Pregant, konuşacağın kadına son şansın olduğunu lütfen hissettirme.Ve kendinide bu kadar şartlandırma. Gün doğmadan neler doğar. Kimbilir neler çıkar karşına. Sen o kadını bekleme illaki. Başkalarınıda araştır. Ev uzaksa dolmuşlarda taksilerde heba olur bebe. yazıktır. Senin evinde bakması şartını konuş bakalım ne diyecek. Gerekirse yol parasını verirsin. Keşke eş dost akrabalardan biri bakabilse.benneyaptımki
içim gidiyo ya pregant gel ben bakayım diyesim geldi canım ya yakın olsak ah ahh
vallahi bakardım
canım benim ya şu bakıcı olayı ne kaadr yırttı seni böyle...
inş.iyi birini bulurusn bence en iyisi kendi evinde annenin bakması sonuçta için rahat bırakırsın..
annenin kızınca gitme olayınıda konuşursun güzelce belki ikna olur zaten sorumluluk tam anlamıyla onda olunca heralde bıarkıp gitmez torununu...
pregant nerde oturuyorsun?
eger yakinlarda isen birini onerebilirim ben de.
Pregant bencede çocuğu yollarda rezil etme kışı var yağmuru var birde parası için değil bebeleri sevdiği için bakıyormuş dedin ya işin içine çocuklar girince iyicene paranoyak olup çıkıyoruz bu laf benim dikkatimi çekti hepimiz anneyiz bir çocuk kolaylamı bakılıyor ne kadar çok emek sarfediyoruz onlar için kimse kimsenin babasının oğlu değil ki bu devirde parası için değilde bebekleri sevdiği için baksın bilmiyorum arkadaşım bence evde bakacağından biraz daha fazla para teklif et son çare olarak evinde baktır derim en azından evine gireni çıkanı bile yabanci biri girse komşularından bilgi alırsın evine kamera taktırabilirsi sonra çocuk evine yabancı gibi büyüyesiye kendi sıcacık evinde kendi ortamında gelişir olayın manevi yönüde var fiziki yönüde kışın yollarda üşütüp hasta olmasıda sonuçta yavrum sabahın köründe sıcacık yatağından kalkıp bir başka eve gitcek yinede sağa sola haber verip iyicene araştır arkadaşım acele etme derim
ah canım ah...
kadına çaktırmam tabi. mecbur değilim ona. son çarem ücretsz izin.. annemi de düşünmeye başladım ama biliyorum ki annemi buraya çağırırsam eşşekler gibi pişman olurum. annem bana karşı çok iyi davranır ama eşimi hazmedemiyor sanırım. oğlumu sevmesine bile sinir oluyor sanki. eşim oğluma tosunum dese, öyle sevme çocuğu bilmem ne diyor. bende huzur muzur kalmıyor. eşimin daha bir gün saygısızlığını görmedim anneme ama işte... kader beni bir yerlere sürüklüyor ama bakalım çok merak ediyorum nasıl çözüleck bu iş.
istanbul levent canım
anladim canim malesef oneremiyorum..istanbul levent canım
leventemisin kız burnumun dibindesin bende gültepedeyim
anladim canim malesef oneremiyorum..
canım benim işte bakıcının genc olması biraz beni sabrı konusunda tedirgin ediyor ...
bende oglumu 1,5 yasındayken bakıcıya verdim allah razı olsun 7 yasına kadar o buyuttu ...
kadın annemden bile daha yakın bana ve aileme ...
senelerce almanyada çalışmışlar onların da cocukları bakıcıda buyumuş hep karı koca çalışmışlar halden anlayan biriydi allahtan ...
ben cogu zaman iş için şehir dısına cıkıyordum 1 hafta bile gidemediğim oldu cocugumun yanına ...
ama allahtan hiç gozum arkada kalmadı bin şukur ...
allahım iyiki o kadını karsıma cıkardı ...
ne ogrendiyse ne yaptıysa hep cocugum onlardan ogrendi ailecek titrediler oglumun uzerine ben olsam anca o kadar bakabilirdim diyorum şimdi ...
senin gibi daha once baska bir genc kız denedim benden izinsiz cocugu ailesinin yanına goturmus telleri kapalı ordada gezmeye gitmişler baska yere delirdim bulamadım diye ...
sonra tabi bıraktım kızı dedim olmaz boyle baybay dedim ...
sonra bi kadın daha denedim kendi cocuguda vardı ogluma hiç ozen gostermezmiş
ben bunu snradan bi komsumdan duydum en son sobaya eli yapışmıştı ben gittim kavga ettim kadınla apartman ayaga kaktı ..
sonrada komsum bana hiç iyi bakmıyordu dedi dedim bu şimdimi soylenir lanet olsun dedim
sonra allah suanki canımdan cok sevdigim abla cıktı sukurler olsunki ... canımı gozu kapalı her sekilde teslim ederim ...
tayinimiz cıktıgında ailecek agladılar cocugumuzu cok ozleyecez diye ... iki yazdır aileme bile degil onlara goturuyorum oglumu her hafta ararlar oglusumuz ne yapıyo diye ...
ALLAH HERKEZE BENİMKİ GİBİ BİR BAKICI NASİP EDER İNŞALLAH
CANLARIMIZI BİRİLERİNE TESLİM ETMEK KOLAY DEGİL ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?