Sanki belli belirsiz bir çizgi var yumurtlama takip etmişmiydiniz adetinize kaç gün varKızlar testime bakar mısınız silik çizgi var mı,
Göğüs hassasiyetim
Kasıgımda batma
Göğüs uçlarım ağrı
Bunlar bende regli dönemimde hiç olmazdı
Test predictor erken gebelik testi.
Evet canım ettim ama şöyle yumurtalamadam iki gün önce korunmasız ilişki oldu.Sanki belli belirsiz bir çizgi var yumurtlama takip etmişmiydiniz adetinize kaç gün var
Yumurtlamadan iki gün önce de olsa tabiki tutma ihtimali var canım peki kaç gün olduEvet canım ettim ama şöyle yumurtalamadam iki gün önce korunmasız ilişki oldu.
Eşim şehir dışına gitti.
Ama belirtilerim çok acaba psikolojik mi bilmiyorum
10 gün oldu canım,Yumurtlamadan iki gün önce de olsa tabiki tutma ihtimali var canım peki kaç gün oldu
YaaaBen çizgiyi göremedim malesef
10 gün olduysa en erken zaten 10.ve 11.günde silik çizgiyle çıkabiliyor testini tekrarla varsa koyulaşır bir iki güne10 gün oldu canım,
Sence var mı çizgi canım,10 gün olduysa en erken zaten 10.ve 11.günde silik çizgiyle çıkabiliyor testini tekrarla varsa koyulaşır bir iki güne
Belli belirsiz var gibi ama net deil yarın testi tekrarla bakalımSence var mı çizgi canım,
Dayanamadım yaptım canım negatifBelli belirsiz var gibi ama net deil yarın testi tekrarla bakalım
Benimkine de bakarmısınız regle 2 gün var laboquick test yaptım buraya yükleyince netlik gidiyor amaSanki belli belirsiz bir çizgi var yumurtlama takip etmişmiydiniz adetinize kaç gün var
Sanki bende gördüm inşallah vardırBurda bir çizgi öi var bana mı öyle geliyor anlamadım
Öyle mi diyorsun canım yaaa insallah vardırSanki bende gördüm inşallah vardır
Canım bende gördüm sende baya çizgi belliBenimkine de bakarmısınız regle 2 gün var laboquick test yaptım buraya yükleyince netlik gidiyor ama
Ya evet ama bir yandan da regl belirtilerim var inşallah pozitiftirCanım bende gördüm sende baya çizgi belli
Yok aşkımKızlar testime bakar mısınız silik çizgi var mı,
Göğüs hassasiyetim
Kasıgımda batma
Göğüs uçlarım ağrı
Bunlar bende regli dönemimde hiç olmazdı
Test predictor erken gebelik testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?