Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Bugün yaptığım marka albi diye bir marka hiç bir şey çıkmadı o yüzden sanmıyorum pozitif bir şey olduğunu

İyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dün kan verdim beta 336 çıktı bugün başka bir hastanede verdim 329 çıktı sizce neden olur yardım edebilir misiniz kimyasal gebelik mi var yoksa

Benimki de negatif çıktı senin marka farkli olabilir belki benim markada ayni anlamadım hic bir şekilde teselli veremiyorum aynı durumdayim
Valla bende aynıyım canım uzun süre hamile kalmak test yapmak olaylarına girmek istemiyorum kaç aydır sürekli aynı sonuç biraz uzaklaşmak gerekiyor galiba bu konulardan düşüncelerden

İyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dün kan verdim beta 336 çıktı bugün başka bir hastanede verdim 329 çıktı sizce neden olur yardım edebilir misiniz kimyasal gebelik mi var yoksa
Hayırlı akşamlar canım 1 gün içinde olsa yükselmesi lazımdı diye biliyorum ben sen Bi destek al doktora görün istersen

Merhaba arkadaşlar ben 35 günde bir regli oluyorum bugün gecikme olalı 6. Gün bel ve kasık ağrılarım var regli olacak gibi hissediyorum az önce test yaptım sanki ikinci çizgi görür gibiyim ama emin olamadım birde siz bakar mısınız

Eklentiler

• 15214CAA-DAAC-412C-B39A-004B8C1211B3.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 15
Valla bende aynıyım canım uzun süre hamile kalmak test yapmak olaylarına girmek istemiyorum kaç aydır sürekli aynı sonuç biraz uzaklaşmak gerekiyor galiba bu konulardan düşüncelerden
Al benden de o kadar asla gebelik düşünmüyorum artık eşimde baya hayal kırıklığı yaşadı

Benimki de negatif çıktı senin marka farkli olabilir belki benim markada ayni anlamadım hic bir şekilde teselli veremiyorum aynı durumdayim
Sen bilirsin yurt dışını canım 2 aydan önce randevu vermiyorlar yani anlamadım dış gebelik olsa birsey olsa nasıl olacak ay sonunu bekliyorum
Al benden de o kadar asla gebelik düşünmüyorum artık eşimde baya hayal kırıklığı yaşadı

Yarın doktora gideceğim umarım bir şey yoktur
İçini ferah tut birşey yokturdur ins

Bat benimle aynı test yaptınızmı hiç

Sürekli neden hcg baktirma gereksimi duyarsınız benim ilk gebeligim test yaptım pozitif cikti kan fln vermedim direk jinekolojiye gittim ultrason ile baktı sağlıklı gebelik dedi doguma doğdu kızım hala hcg degerini bilmem hep doktor takip etti ters giden birşeyler varsa zaten ultrasonda görünür sen jinekolojiye git onunla ilerle kanama yoksa cidden endişe edeceğin birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…