Evet yaptim negatifBat benimle aynı test yaptınızmı hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaptim negatifBat benimle aynı test yaptınızmı hiç
Kuruma çizgisi değil anında böyle çıktı ama insan uzun zaman olmayınca inanamıyor sanırımVar bende görüyorum
3 Kasım benim de pik de hiç tes yaptınız mıKızlar hayırlı sabahlar benim sat 17 ekim bat 16-17 kasım 2-3 kasım pik gördüm gynoseed jel ile değerlendirdik kasıgımda hafif sızlamalar var bacaklarımdada aynu sekil sizde erken hamilelik belirtileri nelerdi
İlk gebeliğim yeni evlendim ve ailemden çok uzaktayım ilk acilde beta verdim adet gecikmesinden sonra orası da kadın doğuma yönlendirdi bugün başka bir hastanede sıra bulduğum için kadın doğuma gittim o da tekrar kan ver dedi valla napacağımı bilmiyorum doktorlar yönlendiriyor sürekli şaştım kaldım yoksa hiç anlamıyorum sürekli kendim internetten araştırıyorumSürekli neden hcg baktirma gereksimi duyarsınız benim ilk gebeligim test yaptım pozitif cikti kan fln vermedim direk jinekolojiye gittim ultrason ile baktı sağlıklı gebelik dedi doguma doğdu kızım hala hcg degerini bilmem hep doktor takip etti ters giden birşeyler varsa zaten ultrasonda görünür sen jinekolojiye git onunla ilerle kanama yoksa cidden endişe edeceğin birşey yok
Erken ama yinede dayanamıyoruzEvet yaptim negatif
7 aydir denemekten o kadar yoruldum ki istiyorumDüşünmediğin vakitte gelir emin ol ki
Evet 3 gun var regliye ama regli sancılarm var regli gelecekErken ama yinede dayanamıyoruz
Kıyamam sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİlk gebeliğim yeni evlendim ve ailemden çok uzaktayım ilk acilde beta verdim adet gecikmesinden sonra orası da kadın doğuma yönlendirdi bugün başka bir hastanede sıra bulduğum için kadın doğuma gittim o da tekrar kan ver dedi valla napacağımı bilmiyorum doktorlar yönlendiriyor sürekli şaştım kaldım yoksa hiç anlamıyorum sürekli kendim internetten araştırıyorum
Teşekkür ederim Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinKıyamam sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Daha test yapmadım canım 6 gün kaldı3 Kasım benim de pik de hiç tes yaptınız mı
Bende sadece sol kaşığımda nasıl desem sankı ince bi sızı var bir şey batıyor psikolojik mı bilmiyorum artık bunlarda Benm testler kızlar çok çok silik bat 14 normalde ama 2 adettir geç oluyorum 20 kasımda olabilir7 aydir denemekten o kadar yoruldum ki istiyorum
Evet 3 gun var regliye ama regli sancılarm var regli gelecek
Benim testim de böyle çıktı reglim gecikeli 6 gün oldu bugün testi akşam 9 da yaptım ondan mı silik çıktı acaba? Ya da bu pozitif mi kabul ediliyor net?Bende sadece sol kaşığımda nasıl desem sankı ince bi sızı var bir şey batıyor psikolojik mı bilmiyorum artık bunlarda Benm testler kızlar çok çok silik bat 14 normalde ama 2 adettir geç oluyorum 20 kasımda olabilir
Evet pozitifBenim testim de böyle çıktı reglim gecikeli 6 gün oldu bugün testi akşam 9 da yaptım ondan mı silik çıktı acaba? Ya da bu pozitif mi kabul ediliyor net?
Hayırlı olsun pozitifBende sadece sol kaşığımda nasıl desem sankı ince bi sızı var bir şey batıyor psikolojik mı bilmiyorum artık bunlarda Benm testler kızlar çok çok silik bat 14 normalde ama 2 adettir geç oluyorum 20 kasımda olabilir
Teşekkür ederim yorum için yarın netleştirmek için kan veririm o zaman ama erken gebelik testinde 6 gün gecikmiş regli ile daha koyu bir 2. Çizgi olması gerekmezmiydi kiE
Evet pozitif
Benim 4 gün var daha bunuda bu sabah yaptım daha koyulaşmasını beklerdim 3 test 3 de aynı hepsi silikBenim testim de böyle çıktı reglim gecikeli 6 gün oldu bugün testi akşam 9 da yaptım ondan mı silik çıktı acaba? Ya da bu pozitif mi kabul ediliyor net?
En garanti kan ver sende 4-5 günBenim 4 gün var daha bunuda bu sabah yaptım daha koyulaşmasını beklerdim 3 test 3 de aynı hepsi silik
Gec döllenme olabilir canimTeşekkür ederim yorum için yarın netleştirmek için kan veririm o zaman ama erken gebelik testinde 6 gün gecikmiş regli ile daha koyu bir 2. Çizgi olması gerekmezmiydi ki
Testler cok yanıltıyor hamilesin dediklerimiz gebe değil umut vermek iyi birsey degil siz kan verinBende sadece sol kaşığımda nasıl desem sankı ince bi sızı var bir şey batıyor psikolojik mı bilmiyorum artık bunlarda Benm testler kızlar çok çok silik bat 14 normalde ama 2 adettir geç oluyorum 20 kasımda olabilir
Daha 4 gun var diyorsun 4 gun önce yapılan testte ne kadar koyuluk bekliyorsun doktorlar regli gecikmenin 10. Gunu yapmayi öneriyorBenim 4 gün var daha bunuda bu sabah yaptım daha koyulaşmasını beklerdim 3 test 3 de aynı hepsi silik
Anladım inşallah öyledir teşekkür ederimGec döllenme olabilir canim