mobilyacıya gittim burdan da bir bakınayım dedim... şunu beğendim ve peşin fiyatına 2.500,00 tl dedi sizce güzel mi ve uygun mu ? tay tüyü kumaşmış bu arada... füme ve kırık beyazEki Görüntüle 702718

net görünmüyor sanırım .mecburen link veriyorum Bambi Mobilya Defne Berjerli Takımlar

Bence güzel yalnız büyük çekyatın ayaklarının demirden olması düşündürdü.
Kullanışlı olur mu bilenler aydınlatsa güzel olur..

haticeee ne gsel takımlar beğenmişssin cnm ben de ilk resimdeki 1.yi begendm cnm ama temizliği zor olur dersende 4.sayfaya eklediğin bambinin de gselmiş..
halına gelince royalden miss'in aldığı halı çok desenl olmayan su tarz bi halı ii gider bence fotosunu ekliym

29kz3wk.jpg

perde olarak stor perde veya yere kdr fonlu perdelerden düşünebilirsn..umarm fikir verebilmişimdir.
bizde bu köşe takımını alıcaz ünitesiyle bakıp yorum yap bakalm..takımın füme koyu gri olanı oluck ama;)
$köşe.webpEki Görüntüle 703048

haticeee ne gsel takımlar beğenmişssin cnm ben de ilk resimdeki 1.yi begendm cnm ama temizliği zor olur dersende 4.sayfaya eklediğin bambinin de gselmiş..
halına gelince royalden miss'in aldığı halı çok desenl olmayan su tarz bi halı ii gider bence fotosunu ekliym

29kz3wk.jpg

perde olarak stor perde veya yere kdr fonlu perdelerden düşünebilirsn..umarm fikir verebilmişimdir.
bizde bu köşe takımını alıcaz ünitesiyle bakıp yorum yap bakalm..takımın füme koyu gri olanı oluck ama;)
Eki Görüntüle 703047 Eki Görüntüle 703048

teşekkür ederim canım... ben çok karasız kaldım canım yaa ama sanki füme ve beyaz kombinli birşey alcam sonunda :9: seninkiler de çok güzel köşe takımına bayıldım canım:16:

bambinin takımını çok beğendim ve ikinci sayfadaki yatak odasını beğendim bence ikisi..

kızlar bu modeli de çok beğendim...sizce nasıl duruyor.

Eklentiler

• $w.webp
    $w.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 148
canım yatak odası kesinlikle 2.sayfadaki futuro istikbalin takımını al derim her renk ile kombin yapma şansın olur ona uygun sade beyaz yada krem halı almanı önderirim nevresimlerini aksesuarlarını istedğin renklerle dizayn edebilirisin. gelelim salon takımına eğer sadece tek oda yapacam dersen koltuklarının yatak olması özelliği ve yere yakın olmamasını tercih et derim.koltuk takımlarından da yeni eklediğin pembeli al derim en azından tek odan olacaksa renkli cıvıl cıvıl bir renk olsun otururken için açılsın derim.buna uygun olaraktan krem rengi sade perde .pembeli kremli çizgili bir halı almanı öneririm koltukların renkli halın ve perden daha sade olsun bence.halı olarakta angora,padişah,halılarını öneririm canım şimdiden hayırlı olsun:34:

canım yatak odası kesinlikle 2.sayfadaki futuro istikbalin takımını al derim her renk ile kombin yapma şansın olur ona uygun sade beyaz yada krem halı almanı önderirim nevresimlerini aksesuarlarını istedğin renklerle dizayn edebilirisin. gelelim salon takımına eğer sadece tek oda yapacam dersen koltuklarının yatak olması özelliği ve yere yakın olmamasını tercih et derim.koltuk takımlarından da yeni eklediğin pembeli al derim en azından tek odan olacaksa renkli cıvıl cıvıl bir renk olsun otururken için açılsın derim.buna uygun olaraktan krem rengi sade perde .pembeli kremli çizgili bir halı almanı öneririm koltukların renkli halın ve perden daha sade olsun bence.halı olarakta angora,padişah,halılarını öneririm canım şimdiden hayırlı olsun:34:

canım yatak odası hakkında kararsızlığım sürüyor maalesef... inegöl'e gidip ordan seçmek isitorum... oturma odası yalnız olacak misafir odası düşünmüyorum.dediğin gibi cıvıl cıvıl olsun isitorum aslında... özellikle berjerleri çiçekli olanlar çok hşuma gidiyor.bunu gördüm netten hemen ekleyip sormak istedim:1: kataloglar gelecek ordan eklerim artık.

bana model beğen istediğinden yapılır dendi o yüzden bana siz de yardımcı olun.şu şu model kullanışlı şık diye olmaz mı :26:

inegölde hangi mobilyacı olduğunu yaz bende bakar sana fikrimi belirtirim olmazmı

makyaj masası çok abartılı ve büyük geldi bana.onu değiştitirsek ? daha güzel olur değil mi?

Eklentiler

• $250yatakodasi01.webp
    $250yatakodasi01.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 147
Back
X