• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bugün bakıcı işe başladı... nolur bana akıl verin

Deli mi ne?

Sinir oldum ya..Minicik bebek yüzüne bakıyo ne güzel , sevinecegine dediği lafa bak !!!

kötükedihüso

lütfen gönder ..def et başından..insan rahatsız olur mu ya bi meleğin bakışından..o da baksın gülsün cevap wersin..hiç bi şey hissetmiosa bile işi bu..ve senin yanında öle yapıo..

sen diğer seçeneklere geç bence güzelim...

bence sen anneni çağır tamam belki katlanamazsın annene ama aklın bebğinde kalmaz torunu o çok da iyi bakar

evet kızlar bugün kız eve geldi. gelir gelmez ellerini yıkadı ama çok geççç. oğlumun gıda alerjisini
bahane edip gönderdim. bidaha gelmicek. kreşler de bu kadar küçük bebeğe bakmıyor.son olarak bir bakıcı adayı kaldı daha once soylemiştim çok iyi bir kadınmış. paraya ihtiyacı yokmuş sadece bebeleri çok sevdiği için bakıyormuş. yarın onunla görüşmeye gidicez. onu daha önce göremedim çunku tatildeydi ve kendi evinde bakıcak çocuğa. eğer kafam sararsa onu kabul edebiliriz.

annemi çağırsam anında gelir bakar çocuğuma çok seviyor çunku ama daha önce doğum ve sonrasında yaşadığım tecrübelerden sonra annemin evime bile gelmesinden korkuyorum. çunku evimizde huzur kalmıyor. okuldayken rahat olurum oğluma iyi bakılır ama o kadar. öğleden sonradalarım ve akşamlarım zindan olur. o kadar söyliyim size. o geleceğine kendim ücretsiz izin alır bakarım bebeğime daha iyi. huzursuz bir evde bebek büyütmek istemem. yoksa ben enayi miyim annem varken elalemin tanımadığım kızlarından medet umayım. ama olmuyor malesef

Son düzenleme:
annen başka şehirdemi canım yani baksa sizdemi kalıcak
benimde annem bakıcak ama yakınız akşama kadar bakıcak
yoksa bizim evdede huzur kalmıyor herşeye karıştığı için eşim rahatsız oldu
loğusalığım berbat geçti benimde

annen başka şehirdemi canım yani baksa sizdemi kalıcak
benimde annem bakıcak ama yakınız akşama kadar bakıcak
yoksa bizim evdede huzur kalmıyor herşeye karıştığı için eşim rahatsız oldu
loğusalığım berbat geçti benimde

annem buraya 10 saat mesafedeki bir şehirde yaşıyor. aynı şehirde olsak annemin evine bırakır, işten sonra gider alırım. evimde de huzurlu olurum işimde de. ama gelirse yanımızda yaşıcak 2 oda 1 salon evimde

hadiya annenin bakması çok iyi olurdu ama tahmin edebiliyorum
inşallah güzel bir bakıcı bulabilirsin

kaynanandanmı bahsediosun annendenmi canım anlayamadım ama seninle aynı durumdayım ama eldense canımı kaynanama teslim etmeye tercih ettim aynı evde uzun süre beraber yaşıyacağımız benide korkutsada biliorumki kaana ii bakılcak keşke annem gelseydi kaynanamama gore belki biraz daa rahat olurdum,hoş ne kadar annen olsada tabiki onunlada sıkıntılar yaşanacaktır.,
ben belki bikaç sene sıkıntı çekicem ama kaan için herşeye değer daha öncede solemiştim benim teyzem bakıcıdan çok çekti kaç tane değiştirdi sayısını bilmem ama hala soler çocuğun psikolojisini mahvetti die bikaçının yaptıklarını anlattı ki insanı ürpertio sende neler duymuşsundur eminim ki en basitlerini bi kaçgün once sen yanındayken yasadın bu nedenle tüm sıkıntılara katlanırım yeterki işe giderken çocuğuma en az kendi evladı gibi ii bakan birine teslim ediiim buda kanından biri ile olur die düşünüorum
bence sen annen veya k.valideni bi daa düşün
bu arada para için deil çocukları çok sevdiği için bu işi yaptığını söylediğin bayanın kendi evinde bakmsı hiç ii olmamış umarım kendi evinde bakması için ikna edebilirsin,eve kimin girip çıktığını bilmezsin zaten o tarzlar eve kamera yerleştirme korkusuyla kendi evleri die ısrar ederler
neyse allah yardımcın olsun canım biraz fazla uzadı kusura bakmaa.s.

bencede senin evinde bakması daha iyi olmazmı
çocuk kendi evinde kendi yatağında uyur
ayrıca kendi evinde olunca yine birsürü şey geliyor
insanın aklına mesela geçenlerde aybuke güzel bişey yazmıştı
benim evimde olursa havalar soğuyunca klimayı sonuna kadar açıcak
ama kendi evinde cimrilik yapabilir yazmıştı ben de katılıyorum buna

canım bence bi kamera bul sen yokken izle onu,benimde içim rahat etmesdi yaşı da küçükmüş.annenler falan baksa o parayı annene versen olmasmı

kaynanandanmı bahsediosun annendenmi canım anlayamadım ama seninle aynı durumdayım ama eldense canımı kaynanama teslim etmeye tercih ettim aynı evde uzun süre beraber yaşıyacağımız benide korkutsada biliorumki kaana ii bakılcak keşke annem gelseydi kaynanamama gore belki biraz daa rahat olurdum,hoş ne kadar annen olsada tabiki onunlada sıkıntılar yaşanacaktır.,
ben belki bikaç sene sıkıntı çekicem ama kaan için herşeye değer daha öncede solemiştim benim teyzem bakıcıdan çok çekti kaç tane değiştirdi sayısını bilmem ama hala soler çocuğun psikolojisini mahvetti die bikaçının yaptıklarını anlattı ki insanı ürpertio sende neler duymuşsundur eminim ki en basitlerini bi kaçgün once sen yanındayken yasadın bu nedenle tüm sıkıntılara katlanırım yeterki işe giderken çocuğuma en az kendi evladı gibi ii bakan birine teslim ediiim buda kanından biri ile olur die düşünüorum
bence sen annen veya k.valideni bi daa düşün
bu arada para için deil çocukları çok sevdiği için bu işi yaptığını söylediğin bayanın kendi evinde bakmsı hiç ii olmamış umarım kendi evinde bakması için ikna edebilirsin,eve kimin girip çıktığını bilmezsin zaten o tarzlar eve kamera yerleştirme korkusuyla kendi evleri die ısrar ederler
neyse allah yardımcın olsun canım biraz fazla uzadı kusura bakmaa.s.

bizzat kendi annemden bahsediyorum. zaten kayınvalidem yok. dedim ya annem geleceğine ücretsiz izin alırım. senin kayınvalideyle aran iyi heralde. yoksa sen de asla kabul etmezdin. kadının kendi evinde bakması konusunu tekrar konuşucam. daha kendini görmedim bakalım hayırlısı.

bencede senin evinde bakması daha iyi olmazmı
çocuk kendi evinde kendi yatağında uyur
ayrıca kendi evinde olunca yine birsürü şey geliyor
insanın aklına mesela geçenlerde aybuke güzel bişey yazmıştı
benim evimde olursa havalar soğuyunca klimayı sonuna kadar açıcak
ama kendi evinde cimrilik yapabilir yazmıştı ben de katılıyorum buna

bi göreyim kadını, konuşayım bakalım hayırlısı

Sevgili Pregant,

bu kızın bakıcı olmayacağını sanırım 2-3 gün önce söylemiştim. Göndermekle iyi yapmışsın. Kesinlikle bakamazdı bebeğe.

Diğer kadın meselesi ise git bir konuş bakalım, hal ve hareketlerini ölç biç. Konuşmasını bebeğe yaklaşımını filan.

Şimdi bu adayında paraya ihtiyacı yok, öylesine bakıyor diyorsun. Bu seferde kuralları ben koyarım kadın, işine geliyorsa diyebilir. Bana işimi öğretme de diyebilir. yani 1-0 yenik durumdasın şu anda.Ama baktınki kadın iyi biri, güzelde bakar çocuğuna, o zaman alttan alacaksın. Varsın kendi evinde baksın, gözün tutarsa ver o kadına bebeğini.

Sevgili Pregant,

bu kızın bakıcı olmayacağını sanırım 2-3 gün önce söylemiştim. Göndermekle iyi yapmışsın. Kesinlikle bakamazdı bebeğe.

Diğer kadın meselesi ise git bir konuş bakalım, hal ve hareketlerini ölç biç. Konuşmasını bebeğe yaklaşımını filan.

Şimdi bu adayında paraya ihtiyacı yok, öylesine bakıyor diyorsun. Bu seferde kuralları ben koyarım kadın, işine geliyorsa diyebilir. Bana işimi öğretme de diyebilir. yani 1-0 yenik durumdasın şu anda.Ama baktınki kadın iyi biri, güzelde bakar çocuğuna, o zaman alttan alacaksın. Varsın kendi evinde baksın, gözün tutarsa ver o kadına bebeğini.

ben konuşmadım yengem ayarlıyor kadını. bana dedi ki yüzünü bile görmedim ama kadın çok iyi birine benziyor telefonda konuşunca bile çok kanım kaynadı dedi. bakalım kendim görmem lazım. bugün evde yokmuş. yarın evine gidicez. son şansım o...

benim annem 2 ay kaldı yanımda çok rahattık, eşimle arada tartışıyorduk mesela, hiç karışmıyorduu, şimdi yalvarsam da gelmiyoo, evim de evim diyoo

pregant keşke kendi evinde baktırabilsen, bunun kışı kıyameti var, bebeği nasıl götürüp getirceksiniz

benim annem 2 ay kaldı yanımda çok rahattık, eşimle arada tartışıyorduk mesela, hiç karışmıyorduu, şimdi yalvarsam da gelmiyoo, evim de evim diyoo

pregant keşke kendi evinde baktırabilsen, bunun kışı kıyameti var, bebeği nasıl götürüp getirceksiniz

sorma canım bir saattir ağlıyorum. kadının evini yakın sanıyordum. biraz uzakmış. arabamız da yok. artık milletten araba bulup götürüp getiricez. ya da kendimize acilen araba alıcaz. keşke annem beni kendinden soğutmasaydı. çocuğuma mis gibi bakardı. paramız da cebimizde kalırdı. ama bildiğiniz gibi değil ya kocamla aramı bozucak kadın. eşim evden bi çıkıyo annem başlıyo kocan niye boyle dedi, niye şöyle baktı, kocana dikkat et o çok kurnaz... şimdi eşim bu yazdıklarımı görse ne kadar kahrolur çunku ben ona bişey çaktırmamaya çalışıyorum. eşim dünyanın en iyi insanıdır ama annem ne gelinimizle anlaşır ne de eşimle... herşeye karışır, bizi dinlemez, en ufak bir olayda trip yapar. ben daha 40ım çıkmamıştı annem memlekete neden döndü biliyor musunuz. çok saçma bir olaydan dolayı bize küsüp bavulunu toplayıp gitti. ben yarın işe başlasam anneme güvenip, yine bişeye küsüp gider diye güvenemiyorum.

Pregant, konuşacağın kadına son şansın olduğunu lütfen hissettirme.Ve kendinide bu kadar şartlandırma. Gün doğmadan neler doğar. Kimbilir neler çıkar karşına. Sen o kadını bekleme illaki. Başkalarınıda araştır. Ev uzaksa dolmuşlarda taksilerde heba olur bebe. yazıktır. Senin evinde bakması şartını konuş bakalım ne diyecek. Gerekirse yol parasını verirsin. Keşke eş dost akrabalardan biri bakabilse.benneyaptımki

Back