Kokusuz son 3 gündür devam ediyor sanırım daha önce olduysa da farketmedim. Regli Günlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum sizde belirtiler nasıl acaba ?Merhaba canım süt beyazı kokusuz olur canim akıntı inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kokusuz son 3 gündür devam ediyor sanırım daha önce olduysa da farketmedim. Regli Günlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum sizde belirtiler nasıl acaba ?Merhaba canım süt beyazı kokusuz olur canim akıntı inşallah vardır
Çok teşekkür ederim ben inanıyorum siz de gerçekten inanın insan çok eksik hissediyor biliyorum en kısa sürede tamamlanmanız dileğiyle dualarımdasınızÇok duygulandım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Bizde 2 yıldır hasretiz evlendiğimizden beri hiç korunmadık bende Pcos esimde varikosel vardı benim değerlerim normal suan eşimde 3 ay önce ameliyat oldu bu ay gynoseed jel ile değerlendirdik bat 17 ekim eşimde haftaya test vericek inşallah gebeyimdir dua edin lütfen
Çarşamba Perşembe beklenen regli gunum sol kasık agri var halsizlik bas ağrısı sık idrara cikma bilmiyorum psikolojik mi gebelik mi bakalim bir kaç gun sonra belli olurKokusuz son 3 gündür devam ediyor sanırım daha önce olduysa da farketmedim. Regli Günlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum sizde belirtiler nasıl acaba ?
bekliyor olucam güzel haberleriniziÇarşamba Perşembe beklenen regli gunum sol kasık agri var halsizlik bas ağrısı sık idrara cikma bilmiyorum psikolojik mi gebelik mi bakalim bir kaç gun sonra belli olur
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba bişey sormak istiyorum reglime 4 gün var ara ara çok hafif kasıkta batma gibi oluyor bir de çok afedersiniz ama uzun açık sarı- beyaz akıntım var. Regli zamanı hiç ağrım olmaz. Daha önce 2 defa kaybettim bebeklerimi. Bu sefer biraz ümitliyim sizce hamilelikte akıntı nasıl olmalı bi fikriniz var mı acaba?
İnşallah güzel hayırlı haber veririmbekliyor olucam güzel haberlerinizi
Teşekkür ederim umarım bir daha yaşamam ve umarım kimse yaşamaz Enfeksiyon da olabilir o zaman benimki çok açık sarı- beyaz gibi çünkü ama kokusuz olunca acaba mı dedimÇok geçmiş olsun canım
çok beyaz bir rengi oluyor canım ve kokusuz
İnşallah canımTeşekkür ederim umarım bir daha yaşamam ve umarım kimse yaşamaz Enfeksiyon da olabilir o zaman benimki çok açık sarı- beyaz gibi çünkü ama kokusuz olunca acaba mı dedim
Bende bu testten yapmışımMerhaba dün sabah ve bu sabah test yaptım. Reglime 4 gün var. Sizce pozitif mi? Kan versem suan çıkar mı? (Clearblue bu sabah yaptım)Eki Görüntüle 3501182 Eki Görüntüle 3501183
Doğru sonuç verdi mi acabaBende bu testten yapmışım
8 gün gecmişti adetim benim yeni yurt dısına geldim 2 ay olmadan bakmıyor doktorlar ay sonuna randevu verdiDoğru sonuç verdi mi acaba
Hayırlı olsun canim8 gün gecmişti adetim benim yeni yurt dısına geldim 2 ay olmadan bakmıyor doktorlar ay sonuna randevu verdiEki Görüntüle 3501501
Ben de yurtdışında yaşıyorum ama dün Türkiye’ye geldim, sonucu 78 çıktı şimdi haberini aldım8 gün gecmişti adetim benim yeni yurt dısına geldim 2 ay olmadan bakmıyor doktorlar ay sonuna randevu verdiEki Görüntüle 3501501
78 çıktıKanda çıkar canim pozitif görünüyor
Hayırlı olsun çok sevindimBen de yurtdışında yaşıyorum ama dün Türkiye’ye geldim, sonucu 78 çıktı şimdi haberini aldım
Hayırlı olsun canim78 çıktı
Moralinizi bozmayın lütfen, hayırlısı ne zamansa o zaman olsunReglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı
Çok çok teşekkür ederimHayırlı olsun canim
Nasil bozmam yoruldum artık belirti ara umutlan ya negatif ya kimyasal bıktım vallaMoralinizi bozmayın lütfen, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun