KIZLAR,BU KİBİRLİLİK Mİ?

Kibirlilik değilde hastalık bu.
Ben açıkcası fazla ileri giden insanlarla aynı ortamda dahi bulunmayı istemem.Fazlası bana itici geliyor.
Bence bir psikoloğa gidin,yoksa her ortamda bulunamassınız.özellikle evlilik sonrası büyük sorunlara neden olabilir.
Ama cnm ben asiri temizlik istemiyorum ki.bunlarin yaptigi da dogru degil ki....sen yermiydin?

ayy diğerlerini bilmemde özellikle komşularınızı çok sevdim , keşke benımde komşularım bu kadar kedi seven hayvan seven insanlar olsa, yemeklerinide yerim saygıda kusur etmem , bir evde 5 kedi alacak kadar yüce gönüllü insanın yemeği yenmezmi ya,, vede bilgilendireyim, allah kedileri öyle yaratmışki, agzının içinde yani salyalarında asla mikrop olmaz, hatta ilaç gibidir yaralı bır yeri kedi yalarsa iyişltigini görüceksiniz, onlar kadar temiz hayvan yok,,, üstelik peygamber efendimizde kedinin içtiği sudan içmiş, sıkıntı yok yanii, tabi bazı insanlara bunu anlatmak zor onlar için kedi pislikten başka bişey değil...

Kiz biz keskek yaptik keskegin ici.deki etin kemiklerini ayirdi,ayirana kadar parmaklarini yaladiii.her kemige bir yalama,dusun tukuruklu keskek...ustelik gun bendeydi..bir ozenerek yaptim ki keskegi.tavugun kirli suyunumu almadim.bugdayi yuz kez mi yikamadimm.ama ustune tukurduuu.
Ay bayilcammm :( nasil sabrediyorsunuz? Ben olsam hic tahammül edemem terslerim

Ama cnm ben asiri temizlik istemiyorum ki.bunlarin yaptigi da dogru degil ki....sen yermiydin?

sizin yazdıklarınızdan ben baya her yiyeceği irdeleyen birini gördüm.okula dahi gitmeden başlayan bu hastalığınız,çokta normal değil.
Evet bende temiz olmayan evde yemek yemem,ama sizin kadar irdeleyen insanla olduğum ortam kasar beni.
Benim bir kommsum vardı aynı sizin gibi kimse onu kahve içmeye veya çay ortamlarına çağırmıyordu,çünkü kişiler kasılıyordu.Eşiyle bu konularda çok tartışıp kavga ederlerdi.bunlar bana göre çokta normal şeyler değil.

Kesinlikle sorun sizde değil ellerini yalayıp yemeğe sokmak vs çok İĞRENÇ şeyler kesinlikle. Yap işini gücünü git ellerini sabunla mis gibi yıka ya parmaklarını yalamak ne demek. Herkes onun ağzına sürdüğü elleriyle yemek yemek zorunda değilki. Ve bunun kültürle yaşanılan yerle memleketle hiç bir alakası da yok kişinin kendi cahilliğine bağlıyorum.

ayy diğerlerini bilmemde özellikle komşularınızı çok sevdim , keşke benımde komşularım bu kadar kedi seven hayvan seven insanlar olsa, yemeklerinide yerim saygıda kusur etmem , bir evde 5 kedi alacak kadar yüce gönüllü insanın yemeği yenmezmi ya,, vede bilgilendireyim, allah kedileri öyle yaratmışki, agzının içinde yani salyalarında asla mikrop olmaz, hatta ilaç gibidir yaralı bır yeri kedi yalarsa iyişltigini görüceksiniz, onlar kadar temiz hayvan yok,,, üstelik peygamber efendimizde kedinin içtiği sudan içmiş, sıkıntı yok yanii, tabi bazı insanlara bunu anlatmak zor onlar için kedi pislikten başka bişey değil...
Cnm,komsularim o kadar iyiler ki anlatamammm.onlari gercekten cok sebiyorum.ve kizlari benimle yasit.onlar bayagi yaslari var.ama bana kizlari gibi davraniyorlar.bu onlarin ozel kedileri olsa tamam.ama bunlar yan copu karistirip fare kovalayan,kediler.

temiz olmasına dikkat etmek çok normal ama sizinki biraz aşırı olmamış mı.. bişey yiyemeseniz bile kırılmasın diye bir bardak çaylarını içebilirsiniz.. yakın akraba iseniz mutfağa gidip sıcak suyla bardağı yıkarsınız koyarsınız çayınızı içersiniz..

temiz olmasına dikkat etmek çok normal ama sizinki biraz aşırı olmamış mı.. bişey yiyemeseniz bile kırılmasın diye bir bardak çaylarını içebilirsiniz.. yakın akraba iseniz mutfağa gidip sıcak suyla bardağı yıkarsınız koyarsınız çayınızı içersiniz..
Cay iciyorumm cnmmm..

bazı insanlara bazı kokular hoş gelmiyor, daha hassas oluyorlar. kibirle bir ilgisi yok. bende de var. etrafta hoşlanmadıgım koku olunca tamam bitti...

kedilerin falan dolaştıgı mutfaktan ben de yemem açıkçası.

bende senin gibiyim tatlım kibirle alakası yok
girdiğim evlerin ilk kokusuna çok dikkat ederim hastalık oldu bende
bende komşularımın verdiği şeyleri yiyemiyorum genelde gitmiyorum

bende senin gibiyim tatlım kibirle alakası yok
girdiğim evlerin ilk kokusuna çok dikkat ederim hastalık oldu bende
bende komşularımın verdiği şeyleri yiyemiyorum genelde gitmiyorum
Of offff.ama bu cok mutsuz ediyor beni.nevar sanki temiz olsalar.su ve sabuna bakiyor her sey.zor ve luks bir sey degil kii...

Ayyy kizlarrr siz gunu bos verin de bir de iftarlar varr..onceden tok gitme gibi bir luksum de yokkk.hahahahahh

Cnm,komsularim o kadar iyiler ki anlatamammm.onlari gercekten cok sebiyorum.ve kizlari benimle yasit.onlar bayagi yaslari var.ama bana kizlari gibi davraniyorlar.bu onlarin ozel kedileri olsa tamam.ama bunlar yan copu karistirip fare kovalayan,kediler.
ben yine sorun etmezdım yerdim valla sokak vs. farketmez onlar kendilerini yalayıp tertemiz yapıyorlar, yolda da sokak kedisi gördümmü atlarım hemen severim ellerim , kendi kedimde vardı öldü rahmetli ogundür kedi bakamıyorum 1 ay ağlamıştım , beraber yemek yerdik benim tabagımdan yerdi sokağada çıkardı gezerdi , ölmedim çok şükür sağlıklıyım hatta elinde deterjan aman mikrop kapmauım diye pimpirikli insanlardan eminim daha sağlıklıyım - öyle insanlar hemen hasta olur, çok titiz insanları oldum olası sevmem, bız çocukken çamur yerdik buyuduk şimdikiler çocuklara hayvan sevdirmıyor ona buna ellettirmıyor mikrop kapar diye ama çocukları nedense hep hasta olur , çocuk ömründe mikrop görmemiş bağşıklık kazanmamış ki hasta olmasın, yazık yani neyse çok uzattım.

sende degil,cevrendeki insanlarda sorun var..

Kim yer ki,Boyle evlerde..

suan karnim acti,okuduklarimdan o bile kacti

Evet kibirli değilsin öyle olsa bu satırları yazmazdın kırmak istemiyorsun beni severler diyorsun ne güzelki bu özelliğini bile kabul ettirmişsin.
Ben karşı komşumdan hiç bişey yiyemiyorum neden bilmiyorum mis gibi sıcacık getiriyor annemler yalayıp yutuyor bana acaip pismiş gibi geliyor hiç başıma böyle bişey gelmemiştir

Back