Kızlar bu test bozuk mu ?

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.314
51.177
598
20 dk önce yaptım ilk yaptığımda ki halini ve şuan ki halini ekliyorum

Yaklaşık 6 gün süren lekelenme yaşadım bugün bitti bunun üzerine test yapmak istedim acaba yerleşme kanaması mıydı diye
Çünkü ilk kez başıma geldi

En son foto yaptığım ilk dakikalar diğer üçü şuan ki hali

Eklentiler

• 20200124_181705.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 673
  • 20200124_181636.jpg
    145,2 KB · Görüntüleme: 606
  • 20200124_181536.jpg
    140,2 KB · Görüntüleme: 568
  • 20200124_174432.jpg
    142 KB · Görüntüleme: 621
Bozuk canım. benim dün testimde hiç bişey yoktu, negatifi görmüştüm ama negatifin negatifini görmemiştim saatler sonra çıkan negatif ve yanindaki silik çizgiye sinir olmuştum

Bozuk canım. benim dün testimde hiç bişey yoktu, negatifi görmüştüm ama negatifin negatifini görmemiştim saatler sonra çıkan negatif ve yanindaki silik çizgiye sinir olmuştum

Aah o silik çizgileri ben 3 aydır hrp görüyorum ama bi senedir test yapıyorum bilirim bu duyguyu çok hayal kırıklığı

Sabah ilk idarrla yap kaç gün geçti 3 4 dün geçince çıkıyor zaten

Canım günüm geçmedi daha 7 gün var ama ben 6 gündür lekelenme yaşıyorum çok az kahverengi
şu yerleşme dedikleri mi diye şüphelendim adetim biteli 10 gün olmuştu başladı lekeler yeni bitti
O yüzden yaptım

Aah o silik çizgileri ben 3 aydır hrp görüyorum ama bi senedir test yapıyorum bilirim bu duyguyu çok hayal kırıklığı
Siliğinde de değilim testi öğleye doğru yaptım hiç çizgi çıkmadı 30 dk bekledim yok en son bıraktım aşkam baktım çizgiler var day's comfort diye bir markaydı

Siliğinde de değilim testi öğleye doğru yaptım hiç çizgi çıkmadı 30 dk bekledim yok en son bıraktım aşkam baktım çizgiler var day's comfort diye bir markaydı

Benim de ilk yaptığımda tertemiz 2 3 saat sonta yalancı çizgi çıkıyor kuruma çizgisi
Labo da başıma geldi ve birkaç markada daha
Şimdi bunda böyle çılgım pembeler görünce acabaaaa mı dedim yerleşme mi yaşadım falan
Nasip yaa yarın kendimi tutamazsam bi daha yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…