- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi elbebekgulbebek
-
Darısı hepinize arkadaşlar en iyi bizler anlarız birbirimizi 2 yıldır bekliyorum ben hiç kolay değil çekmeyen bilmez tam kurtuldum dedim yine tereddüte düşünce hemen karamsarlaştım ooff çok zor çok!
Ama çiçeğin değerini görünce biraz moralim düzeldi ya 4 gün ile 7 gün arası çok değil sonuçta dimi? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin bi kötü habere daha dayanamıcak gibiyim.
kizlar ikinizide tebrik ederim bu gun bu konuya defalarca girmisimdir elbebekgulbebek testin sonucunu yazmistir die
ins ALLAH saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar verir kucaklariniza
bende yarin yapacagim test ama bilmiorum belki biraz daha beklerim
dua edin kizlar bana hamilelerin duasi kabul olurmus
Kızlaaarrr günaydııınnn :124:
Testleri yaptınız mı bakalım haberlerinizi bekliyorum çok çok net negatif çıkmazsa hafif gölge çıkarsa bile umut var demektir benimde öyleydi hadi bakalım hayırlısı
yok yapmadim canim cunku sabah kahverengi biseyler gordum wcye gittiimde belki adet olacagim ama adet gibi deildi sanki nasil anlatsam cikolata yerken boyle kucuk kirintilar duser ya peceteye ve erir ayni oyle bir renkteydi ve dort bes tane kucuk kucuk lekeydi aklima yerlesme lekesi geldi ama sanmam cunku o adetten once oluyor galiba oysa bugun benim adet gunum
kizlar ikinizide tebrik ederim bu gun bu konuya defalarca girmisimdir elbebekgulbebek testin sonucunu yazmistir die
ins ALLAH saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar verir kucaklariniza
bende yarin yapacagim test ama bilmiorum belki biraz daha beklerim
dua edin kizlar bana hamilelerin duasi kabul olurmus
Kızlaaarrr günaydııınnn :124:
Testleri yaptınız mı bakalım haberlerinizi bekliyorum çok çok net negatif çıkmazsa hafif gölge çıkarsa bile umut var demektir benimde öyleydi hadi bakalım hayırlısı
cnmbenimde silik cikti hatta benim tam adet gunumde peme lekelenmemoldu 3 gun az bir sekilde aintim oldu snra bitti 3gun sonra test yaptim siliktiEki Görüntüle 282878 ve hamileydim
ilk testi adetten 3 gun sonra yaptim ikinciyi ise 4 gun sonra yaptim
Hadi hayırlısı canım bencede adet gününü bekle daha garanti olsun bende dörtgözle beklediğim halde 1 hafta geçmesini bekledim yeni döllenmiş falan oluyo dr.lar hemen şüpheli falan diyolar erkenden gidersen moralin bozulur falan boşver zaten az kalmış cuma gidersin. Hadi bakalım sonucu bekliyorum
Canım benim stres üzüntü yaptığım bir konuya sen neden güldün anlayamadım? Yarın veya cuma gideceğimi defalarca yazdım burayada başka konularada.sen ne yaptın?gittin mi tekrar doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?