• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BULDU BENİ!!! ACİL DURUM..

casper85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
332
169
48
Konumu bilmeyenler için kısa bir özet geçiyorum,
4 yıllık evliliğimi bitiriyorum.
eşim maddi olarak cok rahat fakat psiklojik problemleri olan biri.Rahatsızlığını asla kabul etmediği için 4 yıldır verdiğim tüm çabalar sonuçsuz kaldı.
hiçbir şekilde tedavi olmayı kabul etmediği için rahatsızlığı dahada ilerledi ve can korkusuyla gecen hafta cuma günü yanıma giyebilecegim şeylerimi alıp kaçtım evden.
bir cok olay yasadık cevremizde kimse kalmadı,anne yeni tasındı ve adresini bilmiyordu.
bende evden cıktıgım dakika kapadım tlfonu ve en az hasarla nasıl boşanabilirim,boşanmak istemeyip benimle ugrasursa ne gibi tedbirler alabilirim bunları arastırıyordum.
maddi olarak hiçbir isteğim yoktu en basından beri bu yüzden anlasarak bosanmak ve bundan sonraki haytımda kendi yaralarımı sarıp,yeniden yaşama tutunmak istiyordum.
gecen gün bizimle uzun bi süre yasamak zorunda kalan arkadasını arayıp,artık benim için bittiğini,kendisine sonsuz güveni oldugu için bana yardım etmesini istedim.
bugün öğleden sonra annemn tlfonundan o arkadası aradı,eşimin günelrdir cok düşünceli oldugunu,sessizliğe gömüldüğünü,hiçbir soruya cevap vermediğini,benimle alakalı kesinlikle konusmadığını söyledi.
bize gelmiş ve bizde kalıyorlarmıs beraber.benim nerede oldugumu sordugunda sadece yüzüne bakıyormus.
bu sabah almıs karsısına,sen konusmasanda ben konusacagım sadece dinle oğlum demiş,
hayat cok kısa ve yarına sag salim cıkacagımızı sadece allah biliyor.
sana inanıyor ve güveniyorum.yasadıklarınız ve yasattıkların yenilir yutulur şeyler değil.sen çabalamadıkça o kızın daha ne kadar bu zulme katlanacagını düşünüyorsun?
kimseyle görüştürmüyorsun,ne arkadası ne eşi ne dostu ne komsusu var.
seni o kadar cok sevdiki,bu iki katlı eve kendini hapsedip,sadece senin çizdiğin cercevede bi dünya yasamaya calıstı.asla senin elini tutmaktan vazgecmedi.ne yaparsan yap,seni yarıyolda bırakmadı.
evine doktorlar getirdi,araya bizleri soktu,senin için maddi manevi,ruhen ne geliyosa sonuna kadar çabaladı.
ama sen hiçbirseyi kabul etmedin.
madem sadece sen ve senin isteklerin var bu hayatta,
madem kendinden baska hiçbirseye inanmıyor ve güvenmiyorsun,
o zaman tek kişilik bi hayat yasa.
çünkü bu yasadıgınız sey evlilik değil.
kendinide,o kızıda artık rahat bırak.
eger evden gittiyse ne yaparsan yap asla geri dönmeyecek.
benimde bir kızım var,kendi kızımın bu tür seyler yasamasını görmektense ölmeyi tercih ederim.
senin bu yaptıklarında bi kadını diri diri mezara gömmekten baska birsey değil.
sana da yazık.
bu kadar geniş bir cevrede,sana inanan,sana güvenen insanları hayal kırıklıgına ugratmaya hakkın yok.
hapishaneyemi,tımarhaneyemi girmek istiyorsun sen sec.
çünkü bugün geldiğin noktada sadece kendi secimlerini yasadın.
o kız gitti artık oğlum.
seni seve seve,evini seve seve,ardına bakmadan,hiçbir eşyasına dokunmadan ve hiçbirsey istemeden gitti artık.
baska bi kadın olsa sen bana bunları yaptın,bende sana neler yapıcam der,seni elaleme rezil eder,senden aldıgı tazminatlada bir ömür calısmadan keyfine bakar.
burası türkiye,polis var kanun var.seni bir kalemde yerle yeksan ederler.
artık kendin için değil ve su evde yediğin ekmek hatrına o kıza tek bir iyilik yap.
bırak onu.
biraz önce annemin ev kapısı calındı,bende uyukluyordum.delikten bakmıs,kim geldi dedim,sessizce o gelmiş napıcaz dedi.
kim o de dedim,sesinin tonundan anlarım ben,telefonu al eline polisi aramak için hazır ol dedim.
anne kim o dedi,
_benim annecim,,, dedi..
çekil anne dedim,kapının zincirini kaldırmadan (yüzüme kezzap atıcaktı ya,birazda onun korkusundan geri durdum.)
__3 dakikan fazlaca sadece bana baktı,elleri yanında duruyordu ve bişe yoktu,bi adım daha attım.
ne oldu dedim.
_korkuyormusun dedi,
__neden korkacagım,senden korksam bi ömür için nikah defterine imza atmazdım.
4 yıl iyi kötü yasadık,korkarak değil,kendim istediğim için kaldım yanında.şimdi de kendim istediğim için ayrıldım evden,korkarak birsey yapmadım,dedim.
_ben haftaya evi taşıycam,almak istediğin birsey varmı?dedi
__ananemden kalma bir iki parca çeyiz var,baska birsey almak istemiyorum.
_ben bilememki ne olduklarını.hafta içi anahtarı güvenliğe veririm,ne zaman istersen,ne istersen gelip alabilsin. dedi.
__tesekkür ederim,almak istersem sana haber bırakır öyle girerim,senden habersiz senin evine giremem artık..dedim
_çalışıyormusun,bi işe girdinmi? dedi.
__henüz böyle bi durumum yok.hersey sona erdiğinde çalısabilirim,fakat suan hiçbir yerde calısmıyorum. dedim.
3 dakkadan fazlaca yine baktı baktı,tamam. dedi gitti.

kafamda deli sorularla kaldım.
elim ayagım buz kesti.
esref saatine mi denk geldim?
bu evi nereden buldu?
yüreğim çıkacak kızlar.
yarın sabah anneyle avukata vekalet vermeye gidecektim.acaba amcayla tekrar konussammı?
anlasmalı bosanmaya razı olurmu diye?
pencerenin önünde nöbette anne
napcam ben ya

Konumu bilmeyenler için kısa bir özet geçiyorum,
4 yıllık evliliğimi bitiriyorum.
eşim maddi olarak cok rahat fakat psiklojik problemleri olan biri.Rahatsızlığını asla kabul etmediği için 4 yıldır verdiğim tüm çabalar sonuçsuz kaldı.
hiçbir şekilde tedavi olmayı kabul etmediği için rahatsızlığı dahada ilerledi ve can korkusuyla gecen hafta cuma günü yanıma giyebilecegim şeylerimi alıp kaçtım evden.
bir cok olay yasadık cevremizde kimse kalmadı,anne yeni tasındı ve adresini bilmiyordu.
bende evden cıktıgım dakika kapadım tlfonu ve en az hasarla nasıl boşanabilirim,boşanmak istemeyip benimle ugrasursa ne gibi tedbirler alabilirim bunları arastırıyordum.
maddi olarak hiçbir isteğim yoktu en basından beri bu yüzden anlasarak bosanmak ve bundan sonraki haytımda kendi yaralarımı sarıp,yeniden yaşama tutunmak istiyordum.
gecen gün bizimle uzun bi süre yasamak zorunda kalan arkadasını arayıp,artık benim için bittiğini,kendisine sonsuz güveni oldugu için bana yardım etmesini istedim.
bugün öğleden sonra annemn tlfonundan o arkadası aradı,eşimin günelrdir cok düşünceli oldugunu,sessizliğe gömüldüğünü,hiçbir soruya cevap vermediğini,benimle alakalı kesinlikle konusmadığını söyledi.
bize gelmiş ve bizde kalıyorlarmıs beraber.benim nerede oldugumu sordugunda sadece yüzüne bakıyormus.
bu sabah almıs karsısına,sen konusmasanda ben konusacagım sadece dinle oğlum demiş,
hayat cok kısa ve yarına sag salim cıkacagımızı sadece allah biliyor.
sana inanıyor ve güveniyorum.yasadıklarınız ve yasattıkların yenilir yutulur şeyler değil.sen çabalamadıkça o kızın daha ne kadar bu zulme katlanacagını düşünüyorsun?
kimseyle görüştürmüyorsun,ne arkadası ne eşi ne dostu ne komsusu var.
seni o kadar cok sevdiki,bu iki katlı eve kendini hapsedip,sadece senin çizdiğin cercevede bi dünya yasamaya calıstı.asla senin elini tutmaktan vazgecmedi.ne yaparsan yap,seni yarıyolda bırakmadı.
evine doktorlar getirdi,araya bizleri soktu,senin için maddi manevi,ruhen ne geliyosa sonuna kadar çabaladı.
ama sen hiçbirseyi kabul etmedin.
madem sadece sen ve senin isteklerin var bu hayatta,
madem kendinden baska hiçbirseye inanmıyor ve güvenmiyorsun,
o zaman tek kişilik bi hayat yasa.
çünkü bu yasadıgınız sey evlilik değil.
kendinide,o kızıda artık rahat bırak.
eger evden gittiyse ne yaparsan yap asla geri dönmeyecek.
benimde bir kızım var,kendi kızımın bu tür seyler yasamasını görmektense ölmeyi tercih ederim.
senin bu yaptıklarında bi kadını diri diri mezara gömmekten baska birsey değil.
sana da yazık.
bu kadar geniş bir cevrede,sana inanan,sana güvenen insanları hayal kırıklıgına ugratmaya hakkın yok.
hapishaneyemi,tımarhaneyemi girmek istiyorsun sen sec.
çünkü bugün geldiğin noktada sadece kendi secimlerini yasadın.
o kız gitti artık oğlum.
seni seve seve,evini seve seve,ardına bakmadan,hiçbir eşyasına dokunmadan ve hiçbirsey istemeden gitti artık.
baska bi kadın olsa sen bana bunları yaptın,bende sana neler yapıcam der,seni elaleme rezil eder,senden aldıgı tazminatlada bir ömür calısmadan keyfine bakar.
burası türkiye,polis var kanun var.seni bir kalemde yerle yeksan ederler.
artık kendin için değil ve su evde yediğin ekmek hatrına o kıza tek bir iyilik yap.
bırak onu.
biraz önce annemin ev kapısı calındı,bende uyukluyordum.delikten bakmıs,kim geldi dedim,sessizce o gelmiş napıcaz dedi.
kim o de dedim,sesinin tonundan anlarım ben,telefonu al eline polisi aramak için hazır ol dedim.
anne kim o dedi,
_benim annecim,,, dedi..
çekil anne dedim,kapının zincirini kaldırmadan (yüzüme kezzap atıcaktı ya,birazda onun korkusundan geri durdum.)
__3 dakikan fazlaca sadece bana baktı,elleri yanında duruyordu ve bişe yoktu,bi adım daha attım.
ne oldu dedim.
_korkuyormusun dedi,
__neden korkacagım,senden korksam bi ömür için nikah defterine imza atmazdım.
4 yıl iyi kötü yasadık,korkarak değil,kendim istediğim için kaldım yanında.şimdi de kendim istediğim için ayrıldım evden,korkarak birsey yapmadım,dedim.
_ben haftaya evi taşıycam,almak istediğin birsey varmı?dedi
__ananemden kalma bir iki parca çeyiz var,baska birsey almak istemiyorum.
_ben bilememki ne olduklarını.hafta içi anahtarı güvenliğe veririm,ne zaman istersen,ne istersen gelip alabilsin. dedi.
__tesekkür ederim,almak istersem sana haber bırakır öyle girerim,senden habersiz senin evine giremem artık..dedim
_çalışıyormusun,bi işe girdinmi? dedi.
__henüz böyle bi durumum yok.hersey sona erdiğinde çalısabilirim,fakat suan hiçbir yerde calısmıyorum. dedim.
3 dakkadan fazlaca yine baktı baktı,tamam. dedi gitti.

kafamda deli sorularla kaldım.
elim ayagım buz kesti.
esref saatine mi denk geldim?
bu evi nereden buldu?
yüreğim çıkacak kızlar.
yarın sabah anneyle avukata vekalet vermeye gidecektim.acaba amcayla tekrar konussammı?
anlasmalı bosanmaya razı olurmu diye?
pencerenin önünde nöbette anne
napcam ben ya
E süper olmuş canım bu. İnşallah tere yağından kıl çeker gibi kurtulacaksın bu evlilikten.

kendimi hiç hazırlamamıstım bu duruma,geldi öyle dikildi karsıma.
uyuyodum zaten ne yaptım nasıl yaptım hatırlamıyorum bile.
anneme soruyorum ben ne dedim,o ne sordu diyorum.
korkudan ve heyecandan uçmusum zaten.
korkma sakın,korktugunu belli etme dediniz ya bende öyle yaptım.
aradım amcayı kapalı telefonu.
anne daha muhtara bile haber vermedi,kimse ama kimse bilmiyor buraya tasındıgını.
eski komsularına bile yurt dısına oğlumun yanına gidiyorum dedi.

E süper olmuş canım bu. İnşallah tere yağından kıl çeker gibi kurtulacaksın bu evlilikten.

ya hala elim ayagım titriyor,hem korkuyorum,hemde sanırım bırakacak beni diye mutluyum.
duygularım cok karısık,panikteyim ve rahatım.
bilmiyorum ki.
iyimi demişim.
nerden bulduki,aradım amcaya sormak için telefonu kapalı.
o inerken jipe baktım kimse yok ondan baska.

Çok uzun okuyamadım ancak başınızda her ne dert varsa hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah

O da istemezdi belkide böyle olmak. Keşke tedavi olmayı kabul etseydi en azından bundan sonraki hayatı için, kendi için..

Tedbirli davranın ama çokta korkarak onu rencide etmeden yapın ne yapscaksanız.
Kızarsa yeniden sıkıntılı olabilir.
O amca bu kadar konuştuktan sonra etkilenmiş olabilir. Belki anlaşmalı boşsnmaya o ikna edebilir.

Sanırım yeni bir hayat kurma dusuncenizi şuan kaldıramayabilir. Sakın çalışmak, yeni hayat kurmak üzere cümleler kurmayın derim ben.
Allah hayra çıkarsın.

Yani razı gibi ayrılığa,inşallah numara yapmıyordur. Eşya almaya gitiğinde polisle birlikte gitmeye çalış ne olur ne olmaz

ya hala elim ayagım titriyor,hem korkuyorum,hemde sanırım bırakacak beni diye mutluyum.
duygularım cok karısık,panikteyim ve rahatım.
bilmiyorum ki.
iyimi demişim.
nerden bulduki,aradım amcaya sormak için telefonu kapalı.
o inerken jipe baktım kimse yok ondan baska.
Böyle hissetmen çok normal..
Zamanla duyguların oturacak.
Ben okuduklarımdan güzel enerji aldım, iyi hisler uyandı. Umarım en kısa zamanda hallolur bu iş. Bu adam da böyle sakin kalmaya devam eder umarım.

Tahmin etmiştir, birinden öğrenmiştir, nereden bulduğunun önemi yok. Ciddi adımlar atmaya karar vermiş kendisi, hayırlısı olsun.

O da istemezdi belkide böyle olmak. Keşke tedavi olmayı kabul etseydi en azından bundan sonraki hayatı için, kendi için..

Tedbirli davranın ama çokta korkarak onu rencide etmeden yapın ne yapscaksanız.
Kızarsa yeniden sıkıntılı olabilir.
O amca bu kadar konuştuktan sonra etkilenmiş olabilir. Belki anlaşmalı boşsnmaya o ikna edebilir.

Sanırım yeni bir hayat kurma dusuncenizi şuan kaldıramayabilir. Sakın çalışmak, yeni hayat kurmak üzere cümleler kurmayın derim ben.
Allah hayra çıkarsın.

keşke kabul etseydi de bu duruma gelmeseydik,ama şimdi bu durumdayız.o da iyi olsun.
diyorum ya hep,ben kendi istegimle onu bırakmadım,hep cabaladım ama olmadı.
kesinlkle onu rencide etmek gibi bir dşüncem yok.
tek istegim sessiz sedasız imza atıp bitirmek.
çalışcam yeni hayat kurcam demedim.
zaten vallahi ne dediğimi annem söyledi,hiç hatırlamıyorum.
sabah avukata gidecektim,korkumdan camdan bile bakamam artık

Bir şekilde bulmuş sizi
Bundan sonrasına bak artık
Tedbiri elden bırakma
Bir daha hiç bir şekilde yüz yüze görüşme
Gelse bile açma
Umarım bu sakin hali devam eder ancak bunu güven telkin etmek içinde yapmış olabilir
Eşya için falan da eve gitme, bırak üç beş parça çeyizden bir şey olmaz, kalsın orada
İnşallah en az hasarla atlatırsın

Böyle hissetmen çok normal..
Zamanla duyguların oturacak.
Ben okuduklarımdan güzel enerji aldım, iyi hisler uyandı. Umarım en kısa zamanda hallolur bu iş. Bu adam da böyle sakin kalmaya devam eder umarım.
tanıyorum onu ben,
hiç normal değil bu olanlar.
inşallah insallah dediğin gibi olur.tek duam bu.
nolur dua edin bana
günlerdir buradayım,tek gözyası akıtmadım.zaten kolay aglayabilen biri değilim.
şimdi rahatladığımdanmı,korktugumdanmı bilmiyorum agladım aglıycam

Belki de evden ayrilman ona da sok etkisi yaratmistir ve belki kendine geliyordur. Hic belli olmaz, tedbiri elden birakma, hadi hayirlisi..

Bir şekilde bulmuş sizi
Bundan sonrasına bak artık
Tedbiri elden bırakma
Bir daha hiç bir şekilde yüz yüze görüşme
Gelse bile açma
Umarım bu sakin hali devam eder ancak bunu güven telkin etmek içinde yapmış olabilir
Eşya için falan da eve gitme, bırak üç beş parça çeyizden bir şey olmaz, kalsın orada
İnşallah en az hasarla atlatırsın

yok yok ne çeyizi,
sabah anneyle konusmustuk kesinlikle hiçbirsey istemiyorum zaten.
niye öyle dedim,bilinçaltım ananemin göz nuru yeleklerinde kaldı heralde.vallahi ne konustugumu bilmiyorum.
korktugumu belli etmedim ama.
bide anneme annecim dedi.
şok oldum.
dua edin nolur.
onu tanıyorum.
ama insallah bu sakinliği devam eder ve hemen biter bu evliliğim

<p><p>beni endişelendirdi bu tutumu...<p><p>yani normal değil....bu sakinlik...<p><p>hasta olmayan normal bir birey olsa<p>düşünsene evden kaçtın bir kaç gün sonra seni buldu ...sakince birkaç soru sordu gitti ...hiç normaal değil...

tanıyorum onu ben,
hiç normal değil bu olanlar.
inşallah insallah dediğin gibi olur.tek duam bu.
nolur dua edin bana
günlerdir buradayım,tek gözyası akıtmadım.zaten kolay aglayabilen biri değilim.
şimdi rahatladığımdanmı,korktugumdanmı bilmiyorum agladım aglıycam
Dualarımız seninle casper...
Ağlarsan açılırsın belki, iyi gelir. Çok sıkma kendini, koyver gitsin.

Back
X