Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Reglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı 😔
Ben reglime 4 gün kala yaptım negatif ti gec tutma olabilir canınızı sıkmayın adet gecıkmesinden sonra öğrendim adetiniz gecikene kadar bence bekleyın

Reglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı 😔
Biz de 5 aydır çabalıyorduk şimdi kan verdim 10 gündür adetim gecikti her ay yaptığımızdan farklı olarak yumurtlamanın en yüksek 4 gününde de ilişkiye girdik Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi sonuç bekliyorum inşallah ben de hamileyimdir

Biz de 5 aydır çabalıyorduk şimdi kan verdim 10 gündür adetim gecikti her ay yaptığımızdan farklı olarak yumurtlamanın en yüksek 4 gününde de ilişkiye girdik Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi sonuç bekliyorum inşallah ben de hamileyimdir
Düzenli ise adetiniz bu ay gecikme varsa kesin hamişsiniz

Üzülme canım lütfen ümidini kesme
inşallah bir sonraki aya denemekten zarar gelmez 🥹kocaman sarılıyorum size 🫶🏻bütün dualarım isteyen arkadaşlara

QUOTE="essanli, post: 78461289, member: 1183241"]
Erken gebelik testi ise yapmayın bence adet 1 hafta gecerse şüphelenin ama duramıyoruz biz kadınlar :)
[/QUOTE]
Keşke sabredebilsem

X