Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Normalde göğüs ağrısı bende adet yaklaşması olarak hep olurdu bu sefer çok erken başladı bende yani iki hafta varken göğüs ağrıların olmuştu ve hala da devam ediyor sebebini sonradan öğrendim tabi 😍
Umarım umduğunuz şey olur 🙏
Hayırlı olsun melegini sag saglim kucağına alirsin inşallah başka belirtileriniz neydi

Merhaba benimde adete 4 gün kaldı Ovülasyon testinde 2 kez pik gibi oldu 30 unda yumurtladım afedersiniz akıntıda doğruladı testi belirti olarak göğüs dolgunluğu ve baş ağrısı var ve akıntı var testlerime bakabi
30 yumurtlama ise uzerinden 14 gün geçmesi gerek geçsin yapin hamilelik testi ama adete 4 gün varmış koyulaşır ve komple iki çizgi kıpkırmızı olursa hamilesinizdir su an testlerinizde o koyulugu göremedim ben ama daha 4 gün varmış zaten ben 5 gün kala pik gördüm 5 gün adete kalmisti ve hergun iki çizgide köyü gidiyordu başka belirtilerinix var mı

Merhaba dün sabah ve bu sabah test yaptım. Reglime 4 gün var. Sizce pozitif mi? Kan versem suan çıkar mı? (Clearblue bu sabah yaptım)☺️
IMG_9288.jpeg
IMG_9284.jpeg

30 yumurtlama ise uzerinden 14 gün geçmesi gerek geçsin yapin hamilelik testi ama adete 4 gün varmış koyulaşır ve komple iki çizgi kıpkırmızı olursa hamilesinizdir su an testlerinizde o koyulugu göremedim ben ama daha 4 gün varmış zaten ben 5 gün kala pik gördüm 5 gün adete kalmisti ve hergun iki çizgide köyü gidiyordu başka belirtilerinix var mı
Yumurtlamadan 5 gün sonra ikiside koyu kırmızıydı 5 inde. Adet olacakmışım gibi sancı arada geliyor

Yumurtlamadan 5 gün sonra ikiside koyu kırmızıydı 5 inde

Afedersiniz birde Az miktarda beyaz Akıntı var

Merhaba dün sabah ve bu sabah test yaptım. Reglime 4 gün var. Sizce pozitif mi? Kan versem suan çıkar mı? (Clearblue bu sabah yaptım)☺️Eki Görüntüle 3501182 Eki Görüntüle 3501183
Merhaba dün sabah ve bu sabah test yaptım. Reglime 4 gün var. Sizce pozitif mi? Kan versem suan çıkar mı? (Clearblue bu sabah yaptım)☺️Eki Görüntüle 3501182 Eki Görüntüle 3501183
Kan verirsen çıkar canım pozitif görünüyor umarım herşey gönlünce olur 🙏

Afedersiniz birde Az miktarda beyaz Akıntı var
Beyaz akıntı için hamilelik belirtisi derler sizi umitlendirmek istemem benden de aynı akıntı gelmişti ama tek buna bakarak hamileyiz diyemeyiz bir çok belirti oluyor umarım hamilesinizdir gerçekten isterim tüm kadınlar için süreç zor oluyor🤦

Şunu söylemeliyim ki bu süreç zarfında çok kafama taktım çok ağladım çok dua ettim çok eksik hissettim çok yalnız kaldım ama ısrarla dua ettim bütün değerlerimize baktırdıktan sonra bir sıkıntımız olmadığını öğrendikten sonra işi tamamen Allah'a bıraktım ve inandım kalben inandım bunu okuyan arkadaşım umarım isteyen bütün kadınlara nasip olur hayırlı sağlıklı sıhhatli menfaatli bir şekilde evlatlarımız olur
Çok duygulandım 🥹🥹 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim🙏🏻💖
Bizde 2 yıldır hasretiz evlendiğimizden beri hiç korunmadık bende Pcos esimde varikosel vardı benim değerlerim normal suan eşimde 3 ay önce ameliyat oldu bu ay gynoseed jel ile değerlendirdik bat 17 ekim eşimde haftaya test vericek inşallah gebeyimdir dua edin lütfen🙏🏻🙏🏻

Kızlar merhaba 26 yaşındayım 27 olcam ocakta. Ve 6 aydır evliyim. Tam anlamıyla söyleyecek olursam ilk denememiz. 17 kasım beklenen adet tarihim. Umarım pozitifi görürüm. Ovulasyon testime göre 4 kasımda çatladı. Ama şu son 2 gündür çatlamasına rağmen koyu çıkıyor test. Acaba tekrar mı yumurtluyorum? Yoksa hamile miyim? Ama hamile olsaydım çatlamadan bir sonraki gün koyu çıkmaya başlar mıydı ki ovulasyon? Hemde 3 gün üst üste?
Naptın canım hamile misin

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum reglime 4 gün var ara ara çok hafif kasıkta batma gibi oluyor bir de çok afedersiniz ama uzun açık sarı- beyaz akıntım var. Regli zamanı hiç ağrım olmaz. Daha önce 2 defa kaybettim bebeklerimi. Bu sefer biraz ümitliyim sizce hamilelikte akıntı nasıl olmalı bi fikriniz var mı acaba?

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum reglime 4 gün var ara ara çok hafif kasıkta batma gibi oluyor bir de çok afedersiniz ama uzun açık sarı- beyaz akıntım var. Regli zamanı hiç ağrım olmaz. Daha önce 2 defa kaybettim bebeklerimi. Bu sefer biraz ümitliyim sizce hamilelikte akıntı nasıl olmalı bi fikriniz var mı acaba?
Merhaba canım süt beyazı kokusuz olur canim akıntı inşallah vardır

X