- 2 Mart 2014
- 420
- 857
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam kedi sayım 13
Ancak bu bahsettikleriniz sokakta gezen hayvanlar için değil
Sokakta yaşayan ya da ev hayvanı olup belirli zamanlarda dışarı çıkan tüm kediler enfektedir, tükürükleriyle yaralarını iyileştirdikleri doğrudur ancak bu sağlıklı hayvanlar için söz konusu. Sokak hayvanları maalesef ki %100 ü parazit taşıyor, bir çok viral hastalık taşıyor (buna kuduz da dahil) Yani böyle bir komşunuz var ise mutfağından yemek yememelisiniz. Hayvan sokaktan gelip mutfak tezgahında dolaşamaz ya da kap kacağa dokunamaz bu hiyjenik bir şey değil. Benim evimde kediler evin hakimidir, bizle onların hizmetçisi gibiyiz ancak bazı şeyleri kabul etmek gerek, ısıra ısıra sevesim gelen patileri ile kum kaplarına giriyorlar :) Onlarla aynı kaptan yediğim çok olmuştur, kedilere karşı istesemde tiksinti duyamıyorum ama evde yaşamaları belli kurallara uymazsa insan sağlığını tehlikeye sokar
Annemi anlatmışsınız resmen. Bu kibirlilik değil sadece rahasızlık diye düşünüyorum. Çok titizseniz onunda etkisi vardır muhakkak.Kizlar ben cocuklugumda dahi bir eve gittik mi,o evin ilk kokusuna ve tertibine bakip ona gore bir seyler yerdim.dusunun okula gitmiyordum bile.yada bireve gittigimiz de annem ye temiz kizim diye kas goz ederdi,bende annem yiyeyim diye mi yapiyor diye anneme bakardim ki o yiyorsa yerdimm..ay cok zor bir durum.piknige giderdik her kez her seyden yerdi,ben de bildigim kisilerdenn yerdim.
Evlenince de boyle gitti.esimin annesi cok temiz,fakat baba tarfi cok kotuuuuuuu...etrafimiz da hep babasini tarafi.ve akraba gunu yaptilar.bende goruselim diye girdim.cok iyi insanlar.bende onlari onlar da beni gercekten cok seviyoruz.ama ben kimsede bir sey yiyemiyorum.ama hicc.kizlar cok kotu kokuyor,neye baksan kokuyor.evleride felaket sinmis tereyagi ,yun,ve ter...allahim gir girebilirsen odaya.birde servis yaparken ellerini yalayippp ooohhh diyip tekrar elleriyle karistiriyorlar,tencerenin ustunden akittirarak yiyorlar.ortaya yogurtlu manti falan konuluyor hurra her kez kasikla daliyorlar,dibi icinde kavga ediyorlar..hahahahah
Bende kenarda sofrabezini yiyecemmm,nerdeyse.
Ve bunlar fark etmisler benim yemedigi mi.bana soykediler.bende gulerekten,sakaya vuraraktan,amannnn bana karismayin,ben kim yemis kim yememis hic dikkat ediyormuyum.yiyen yer yemiyen yemez...neyse onlarda beni sevdiklerinden hos karsiliyorlar.haklarini oduyemem.
Ve yan tarafimda ki komsumda ben yemiyorum diye bana kiziyor bazen.o bizde cay icer mii..yer miiiii.der.bende sarilir operimmm...cnmmm sen takma kafana,yersem yemezsemmm bos verrr....
Derim.ama kizlar sokak kedileri bes alti tane,hepsi evinde.bir gun camdan bakiyordum,kedi gitti tencerenin icine kafasini soktu,yemege.bende seslendim,hic bir sey olmamis gibi davrandi .kedileri fare yakaliyormus diyor,sonrada evine giriyorrr...ya nasil iceyim cayiniiiii..yan tarfimda bir komsumda ,bir gun kapisini caldim.ne goreyim,evde en az bes kedi.sokak kedisi,bizim bahceyede geliyorlar.mahallenin kedisi yaniiiiii...biri tezgahta biri yerde biri koltuktaaa.her biri bir yerde....ve gelde ye.
Kizlar iste ben boyleyim,inanin elimde degil.begenmemezlik gibi bir sey degil.bana kuru ekmek verin,ama temiz olsun,mis koksun istiyorum. Cocuklugumda cok yokluk cektik,az kuru ekmek yemedik.ama annem cok temizdi.ve simdi size soruyorum,bu yaptigim kibirlilik mi?
BUNUN KİBİRLİLİKLE ALAKASI YOK YAZDIKLARINA GÖRE HAKLISINDA BEN OLSAM BENDE YEMEM IYYYKizlar ben cocuklugumda dahi bir eve gittik mi,o evin ilk kokusuna ve tertibine bakip ona gore bir seyler yerdim.dusunun okula gitmiyordum bile.yada bireve gittigimiz de annem ye temiz kizim diye kas goz ederdi,bende annem yiyeyim diye mi yapiyor diye anneme bakardim ki o yiyorsa yerdimm..ay cok zor bir durum.piknige giderdik her kez her seyden yerdi,ben de bildigim kisilerdenn yerdim.
Evlenince de boyle gitti.esimin annesi cok temiz,fakat baba tarfi cok kotuuuuuuu...etrafimiz da hep babasini tarafi.ve akraba gunu yaptilar.bende goruselim diye girdim.cok iyi insanlar.bende onlari onlar da beni gercekten cok seviyoruz.ama ben kimsede bir sey yiyemiyorum.ama hicc.kizlar cok kotu kokuyor,neye baksan kokuyor.evleride felaket sinmis tereyagi ,yun,ve ter...allahim gir girebilirsen odaya.birde servis yaparken ellerini yalayippp ooohhh diyip tekrar elleriyle karistiriyorlar,tencerenin ustunden akittirarak yiyorlar.ortaya yogurtlu manti falan konuluyor hurra her kez kasikla daliyorlar,dibi icinde kavga ediyorlar..hahahahah
Bende kenarda sofrabezini yiyecemmm,nerdeyse.
Ve bunlar fark etmisler benim yemedigi mi.bana soykediler.bende gulerekten,sakaya vuraraktan,amannnn bana karismayin,ben kim yemis kim yememis hic dikkat ediyormuyum.yiyen yer yemiyen yemez...neyse onlarda beni sevdiklerinden hos karsiliyorlar.haklarini oduyemem.
Ve yan tarafimda ki komsumda ben yemiyorum diye bana kiziyor bazen.o bizde cay icer mii..yer miiiii.der.bende sarilir operimmm...cnmmm sen takma kafana,yersem yemezsemmm bos verrr....
Derim.ama kizlar sokak kedileri bes alti tane,hepsi evinde.bir gun camdan bakiyordum,kedi gitti tencerenin icine kafasini soktu,yemege.bende seslendim,hic bir sey olmamis gibi davrandi .kedileri fare yakaliyormus diyor,sonrada evine giriyorrr...ya nasil iceyim cayiniiiii..yan tarfimda bir komsumda ,bir gun kapisini caldim.ne goreyim,evde en az bes kedi.sokak kedisi,bizim bahceyede geliyorlar.mahallenin kedisi yaniiiiii...biri tezgahta biri yerde biri koltuktaaa.her biri bir yerde....ve gelde ye.
Kizlar iste ben boyleyim,inanin elimde degil.begenmemezlik gibi bir sey degil.bana kuru ekmek verin,ama temiz olsun,mis koksun istiyorum. Cocuklugumda cok yokluk cektik,az kuru ekmek yemedik.ama annem cok temizdi.ve simdi size soruyorum,bu yaptigim kibirlilik mi?
Okulda her kez benim getirdiklerimden yiyor...hahaha..birde siparis veriyorlar,sunu yap bunu yap,dakka bir gol bir benimki hemen bitiyor.bense hic bir sey yiyemeden ac geliyorum eve.bir gun yerli maliydi.kutlama bitti.bir bayan masada kalanlari bir poset acarak tatlisi tuzlusu pogacasi boregi hepsini doktu posete yerizz biz dedi.sastim kaldim.hahhaah.bu nedenle ne pikniklerde ne yerlimali kutlamalarinda mutlu olabiliyorum.Pikniğe gitmiştik okulca, öğrencinin birini domates doğrarken gördüm, dometesle birlikte akan siyahımsı su, elinin kiriydi, o gün bu gün öğrencilerin getirdiği hiçbir şeyi yiyemiyorum. Yerli malı falan yapılıyor ya okullarda o zamanda kabuk mu meyve alıyorum çok ısrar ederlerse...