• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu test bozuk mu ?

Ben dün adet oldum ama son ilişki gününden sonraki belirtilerim hala devam ediyor ya sağ kasığım hala batıyor yanıyo sanki içte bişey deviniyor jilet kesiği gibi oluyor kaşınıyor arada 😂 adet olupta hamşle olanı çok duydum acaba bendede öyle bir durum olabilirmiki bide benim göğsümde yeşil kalın damarlar olmaya başladı göğüs ucundan yukarıya kadar resmen kalın yeşil damar belli bu hamilelik belirtisimi kirpiklerimin köşe kısımlarını ne düzelsem yapışıyor hep alt kısımlarında bazılarıda öyle ben düzeltiyorum ama bi süre sonra üst kiprik alt kipriğin üstüne yapışıyor valla iyice kafayı yedim 😂😂

Ben dün adet oldum ama son ilişki gününden sonraki belirtilerim hala devam ediyor ya sağ kasığım hala batıyor yanıyo sanki içte bişey deviniyor jilet kesiği gibi oluyor kaşınıyor arada 😂 adet olupta hamşle olanı çok duydum acaba bendede öyle bir durum olabilirmiki bide benim göğsümde yeşil kalın damarlar olmaya başladı göğüs ucundan yukarıya kadar resmen kalın yeşil damar belli bu hamilelik belirtisimi kirpiklerimin köşe kısımlarını ne düzelsem yapışıyor hep alt kısımlarında bazılarıda öyle ben düzeltiyorum ama bi süre sonra üst kiprik alt kipriğin üstüne yapışıyor valla iyice kafayı yedim 😂😂

Bu saydıklarının çoğu gebelik belirtisi
Evet üstüne de görmüş olabilirsin
Bi arkadaşım adet görmesine rağmen hamileymiş doktora gittiğinde 7 haftalıktı
Yani Allah ol derse oluuurr ümidimizi asla kesmiyoruz 😊😊

Ben dün adet oldum ama son ilişki gününden sonraki belirtilerim hala devam ediyor ya sağ kasığım hala batıyor yanıyo sanki içte bişey deviniyor jilet kesiği gibi oluyor kaşınıyor arada 😂 adet olupta hamile olanı çok duydum acaba bendede öyle bir durum olabilirmiki bide benim göğsümde yeşil kalın damarlar olmaya başladı göğüs ucundan yukarıya kadar resmen kalın yeşil damar belli bu hamilelik belirtisimi kirpiklerimin köşe kısımlarını düzelsem yapışıyor hep alt kısımlarında bazılarıda öyle ben düzeltiyorum ama bi süre sonra üst kiprik alt kipriğin üstüne yapışıyor valla iyice kafayı yedim 😂😂

Bu saydıklarının çoğu gebelik belirtisi
Evet üstüne de görmüş olabilirsin
Bi arkadaşım adet görmesine rağmen hamileymiş doktora gittiğinde 7 haftalıktı
Yani Allah ol derse oluuurr ümidimizi asla kesmiyoruz 😊😊
Şüphesiz ki rabbim ne derse o 🥰 normal adet görüyorum ama normal adetlerime göre bu ayki adetim kan pıltısı fazla gelmedi sağ kasığımda batmalar beni deli ediyor ya adet bile oldum geçmedi 😂

Şüphesiz ki rabbim ne derse o 🥰 normal adet görüyorum ama normal adetlerime göre bu ayki adetim kan pıltısı fazla gelmedi sağ kasığımda batmalar beni deli ediyor ya adet bile oldum geçmedi 😂

Sabret canım seni çok iyi anlıyırum aynı şeyelri bende yaşadım ama adet olunca direk bitiyor aetık benim için
Yeni aya giriş yeni umutlar tazeleniyorum :21::KK68::21:

Sabret canım seni çok iyi anlıyırum aynı şeyelri bende yaşadım ama adet olunca direk bitiyor aetık benim için
Yeni aya giriş yeni umutlar tazeleniyorum :21::KK68::21:
Sabrediyorum zaten canım 😂 rüyalarımda hep bebek görüyorum bugün bile ikiz bebek gördüm 😂 kaynanam 3 ay yengem 4 ay hamilikte adet görmüş bende de hala devam edince acaba mı dedi 😂

Kız sende daha çook yeni inşallah hemen tutunur bebişin rahmine 😍😍
Amin inşaallah canım 🤗 son ilişkiden iki gün sonra kahverengi leke geldi ilk kez böyle oldu ard ardına hiç yaşamadığım belirtiler başladı tabi ben bunların hamilelik belirtisi olduğunu burdan netten bakınca öğredim ama adet oldum acaba geç döllenme olmuş olabirmi ondan da adet olmuş olabilirmiyim 😂

Amin inşaallah canım 🤗 son ilişkiden iki gün sonra kahverengi leke geldi ilk kez böyle oldu ard ardına hiç yaşamadığım belirtiler başladı tabi ben bunların hamilelik belirtisi olduğunu burdan netten bakınca öğredim ama adet oldum acaba geç döllenme olmuş olabirmi ondan da adet olmuş olabilirmiyim 😂

Olabilir belki de canım adetin bitince bi test yaparsın olmadı 😊😊

Back