Kızlar bu test bozuk mu ?

Canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsınn
Heyecan var biraz sanki ilk dklarda çizgi beliedi bu sefwr kendşmi de kandırmak istemiyırum ama heyecan bastı yüreğimi
Bende iyiyim çok şükür cnm örgü örüyorum yaaa yeni test mi yaptın cnm at bakım hadi insAllah

Bende iyiyim çok şükür cnm örgü örüyorum yaaa yeni test mi yaptın cnm at bakım hadi insAllah

Oo maşallah maşallah ne örüyosunn
Ben çok severim örgüyü
Bekarken bebek battaniyesi örmüştüm tığ işi canım yukarıya attım fotoları ama hayal görüyor gibiyim artık gerçekten ilk saniywdw belirdi ama çok silikti ilk kez gördüö

Canım şimdi gördüm varla yok arası gibi gözüküyor sanki kız bı kan versene keisn sonuç olsun artık bekledikçe insan stres oluyor baya gecikmeniz oldu

Arkadaşımın bebeğine elbise örüyorum cnm bende severim stres attırıyor

Gonulmeyvesi kuzum bende varla yok arası gordum yaa Keske kan versen kuzum yaa
Acaba yinemi bigli olan markami onuda merak ettim

Yok bunu başka yerden aldım ismine bakmadım bile canım evimde değilim şuan ama diğer testi yanıma aldım
Yarın sabah yaparım diye
Lavaboya gittim yattım şimdi yine sıkıştım
Böyle olursa nasıl hcg birikicek

Eğer varsa zaten hep cikiyo artık cnm yaa
Bu gece acile gitsen mesela gecikmem var kasik ağrım var desem beta isterler

Eğer varsa zaten hep cikiyo artık cnm yaa
Bu gece acile gitsen mesela gecikmem var kasik ağrım var desem beta isterler

Canım eşim çalışıyor
Yarın sabah sağlık ocağına gideyim diyorum
Annem hep acele etme diyor bana
Ama ben hep acele wttim bu sefer annemi dinliyorum sakin olmaya çalışıyorum amaaa

Canım eşim çalışıyor
Yarın sabah sağlık ocağına gideyim diyorum
Annem hep acele etme diyor bana
Ama ben hep acele wttim bu sefer annemi dinliyorum sakin olmaya çalışıyorum amaaa
Amaaan sağlık ocağına 1 gun sonra Cikiyo sonuç valla ben senden çok heyecan yaptim

Evet canım yarın vermem lazım
Eşim perşembe günü test verecek eğer hamleysem gerek kalmaz
hadi hayırlısı cnm insAllah gerek kalmaz
Ayy ne hoşş tığ işi mi zor mu
Bende bebeğim için örerim artıkk Allahım umutlarımı boşa çıkarma amiiinn
Kız bu ay bi tuhafım yaa gittim emzik aldım
ay yok şişle örüyorum kızıma ormustum bı ara onun küçük versiyonunu yapayım dedim ama olmadı ayyy yerim ya bende bı ara almıştım emzik şimdi çekmecede bekliyor
Cnm nasılsın cinsiyet belli oldumu
Atsana yaptığının fotosunu bakalim
iyiyim kuzum sen nasılsın yok cnm daha gitmedim doktora en son 13+6 da gitmiştim 24 üne randevu aldm 19+2 olacak ayrıntılıya girricem sen nasılsın bebiş nasıl
Amaaan sağlık ocağına 1 gun sonra Cikiyo sonuç valla ben senden çok heyecan yaptim
evet ya çok geç çıkıyor Osman ölüyor meraktan

Gerçekten öyle bakalım kan verirsem size söylicem kızlar qrtık bu beklemeye bir sonn

Oo nerdeyse yarilamis olacaksın cnm masallah
Bende çarşamba serklaj olucam cnm bakalım ins guzel gecer

Gerçekten öyle bakalım kan verirsem size söylicem kızlar qrtık bu beklemeye bir sonn
hadi hayırlı sonuçlarla gel insAllah balım
Oo nerdeyse yarilamis olacaksın cnm masallah
Bende çarşamba serklaj olucam cnm bakalım ins guzel gecer
Aynen canım insAllah sağlıkla içimde hep erkek hissi vardı doktorun tahmini de o yönde ama değişebilir tabi çok erkendi tahmin için yanılma olabilir hayırlısı olsun önce sağlık serklaj rahim ağzına dikiş atılması demi yanlış bilmiyorsam hayırlısıyla olur biter insAllah canım

Yakaladim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…