Gün gün belki azda olsa fark olur dedim cumartesi başladım ilk testeDaha 4 gun var diyorsun 4 gun önce yapılan testte ne kadar koyuluk bekliyorsun doktorlar regli gecikmenin 10. Gunu yapmayi öneriyor
Bugün adetime 5 gün var kaset test yaptım negatif erken yaptığımı biliyorum ama sabırsızımNaptın canım hamile misin
Bugün adetime 5 gün var kaset test yaptım negatif erken yaptığımı biliyorum ama sabırsızım
ayrıca hiç adet belirtim de yok.Naptın canım hamile misin
Merhaba benim sat 22 Ekim bat 18 Kasım 8 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz ve olmadı eşimde varikosel var olduğunu öğrendik ve ameliyat oldu ameliyat olalı 3 ay oldu ve bu ay gynoseed jel kullandım yumurtlama sonrası 9. günüm ve aşırı sırt bel ağrısı çekiyorum gögüslerim acayip şiş akıntım normalinden hafif fazla ara arada kasıklarıma ağrı giriyor umarım hamileyimdir çok istiyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim belirtilerimden olup hamile olan varmı acabaKızlar benim sat 16 ekim bat 14 kasim 7 aydır deniyoruz olmuyor bu 7 ay içinde iki kere kimyasal gebelik gecirdim bu ay bakalim ne olacak aslında çok yıprandım ama Rabbimden ümit kesmiyorum sizler neler yaptınız süreçler nasil
Hastaneden hastaneye değer farkı oluyor canım kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum. Kanı hep aynı hastanede vermen takip için daha yararlı olurİyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dün kan verdim beta 336 çıktı bugün başka bir hastanede verdim 329 çıktı sizce neden olur yardım edebilir misiniz kimyasal gebelik mi var yoksa
Teşekkür ederim bugün tekrar ilk gittiğim hastaneye gidip kan vereceğim inşallah yükselmiştirHastaneden hastaneye değer farkı oluyor canım kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum. Kanı hep aynı hastanede vermen takip için daha yararlı olur
Bu belirtiler kisiden kisiye değişiyor gebelik belirtileri regli ile ayni o yüzden ayırt etmek cok zor rabbim gönlüne göre versin biz gibi dayanamayıp erken test yapma negatif gorursun sabret gununu bekle hayırlısı olsunMerhaba benim sat 22 Ekim bat 18 Kasım 8 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz ve olmadı eşimde varikosel var olduğunu öğrendik ve ameliyat oldu ameliyat olalı 3 ay oldu ve bu ay gynoseed jel kullandım yumurtlama sonrası 9. günüm ve aşırı sırt bel ağrısı çekiyorum gögüslerim acayip şiş akıntım normalinden hafif fazla ara arada kasıklarıma ağrı giriyor umarım hamileyimdir çok istiyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim belirtilerimden olup hamile olan varmı acaba
İnşallah pozitifi görürüm daha dar çok var inşallah dayanabilirimBu belirtiler kisiden kisiye değişiyor gebelik belirtileri regli ile ayni o yüzden ayırt etmek cok zor rabbim gönlüne göre versin biz gibi dayanamayıp erken test yapma negatif gorursun sabret gununu bekle hayırlısı olsun
Batlarımız aynı yani daha 6 gün var . Tabi kı testim bol olduğu için test yapmaya başladım bugün gölge bile yok. Olsa da cıkmazdı. Ilk cocugumda 10 dpo da ogrendım bunda da en az ıkı gün daha beklemeliyim tabi ki:)) insallah hayırlısıyla pozıtıfı goruruzİnşallah pozitifi görürüm daha dar çok var inşallah dayanabilirim
Ben 4 gun varken erken gebelik testi yaptım silik çizgi cikti ertesi günu aynindan tekrardan yaptım hic bir sey çıkmadı negatif buna ne dersin kafam tamamen karışık bir şekilde bekliyorum bu daha mi iyi bekleİnşallah pozitifi görürüm daha dar çok var inşallah dayanabilirim
Kan versene daha net olurBen 4 gun varken erken gebelik testi yaptım silik çizgi cikti ertesi günu aynindan tekrardan yaptım hic bir sey çıkmadı negatif buna ne dersin kafam tamamen karışık bir şekilde bekliyorum bu daha mi iyi bekle
Amin ya inşallah benim ilk hamileliğim olucak rabbim o sevinci yaşatmayı nasip eder inşallah geçen rüyamda gördüm hamile olduğumu öğreniyordum testen sevinçten nasıl ağlıyorum rüyada bile o kadar güzeldi ki inşallah gerçek olurBatlarımız aynı yani daha 6 gün var . Tabi kı testim bol olduğu için test yapmaya başladım bugün gölge bile yok. Olsa da cıkmazdı. Ilk cocugumda 10 dpo da ogrendım bunda da en az ıkı gün daha beklemeliyim tabi ki:)) insallah hayırlısıyla pozıtıfı goruruz
Benimde şuan öyle bel ve kasık sancıları oluyor sürekli5 haftalık gebeyim hala kasıklarm adet olacakmışım gibi agrıyor bebek yerini hazırladıgını icin bu sancılar dediler o yüzden insallah gebesinizdir Baska test varsa Baska marka tekrarlayın ben öyle ögrendm
Yurtdışında yaşadığım icin kan verme gibi sansim yokKan versene daha net olur
Hm hayırlısı olsun inşallah hamilesindirYurtdışında yaşadığım icin kan verme gibi sansim yok
Canım bizede haberdar etTeşekkür ederim bugün tekrar ilk gittiğim hastaneye gidip kan vereceğim inşallah yükselmiştir
Burası Türkiye degil malesefYurtdışında yaşadığım icin kan verme gibi sansim yok
Doktor hicbir sebep yok dediyse eger gebe kalmak icin çakşir suyu YouTube de birçok kadın videosu var istersen deneyin benim arkadasım da çakşir suyu ile hamile kaldıkızlar selam benim bugün reglim bitiyor ovulasyon testine başlayacam aynı zamanda son 1 aydır folik asit kullanıyorum bunun dışında önerdiğiniz bir yiyecek ilaç vs var mı