Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annen başka şehirdemi canım yani baksa sizdemi kalıcak
benimde annem bakıcak ama yakınız akşama kadar bakıcak
yoksa bizim evdede huzur kalmıyor herşeye karıştığı için eşim rahatsız oldu
loğusalığım berbat geçti benimde
kaynanandanmı bahsediosun annendenmi canım anlayamadım ama seninle aynı durumdayım ama eldense canımı kaynanama teslim etmeye tercih ettim aynı evde uzun süre beraber yaşıyacağımız benide korkutsada biliorumki kaana ii bakılcak keşke annem gelseydi kaynanamama gore belki biraz daa rahat olurdum,hoş ne kadar annen olsada tabiki onunlada sıkıntılar yaşanacaktır.,
ben belki bikaç sene sıkıntı çekicem ama kaan için herşeye değer daha öncede solemiştim benim teyzem bakıcıdan çok çekti kaç tane değiştirdi sayısını bilmem ama hala soler çocuğun psikolojisini mahvetti die bikaçının yaptıklarını anlattı ki insanı ürpertio sende neler duymuşsundur eminim ki en basitlerini bi kaçgün once sen yanındayken yasadın bu nedenle tüm sıkıntılara katlanırım yeterki işe giderken çocuğuma en az kendi evladı gibi ii bakan birine teslim ediiim buda kanından biri ile olur die düşünüorum
bence sen annen veya k.valideni bi daa düşün
bu arada para için deil çocukları çok sevdiği için bu işi yaptığını söylediğin bayanın kendi evinde bakmsı hiç ii olmamış umarım kendi evinde bakması için ikna edebilirsin,eve kimin girip çıktığını bilmezsin zaten o tarzlar eve kamera yerleştirme korkusuyla kendi evleri die ısrar ederler
neyse allah yardımcın olsun canım biraz fazla uzadı kusura bakmaa.s.
canım bence bi kamera bul sen yokken izle onu,benimde içim rahat etmesdi yaşı da küçükmüş.annenler falan baksa o parayı annene versen olmasmı
bencede senin evinde bakması daha iyi olmazmı
çocuk kendi evinde kendi yatağında uyur
ayrıca kendi evinde olunca yine birsürü şey geliyor
insanın aklına mesela geçenlerde aybuke güzel bişey yazmıştı
benim evimde olursa havalar soğuyunca klimayı sonuna kadar açıcak
ama kendi evinde cimrilik yapabilir yazmıştı ben de katılıyorum buna
Sevgili Pregant,
bu kızın bakıcı olmayacağını sanırım 2-3 gün önce söylemiştim. Göndermekle iyi yapmışsın. Kesinlikle bakamazdı bebeğe.
Diğer kadın meselesi ise git bir konuş bakalım, hal ve hareketlerini ölç biç. Konuşmasını bebeğe yaklaşımını filan.
Şimdi bu adayında paraya ihtiyacı yok, öylesine bakıyor diyorsun. Bu seferde kuralları ben koyarım kadın, işine geliyorsa diyebilir. Bana işimi öğretme de diyebilir. yani 1-0 yenik durumdasın şu anda.Ama baktınki kadın iyi biri, güzelde bakar çocuğuna, o zaman alttan alacaksın. Varsın kendi evinde baksın, gözün tutarsa ver o kadına bebeğini.
benim annem 2 ay kaldı yanımda çok rahattık, eşimle arada tartışıyorduk mesela, hiç karışmıyorduu, şimdi yalvarsam da gelmiyoo, evim de evim diyoo
pregant keşke kendi evinde baktırabilsen, bunun kışı kıyameti var, bebeği nasıl götürüp getirceksiniz