kızlar bugün bakıcı işe başladı... nolur bana akıl verin

Kamera koymak uzun bir iş değil kızlar yukarıda anlattığım olayda eşimin arkadaşı o gün kamerayı işyerinden istedi akşam yerleştirdiler 3 gün kayıt yapmaları yetti zaten yani 1 akşamda yerleştirdiler çok zor bir iş değil uzunda sürmüyor ama tabiki taktıcağı kameraya bağlı bencede pregant arkadaşımın fikri süper kesinlikle aileyle konuş ve birde kamera sorunu yarı yarıya halletmiş olursun ve sana tavsiyem yukarıda arkadaşımın dediği gibi bebeğinin bazı ciddi sorumluluuklarını ona yaptır yemeğinin hazırlanması banyosu yada 1 gün parka çıkarıp gezdirelim de nasıl hazırlanıp çıkıcak bakalım sırtının terliyeceğini düşüncekmi yada susadığını yanına yedek bez kıyafet battaniye vs alıcakmı mesela ben Antlya çok sıcak olduğu için 50 faktörlü bebek koruyucusu sürmaden dışarı çıkarmam bebeğimi yani donanımlı çıkıcakmı dışarı bir takip et bakalım banyo suyunun sıcaklığını nasıl ayarlıyacak
Yani pratikliği varmı bakalım nasıl haraket edicek nitekim bebekler pratiklik ister acıktılarmı 1 dak bize töleran tanıyorlarmı bakalım sen gelişmelerden haberdar et bizi arkadaşım

canım listeyi çok abartılı bulp sana sinir olmasına neden olma bence birde eğer gerçekten ii biri deilse sana çok rahat başka bi numara verip başkasını ayarlayp seni kandırabilir.kamerakesin koy

Kardeşin yan apartmanda oturuyorsa çok iyi..

Kardeşinin kayınvalidesi arada sırada bebeği sevmek için gelsin, durumu kolaçan etsin sürekli..

Bu durum senin için çok büyük avantaj..

Ya da apartmandan çalışmayan yakın bir komşun varsa, aynısını ondan da rica edebilirsin..

Kamera derken gizli kameradan mı bahsediyorsunuz,yani 1 tane konulacak olan cinsten mi,yoksa evin heryerini gösteren kamera mı?1 tane konulursa,kız kameranın karşısında güler oynar bebekle ilgilenir güzelce,ama kameranın görmediği yerde at koşturur.Benim karşı komşumda var kamera,ama evin her yerine koydular ,işyerlerindeki bilgisayardan seyredebiliyorlar,böyle birşey iyi olabilir,ama maliyeti nedir bilmiyorum?

her cümlesine katılyıorum arkadasın..iyi düşün ve iyi gözlemle canım..

bugün kız geldi. eve gelir gelmez ellerini yıkamadı. gidene kadar hiç yıkadığını görmedim...
oğluma yine huysuz dedi...
oğlum kızın yüzüne bakıyordu, kız dedi ki bakma bana rahatsız oluyorum... sonra oğlum bakmaya devam etti. kız kafasını tutup çevirdi başka yöne...
bi de kız bazen sokak ağzıyla konuşuyor, oğluma bişiler diyor şalak ağızlı mı ne.. öyle bişey dedi. oğlum yerde yuvarlanıyordu malak gibi yuvarlanıyo dedi
benimle sen diye konuşuyor
hatta bir cümlesi şöyleydi "çocuğun yüzündekiler ne gıı?" kız biraz alçak sesle konuşuyor tam anlamıyorum bazı cümlelerini galiba öyle dedi.

bütün bunları yaparken sen nerdeydin derseniz kızın yanındaydım. kıza dedim ki koy çocuğu gel konuşalım. öncelikle temizlik işini söyledim. ellerini yıkamasını, oğlumu dudağından filan öpmemesini söyledim. zaten öpmüyordu da ben yine de söliyim dedim

benim için en önemli şeyin oğlum olduğunu, içimin rahat etmediğini söyledim. oğlumla düzgün konuşmasını söyledim. o kötü niyetle söylemediğini, şaka yaptığını söyledi. bidaha söylemem dedi. ben baya konuştum. herşeye tamam dedi haklısın dedi. şimdi şu yukarıda yazdıklarımı okuyunca kendimi salak gibi hissediyorum bu kadar çok şey yapan birine hala şans veriyorum. yarın son defa bakıcam. kızda bi gelişme yoksa parasını verip yollıcam. çok mu salağım sizce?

Bebeğinizin bakışlarından bile rahatsız olan birisine gerçekten çok sabırlı davrandığınızı düşünüyorum.Bebek bu,nereye baktığını ne bilsin,üstelik baksa ne oluyor? deli mi bu kız?

Bakmakla görevlendirdiği çocuğa büyükbaş hayvan mı dedi,
hemde annesinin yanında :1shok:

şaka yapıyomuş.

hala bakacakmısın canım yaa.gönder gitsin..
bebekleri sevmiyor demekki,bi bebeğin bakışlarından rahatsız olurmu bi insan.
ne diye bebek bakmaya kalkıyor bide.

neeeee kız bunlarımı yaptı..ben olsam hemen postalardım niye uğraşıyosunki tatlım vakit kaybetmeden başkasını ara bence..

kulağa iğrenç geliyor değil mi? halısınız kızlar. bir başka bakıcı adayımız daha var. onu istemeyişimin nedeni kendi evinde bakmasıydı. duyduğuma göre çok mükemmel biriymiş. paraya ihtiyacı yokmuş, yalnızca bebekleriçok sevdiği için bakıcılık yapıyormuş. yarın evine gidip tanışıcam

şaka yapıyomuş.

Gerçekten çok komikmiş :mymeka:

Bir kere bir bebeğin bakışından rahatsız olabilen biri benim gözümde ruh hastasıdır.Biz bebek gördüğümüzde bize tepki versin,ne bileyim gülümsesin,dikkatini çekebilelim diye uğraşıyoruz.Abla bebeğin bakışından rahatsız olmuş,çocuk bakıcısı üstelik ne yaman çelişki

çok haklısın canımkapıya koyucam bu kızı. ben iyi niyetimden bekledim biraz ama yavruma her baktığımda gözlerim doluyor. benim kuzum milletin oyuncağı değil

bana malak demesi değilde çocuk bakıyor diye kafasını başka yöne çevirmesi ilginç geldi
herkes baksın gülümsesin diye uğraşır ayrıca sen o bebekle ilgileniceksin bütün gün
bakıcak tabi dokunmak isticek bencede zaten kendini belli etmiş fazla söze gerek yok

bence bu kız yarın ona vereceğin şansı haketmiyor o son şansını bugün kullanmış arkadaşım

çok haklısın canım.

bence bu kız yarın ona vereceğin şansı haketmiyor o son şansını bugün kullanmış arkadaşım

evet canım. şans mans vermicem sabah gelince 2 günlük parasını verip yollucam. bu kız kötü niyetli değil aslında ama görgüsüz. bu yüzden şakaları bir garip

görgüsüz değil de canım cahil 21 yaşında toy anne değil sanırım eğitim seviyesi de düşük sabırlı değil çok fazla eksisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…