- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Burdayım cnm nasılsın
Bende iyiyim çok şükür cnm örgü örüyorumCanım hoşgeldin iyiyim sen nasılsınn
Heyecan var biraz sanki ilk dklarda çizgi beliedi bu sefwr kendşmi de kandırmak istemiyırum ama heyecan bastı yüreğimi
Bende iyiyim çok şükür cnm örgü örüyorumyaaa yeni test mi yaptın cnm at bakım hadi insAllah
Canım şimdi gördüm varla yok arası gibi gözüküyor sanki kız bı kan versene keisn sonuç olsun artık bekledikçe insan stres oluyor baya gecikmeniz olduÇok heyecanlıyım bugün akşam test yaptım ilk daklarda çoooooooook silik bir çizgi belirdi
Biran önce yarın olsun amiinn
Allahım bana merhamet et ve isteyen herkese nasip et amiinn
Kızlar sizce kafayı mı bozdum artık
Arkadaşımın bebeğine elbise örüyorum cnm bende severim stres attırıyorOo maşallah maşallah ne örüyosunn
Ben çok severim örgüyü
Bekarken bebek battaniyesi örmüştüm tığ işicanım yukarıya attım fotoları ama hayal görüyor gibiyim artık gerçekten ilk saniywdw belirdi ama çok silikti ilk kez gördüö
Canım şimdi gördüm varla yok arası gibi gözüküyor sanki kız bı kan versene keisn sonuç olsun artık bekledikçe insan stres oluyor baya gecikmeniz oldu
Arkadaşımın bebeğine elbise örüyorum cnm bende severim stres attırıyor
Cnm nasılsın cinsiyet belli oldumuArkadaşımın bebeğine elbise örüyorum cnm bende severim stres attırıyor
Gonulmeyvesi kuzum bende varla yok arası gordum yaa Keske kan versen kuzum yaa
Acaba yinemi bigli olan markami onuda merak ettim
Eğer varsa zaten hep cikiyo artık cnm yaaYok bunu başka yerden aldım ismine bakmadım bile canım evimde değilim şuan ama diğer testi yanıma aldım
Yarın sabah yaparım diye
Lavaboya gittim yattım şimdi yine sıkıştım
Böyle olursa nasıl hcg birikicek
Eğer varsa zaten hep cikiyo artık cnm yaa
Bu gece acile gitsen mesela gecikmem var kasik ağrım var desem beta isterler
Amaaan sağlık ocağına 1 gun sonra Cikiyo sonuç valla ben senden çok heyecan yaptimCanım eşim çalışıyor
Yarın sabah sağlık ocağına gideyim diyorum
Annem hep acele etme diyor bana
Ama ben hep acele wttim bu sefer annemi dinliyorum sakin olmaya çalışıyorum amaaa
hadi hayırlısı cnmEvet canım yarın vermem lazım
Eşim perşembe günü test verecek eğer hamleysem gerek kalmaz
ay yok şişle örüyorum kızıma ormustum bı ara onun küçük versiyonunu yapayım dedim ama olmadıAyy ne hoşş tığ işi mi zor mu
Bende bebeğim için örerim artıkk Allahım umutlarımı boşa çıkarma amiiinn
Kız bu ay bi tuhafım yaa gittim emzik aldım
iyiyim kuzum sen nasılsınCnm nasılsın cinsiyet belli oldumu
Atsana yaptığının fotosunu bakalim
evet ya çok geç çıkıyor Osman ölüyor meraktanAmaaan sağlık ocağına 1 gun sonra Cikiyo sonuç valla ben senden çok heyecan yaptim
Amaaan sağlık ocağına 1 gun sonra Cikiyo sonuç valla ben senden çok heyecan yaptim
hadi hayırlısı cnminsAllah gerek kalmaz
ay yok şişle örüyorum kızıma ormustum bı ara onun küçük versiyonunu yapayım dedim ama olmadıayyy yerim ya bende bı ara almıştım emzik şimdi çekmecede bekliyor
iyiyim kuzum sen nasılsınyok cnm daha gitmedim doktora en son 13+6 da gitmiştim 24 üne randevu aldm 19+2 olacak ayrıntılıya girricem sen nasılsın bebiş nasıl
evet ya çok geç çıkıyor Osman ölüyor meraktan
Oo nerdeyse yarilamis olacaksın cnm masallahhadi hayırlısı cnminsAllah gerek kalmaz
ay yok şişle örüyorum kızıma ormustum bı ara onun küçük versiyonunu yapayım dedim ama olmadıayyy yerim ya bende bı ara almıştım emzik şimdi çekmecede bekliyor
iyiyim kuzum sen nasılsınyok cnm daha gitmedim doktora en son 13+6 da gitmiştim 24 üne randevu aldm 19+2 olacak ayrıntılıya girricem sen nasılsın bebiş nasıl
evet ya çok geç çıkıyor Osman ölüyor meraktan
hadi hayırlı sonuçlarla gel insAllah balımGerçekten öyle bakalım kan verirsem size söylicem kızlarqrtık bu beklemeye bir sonn
Aynen canım insAllah sağlıklaOo nerdeyse yarilamis olacaksın cnm masallah
Bende çarşamba serklaj olucam cnm bakalım ins guzel gecer
Yakaladim senihadi hayırlı sonuçlarla gel insAllah balım
Aynen canım insAllah sağlıklaiçimde hep erkek hissi vardı doktorun tahmini de o yönde ama değişebilir tabi çok erkendi tahmin için yanılma olabilir hayırlısı olsun önce sağlık serklaj rahim ağzına dikiş atılması demi yanlış bilmiyorsam hayırlısıyla olur biter insAllah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?