Uzaktan bakınca sanki kararti var gibi. Sen görüyormusunYüklenmemiş ya pardn
İkisinde de ikinci çizgi varBanada bakar mısınız birisi artımed birisi freely
Bende bugün rasgele erken gebelik testi aldim yaptim pozitif. benim 2 gundur lekelenmem olmstu ama kahverengi hiç kan gormedim 2 günde gecikmistim. Bende çok korkuyorum dıs gebelik duauk falan yaziyor bazilarindada tutunma gibi biseylernyaziyor kan sonucunu bekliyorum bendeKızlar merhaba adetim gecikmişti test yaptım hemen böyle çıktı 5 dk bile olmadan daha sonradan kusuruma bakmayın ertesi gün pıhtılaşmalar geldi testin markası güvenilir bi marka ben anlamadım 7 aylık evliyim kimyasal falan diyorlar böyle olunca bende pıhtılaşma gelince doktora gitmesim açıkcası
Canım ben bu teste hiç güvenmiyorum bana gece. Ay yalancı pozitif verdiay kızlar bende de var mı ilk 5 dakikada böyle hayali çizgi çıktı testin markası artimed regl 4. günü yaptım regl tarihinden bir hafta öncede lekelenme yaşadım aşırı sancım vardı halada arada kasıklarım ve belim agriyor
Canım ben bu teste hiç güvenmiyorum bana gece. Ay yalancı pozitif ve
herkes öyle söylüyor maalesef yarın başka bir marka alıp deneyeceğim inşallah cikarCanım ben bu teste hiç güvenmiyorum bana gece. Ay yalancı pozitif verdi
Yaaa ne zaman çıkıyır kan sonucunuz inşallah bebiş sizinledirBende bugün rasgele erken gebelik testi aldim yaptim pozitif. benim 2 gundur lekelenmem olmstu ama kahverengi hiç kan gormedim 2 günde gecikmistim. Bende çok korkuyorum dıs gebelik duauk falan yaziyor bazilarindada tutunma gibi biseylernyaziyor kan sonucunu bekliyorum bende
Bu testin markası ne acaba ?
Kanin geldiginimi gordunuz pilti olarakYaaa ne zaman çıkıyır kan sonucunuz inşallah bebiş sizinledirbende pozitifse bile gitmiştir kimyasal gebelikse bu teste göre hamile gibi görünüyorum ama neden pıhtılaşma geldi ya
Evet hani böyle diyorlar ya bazen demir para büyüklüğünde düştü diye öyle bişey olduKanin geldiginimi gordunuz pilti olarak
Yani polikinlige gidin benim 2 gundur sadece camur gibi akintim var sizin acilen gitmeniz lazim bi daha olmadimi pekiEvet hani böyle diyorlar ya bazen demir para büyüklüğünde düştü diye öyle bişey oldu
Yani polikinlige gidin benim 2 gundur sadece camur gibi akintim var sizin acilen gitmeniz lazim bi daha olmadimi peki
Mutlaka gidin haber verin bilgilendirinYok şuanda pıhtı gelmiyor lekeye çevirdi ama gidicem doktora
Tabikide veririm sizin sonuçlarınız ne zaman belli olucakMutlaka gidin haber verin bilgilendirinbend ekorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?