Kızlar bu test bozuk mu ?

Aa testin varmı süper o zaman
Hadi patlat bir pızitif test inşallahhhh yarabbii

Ya varya bazen kk ya girip pızitif test arıyorum mutlu olmak için
Evet var adet olmadan bi kaç gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı burdan okudum geç döllenme olunca teste çıkmıyormuş sonra adet oldum belirtilerim geçmedi hamile değilim diyorum ama o ara sağ kasığım deviniyor batıyo yanıyor ya adet olupta hamile olanda varmış içime kurt düştü acaba benimkide geç döllenme olmuş olabilirmi ondan mı adet gördüm acaba diye bu yüzden sabah test yapcam

Bende seninle ayni durumdayım işte canım 2 gün falan sürdü benim adetim hala kasıklarımda adet sancisi

Test yspınca burayada yazmerak ederim inşallah gebesindiiirr

Haber ver banada kuzum bel agrı var mı bende oda var adetım bitelı 15 gun oldu tam benımde kanama geldı benımde pempenseklınde ama sadece sılınce gelıyo bıde tuvaletımde

Noldu canm senın benımdr aynı senın gibi suan adetım bıtelı 15 gun oldu ıkı gundur bolr lekelenmem var pempe seklınde soluk

Lekenlenmen nasıl canm sılıncemı gelıyo peceteye sadece benım suan oyle adetıme 11 gun var ılk defa gordum bende pempe seklınde soluk

Canım benim şuan yok adetime 12 gün kala falan başaldı benim yaklaşık 6 gün sürdü peçeteye silince geliyordu ama her silmem de istisnasız leke geliyordu
ilk kez yaşadım bende
Böyle ikinci gün kahverengi bordo karışık geldi baya lavaboya kahverengi akıntının aktığını da gördüm
ama ped falan koymadım hep peçete koyıyordum ona geliyordu azıcık

Aynı suan benımde ole bende pecete koyuyorum ıdrar yaparken damla gelıyo bı tek test yaptınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…