- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Canım yaklaşık 8 gün gecikmem var tabi bu ara lekelenmeyi sayarsam rakam değişirAynı suan benımde ole bende pecete koyuyorum ıdrar yaparken damla gelıyo bı tek test yaptınmı
2. Çizgi en sonda çıkmış. Bozuk olabilir. Tekrar dene. Sabah kalktığında denersen daha iyi sonuç alırsn
Test yaptım canım tek çizgi çıktıTest yspınca burayada yazmerak ederim inşallah gebesindiiirr
Test yaptım canım tek çizgi çıktı
Acaba çok mu damlattın canım yaaa, çok değilse gerçekten şanssızsınNedir bu testlerden çektiğim bir umut o kadar yol gittim test aldım sonuç bozuk
4 damla damlattım hatta 4 5 damla diyordu ben 4 damlattımAcaba çok mu damlattın canım yaaa, çok değilse gerçekten şanssızsın
Benimde adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım negatif yaklaşık 4-5 gündür adet olacakmışım gibi kasık bel ağrım var ama gelen giden yok. Hamile olsam çıkardı herhalde testte
Benimde adetim 2 gün gecikti sabah test yaptım negatif yaklaşık 4-5 gündür adet olacakmışım gibi kasık bel ağrım var ama gelen giden yok. Hamile olsam çıkardı herhalde testte
2 gün sonra tekrarla testini bence inşallah vardır
Canım sonucun ne oldu2 gün sonra tekrarla testini bence inşallah vardır
Canım sonucun ne oldu
Canım özelden bana mesaj atar mısın? Birşey sormak istiyorum20 dk önce yaptım ilk yaptığımda ki halini ve şuan ki halini ekliyorum
Yaklaşık 6 gün süren lekelenme yaşadım bugün bitti bunun üzerine test yapmak istedim acaba yerleşme kanaması mıydı diye
Çünkü ilk kez başıma geldi
En son foto yaptığım ilk dakikalar diğer üçü şuan ki hali
Canım özelden bana mesaj atar mısın? Birşey sormak istiyorum
Burdayım cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?