Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Çok duygulandım 🥹🥹 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim🙏🏻💖
Bizde 2 yıldır hasretiz evlendiğimizden beri hiç korunmadık bende Pcos esimde varikosel vardı benim değerlerim normal suan eşimde 3 ay önce ameliyat oldu bu ay gynoseed jel ile değerlendirdik bat 17 ekim eşimde haftaya test vericek inşallah gebeyimdir dua edin lütfen🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim ben inanıyorum siz de gerçekten inanın insan çok eksik hissediyor biliyorum en kısa sürede tamamlanmanız dileğiyle dualarımdasınız ❤️

Kokusuz son 3 gündür devam ediyor sanırım daha önce olduysa da farketmedim. Regli Günlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum sizde belirtiler nasıl acaba ?
Çarşamba Perşembe beklenen regli gunum sol kasık agri var halsizlik bas ağrısı sık idrara cikma bilmiyorum psikolojik mi gebelik mi bakalim bir kaç gun sonra belli olur

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum reglime 4 gün var ara ara çok hafif kasıkta batma gibi oluyor bir de çok afedersiniz ama uzun açık sarı- beyaz akıntım var. Regli zamanı hiç ağrım olmaz. Daha önce 2 defa kaybettim bebeklerimi. Bu sefer biraz ümitliyim sizce hamilelikte akıntı nasıl olmalı bi fikriniz var mı acaba?
Çok geçmiş olsun canım
çok beyaz bir rengi oluyor canım ve kokusuz

Doğru sonuç verdi mi acaba
8 gün gecmişti adetim benim yeni yurt dısına geldim 2 ay olmadan bakmıyor doktorlar ay sonuna randevu verdi
1000025756.jpg

Reglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı 😔

Reglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı 😔
Moralinizi bozmayın lütfen, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun🙏🏻

X