Kızlar bir erkek eşini seviyosa 3 tane çocuğu olduğu halde neden ayrılır?

Ay yasiniz kaç. Ya 17 yasindasiniz ya daaaa bütün cevreniz ve aileniz romantik filmlerdeki gibi yaşiyor herhalde. Hayatta hic bir sey gormemissiniz.
Bu adamdan uzak durun ama genel anlamda da erkekler çok üzer sizi.

Sanırım ilgileniyorsunuz bu beydendiyle

Burası sizin özel sayfanız değil ki çıkalım, kovma haddini nerden buluyorsunuz? Sormuşsunuz bizde yorum yapıyoruz, çok rahatsız olduysanız sizde topluma açık bir platformda soru sormasaydınız.

Burası sizin özel sayfanız değil ki çıkalım, kovma haddini nerden buluyorsunuz? Sormuşsunuz bizde yorum yapıyoruz, çok rahatsız olduysanız sizde topluma açık bir platformda soru sormasaydınız.

Tecrübelinin hali başka :)
Canım senin bir kaşıntın mı var bana sürekli kaşar imasında bulunuyorsun? Bu iki oldu. Hayır açtığım konular arasında böyle bir konu da yok, bdv'de açtığım tek konu okul ve derslerim ile ilgiliydi. Acaba ananla mı karıştırıyorsun beni? :) eminim onun eline kimse su dökemez.

Belki severek evlendi sonradan anlasamadilar veyahut görücü usulü evlendi belki çok sevemedi ama çocuk olsa ona asıl oldugu anlamaina gelmezki her evlenen zaten elbet çocuk yapıyor boşanma nedenini de bilemeyiz belki kadın istedi adam istemedi mecbur kaldı yada adam bitirdi çok olasılık var ama tek bildijim çocuk sayısı fazlalığı aşık olduğu anlamına gelmez

Teşekkür ederim güzel konuştun

Sen de boşanma aşamasındasın . Diğer konularında görmüştüm. Senin çocuğun var mı? Ayrıca boşver başkasını ne yapıyorsa yapsın. Herkes boşandıktan sonra tekrar evlenmek zorunda değil tercih meselesi. 3 çocuklu olup eşinden boşanan erkek soğumuştur sevmiyordur artık ya da anlaşamıyor birbirlerine iyi gelmiyorlardir. Yoksa insan neden keyfinden boşansın ki? Severek evlenen birisi olarak ben de 9 ay evli kalıp boşandım. Kimse boşanmak için evlenmez.

Evet bence de.

Hoşlanıyor musun kız bu kişiden

Evet. Çocuğum yok ben severek evlenmedim uzun hikaye. Şimdi boşanıyorum ya böyle çevremde duyduğum boşanma haberlerini merak ediyorum sadece acaba neden falan diye başka niyetim yok. Şu an kafa dinliyorum halimden memnunum. Şu sıralar ilgim arttı böyle şeylere içindeyim ondan mı bilmiyorum

Hoşlanıyor musun kız bu kişiden
Aslında ilk tanıştığımda biraz hoşlanmıştım sonra evli olduğunu duydum ve kafamdan atmaya çalıştım. Sonraa meğerse boşanmış yıllar önce falan derken biraz araştırdım ve merak ettim. Bu yani illa o adamla olacağım anlamına gelmez mantıken de olmaz zaten basit bir ilgi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…