Amin inşallah Çarşamba Perşembe beklenen regli gunum bakalımYaa bunu bilmiyordum
Az daha sabır inşallah güzel haberlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Çarşamba Perşembe beklenen regli gunum bakalımYaa bunu bilmiyordum
Az daha sabır inşallah güzel haberlere
Hadi hayırlısı canımAmin inşallah Çarşamba Perşembe beklenen regli gunum bakalım
Kimyasal gebelikte pozitif cikar regli olunur kimyasal gebelik olabilir gebe iken de regli olan var bunu kan vermeden almayamazsinDün ve bugün test yaptım çift çizgi gördüm fakat adet oldum normaldede adet günlerim sizce neden böyle olabilir ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Anladım teşekkür ederimKimyasal gebelikte pozitif cikar regli olunur kimyasal gebelik olabilir gebe iken de regli olan var bunu kan vermeden almayamazsin
Amin inşallah dua et canim belirti var o yüzden bu kadar heyecanlıym belkide psikolojik bunu bilemiyorum belirsizlik kadar kotu birşey yok bu hayattaHadi hayırlısı canım
Yani daha önce böyle biröşey duymuştum pozitif bile olsa adet olunabilir miş kan verebilme durumunuz varsa gidip vermenizi daha iyi olurDün ve bugün test yaptım çift çizgi gördüm fakat adet oldum normaldede adet günlerim sizce neden böyle olabilir ilk defa böyle bişey yaşıyorum
inşallah canım pozitif düşün güzel olacak herşeyAmin inşallah dua et canim belirti var o yüzden bu kadar heyecanlıym belkide psikolojik bunu bilemiyorum belirsizlik kadar kotu birşey yok bu hayatta
Tamam gidip kan vereceğim desteğiniz için hepinize teşekkür ederimYani daha önce böyle biröşey duymuştum pozitif bile olsa adet olunabilir miş kan verebilme durumunuz varsa gidip vermenizi daha iyi olur
Güzel sonuçlara inşallah canımTamam gidip kan vereceğim desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
Cok teşekkür ederim canim guzel haberler veririm umarıminşallah canım pozitif düşün güzel olacak herşey
Evet o psikolojiyi bilirim var ya da yok ama bunu bilmemek te çok yoruyor ama az kaldı biraz daha sabır
Tahmini 5 gün falan var normalde reglime 1 hafta kalan göğüs ağrım belirtilerim falan başlardı ama hiç bir şey yok şu anlık ya geç olucam ya da umduğum şey oldu bilemiyorumKac gun var regliye
İnşallah bekliyorum canımCok teşekkür ederim canim guzel haberler veririm umarım
Daha var canim ikimizinde beklemekten başka çaresi yok günlerimiz yakin güzel haberler gelir umarımTahmini 5 gün falan var normalde reglime 1 hafta kalan göğüs ağrım belirtilerim falan başlardı ama hiç bir şey yok şu anlık ya geç olucam ya da umduğum şey oldu bilemiyorum
Normalde göğüs ağrısı bende adet yaklaşması olarak hep olurdu bu sefer çok erken başladı bende yani iki hafta varken göğüs ağrıların olmuştu ve hala da devam ediyor sebebini sonradan öğrendim tabiTahmini 5 gün falan var normalde reglime 1 hafta kalan göğüs ağrım belirtilerim falan başlardı ama hiç bir şey yok şu anlık ya geç olucam ya da umduğum şey oldu bilemiyorum
İnşaallah canım negatif görünce üzülüyorum eşimde rahat bu konuda olması gerektigi zaman olacağını düşünüyor tedavi de düşünmüyoruz daha ama ben düşünmeden duramıyorum tabi hayırlı güzel haberler alır isteyen herkes de inşallahDaha var canim ikimizinde beklemekten başka çaresi yok günlerimiz yakin güzel haberler gelir umarım
Benimde bu ayın basinda kasik ağrılarım oldu Birde işte iki gün önce falan kolay midesi bulanip afedersiniz kusabilen biri degilim ama lavaboda bir artık yüzünden çok fena oldum kustum o gün bir şey de yiyemedim tabi ama bunlar büyük ihtimal olağan şeyler belki ben başka şeylere yoruyor olabilirimNormalde göğüs ağrısı bende adet yaklaşması olarak hep olurdu bu sefer çok erken başladı bende yani iki hafta varken göğüs ağrıların olmuştu ve hala da devam ediyor sebebini sonradan öğrendim tabi
Umarım umduğunuz şey olur
Evet canım teşekkür ederim darısı bekleyen bütün arkadaşlara inşallahBenimde bu ayın basinda kasik ağrılarım oldu Birde işte iki gün önce falan kolay midesi bulanip afedersiniz kusabilen biri degilim ama lavaboda bir artık yüzünden çok fena oldum kustum o gün bir şey de yiyemedim tabi ama bunlar büyük ihtimal olağan şeyler belki ben başka şeylere yoruyor olabilirim
Siz de hamilesiniz galiba kucağınıza sağlıkla almanız dileğiyle
Umarım
İnşallahEvet canım teşekkür ederim darısı bekleyen bütün arkadaşlara inşallah
Bende de erkenden mide bulantıları olmuştu hatta acaba psikolojikmen ben mi öyle yapıyorum diye ama sonra anladım yok yani normal değil bu durum diye