Evet dün yaptığım pozitif bugün yaptığım negatif çıktıNegatif çıkan aynı test mi yaptınız 1 er gün arayla
Bugün yaptığım marka albi diye bir marka hiç bir şey çıkmadı o yüzden sanmıyorum pozitif bir şey olduğunuOncomed ıki cesıt biri 10 ml olçuyor biri 20. Bu 20 liklerden sanırım benım son aldıgım da boyle sekıldeydi.. Bu testte bu kadar belirgin cıkmıs.ben hata olacağını sanmam. Boyle gozum çıkıyor gölge mı var cızgı mı derken. Bu basbaya cızgıahh insallah guzel ılerler gruptan ıyı haberler beklıyorum. İnsallah bana da tabi
Seninde mi bugun ki negatif çıktıBugün yaptığım marka albi diye bir marka hiç bir şey çıkmadı o yüzden sanmıyorum pozitif bir şey olduğunu
Evet farklı bir markayla yaptım öğlen saatlerinde ve negatifSeninde mi bugun ki negatif çıktı
Benimki de negatif çıktı senin marka farkli olabilir belki benim markada ayni anlamadım hic bir şekilde teselli veremiyorum aynı durumdayimEvet farklı bir markayla yaptım öğlen saatlerinde ve negatif
Kanama var miİyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dün kan verdim beta 336 çıktı bugün başka bir hastanede verdim 329 çıktı sizce neden olur yardım edebilir misiniz kimyasal gebelik mi var yoksa
Hayır YokKanama var mi
Valla bende aynıyım canım uzun süre hamile kalmak test yapmak olaylarına girmek istemiyorum kaç aydır sürekli aynı sonuç biraz uzaklaşmak gerekiyor galiba bu konulardan düşüncelerdenBenimki de negatif çıktı senin marka farkli olabilir belki benim markada ayni anlamadım hic bir şekilde teselli veremiyorum aynı durumdayim
Hayır Yok
Hayırlı akşamlar canım 1 gün içinde olsa yükselmesi lazımdı diye biliyorum ben sen Bi destek al doktora görün istersenİyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dün kan verdim beta 336 çıktı bugün başka bir hastanede verdim 329 çıktı sizce neden olur yardım edebilir misiniz kimyasal gebelik mi var yoksa
O zaman endişe edecegin birşey yok kimyasal gebelikte kanama olurHayır Yok
Al benden de o kadar asla gebelik düşünmüyorum artık eşimde baya hayal kırıklığı yaşadıValla bende aynıyım canım uzun süre hamile kalmak test yapmak olaylarına girmek istemiyorum kaç aydır sürekli aynı sonuç biraz uzaklaşmak gerekiyor galiba bu konulardan düşüncelerden
Var bende görüyorumMerhaba arkadaşlar ben 35 günde bir regli oluyorum bugün gecikme olalı 6. Gün bel ve kasık ağrılarım var regli olacak gibi hissediyorum az önce test yaptım sanki ikinci çizgi görür gibiyim ama emin olamadım birde siz bakar mısınız
Yarın doktora gideceğim umarım bir şey yokturHayırlı akşamlar canım 1 gün içinde olsa yükselmesi lazımdı diye biliyorum ben sen Bi destek al doktora görün istersen
Sen bilirsin yurt dışını canım 2 aydan önce randevu vermiyorlar yani anlamadım dış gebelik olsa birsey olsa nasıl olacak ay sonunu bekliyorumBenimki de negatif çıktı senin marka farkli olabilir belki benim markada ayni anlamadım hic bir şekilde teselli veremiyorum aynı durumdayim
Al benden de o kadar asla gebelik düşünmüyorum artık eşimde baya hayal kırıklığı yaşadı
İçini ferah tut birşey yokturdur insYarın doktora gideceğim umarım bir şey yoktur
Değer düşmüş ama ondan çok canım sıkıldıO zaman endişe edecegin birşey yok kimyasal gebelikte kanama olur
Düşünmediğin vakitte gelir emin ol kiAl benden de o kadar asla gebelik düşünmüyorum artık eşimde baya hayal kırıklığı yaşadı
Bat benimle aynı test yaptınızmı hiçKızlar benim sat 16 ekim bat 14 kasim 7 aydır deniyoruz olmuyor bu 7 ay içinde iki kere kimyasal gebelik gecirdim bu ay bakalim ne olacak aslında çok yıprandım ama Rabbimden ümit kesmiyorum sizler neler yaptınız süreçler nasil
Sürekli neden hcg baktirma gereksimi duyarsınız benim ilk gebeligim test yaptım pozitif cikti kan fln vermedim direk jinekolojiye gittim ultrason ile baktı sağlıklı gebelik dedi doguma doğdu kızım hala hcg degerini bilmem hep doktor takip etti ters giden birşeyler varsa zaten ultrasonda görünür sen jinekolojiye git onunla ilerle kanama yoksa cidden endişe edeceğin birşey yokİyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dün kan verdim beta 336 çıktı bugün başka bir hastanede verdim 329 çıktı sizce neden olur yardım edebilir misiniz kimyasal gebelik mi var yoksa