Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Amin inşallah canım

Kızlar hayırlı sabahlar benim sat 17 ekim bat 16-17 kasım 2-3 kasım pik gördüm gynoseed jel ile değerlendirdik kasıgımda hafif sızlamalar var bacaklarımdada aynu sekil sizde erken hamilelik belirtileri nelerdi
Bizde 5 aydır deniyoruz bu 5. Ayımız normalde bugün adet olmam lazım ama gelmedi henüz 8 Kasım'da doktoruma gittim hcg 2.35 çıktı eğer adet gecikmen olursa tekrar kan test yaptır dedi ama emin değilim

Bizde 5 aydır deniyoruz bu 5. Ayımız normalde bugün adet olmam lazım ama gelmedi henüz 8 Kasım'da doktoruma gittim hcg 2.35 çıktı eğer adet gecikmen olursa tekrar kan test yaptır dedi ama emin değilim
Düzenli ise adetiniz bence yarın adet olmazsanız kan verin

kızlar teste battan kaç gün önce başlıyorsunuz

sat 18 ekim , döngünün 26. günündeyim

en son döngüm 25 gün sürdü 26. gün regl oldum. ama erken olmuştu o zaten normalden bi kaç gün

Ay şimdi geldim hastaneden yeni bir doktora gittim direkt ultrason çekti kese gözüktü 5+4 dedi hiç kan falan istemedi direkt folik asit verdi 3 hafta sonra tekrar gel dedi
Gozun aydın canim sağlıkla gelsin bebeğin sana dedim kanama yoksa endişe edebileceğiniz birsey yok yokmus çok şükür

1 buçuk senelik evliyim Bizde 3 ay denemiştik olmadı adetimde 10 ar gün gecikme oldu gelen giden olmadı sonra ara vermek zorunda kaldık bu ay yumurtlama günlerini falan takip ederek denedik ama bakalım 3 gün kaldı adetime mesela ne kadar daha denemem gerekiyor doktora bi gidip bakınsam mı 1 sene önce gitmiştim adet ağrılarım çok diye bi de doktor hazır gelmişken kontrol edeyim dedi sorun görünmüyor yumurta sayısı yüksek ağrın çok olur o yüzden dedi. Şimdi 2 3 ay bekleyip öyle mi gitsem doktora ne yapmalıyım

Al benden de o kadar asla gebelik düşünmüyorum artık eşimde baya hayal kırıklığı yaşadı
Benim eşim o kadar takmıyor bu konuyu zaten evleneli 1 buçuk sene oldu 1 senedir falan korunmasız ilişki yaşıyoruz tabi bu sürede hiç gebelik olmadı bende de pco varmış 4-5 ay falan önce öğrenmiştim doktor da hormanlara falan bakmıştı herhangi bir sıkıntı yoktu bir tedavi önermedi ben sormuştum bu durum engel olur mu gebeliğe falan diye oda biraz zamana bırakın sonrasında hani tedavi gerekirse yaparız demişti folik asit vermişti sadece onuda 3 ay kullandım eşimde hani 2 3 seneye kadar yolu var doğal bir şekilde olursa olamazsa zaten tedavi aşamasına geçeceğimizi de söyledi sürekli bu konuda da beni rahatlatıyor olması gerektiği zaman olacağına inanıyor ama ben biraz çok kafayi taktım yani düşünmeden duramıyorum eşime de çok yansıtmak istemiyorum tabi ama artık bende galiba akışına bırakmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…