- 10 Ekim 2014
- 32.084
- 143.937
- 798
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Çocuklar annede. Ya sadece merak ettim öyle sohbet olsun diye. Çünkü hep şöyle düşünüyodum insan sevdiği için çocuk yapar çocuk eşleri birbirine bağlar hani böyle peşpeşe çocuk olmasına rağmen nasıl ayrılmışlar falan. 6 yıldır da adam evlenmemiş tabi haklı olarak kolay bi sorumluluk değil
Burası sizin özel sayfanız değil ki çıkalım, kovma haddini nerden buluyorsunuz? Sormuşsunuz bizde yorum yapıyoruz, çok rahatsız olduysanız sizde topluma açık bir platformda soru sormasaydınız.Yani verdiğiniz tepkiler çok saçma. Sadece sorduğum soruya yanıt almak istedim beni ilgilendirip ilgilendirmemesi sizi de alakadar etmez ki. Bayılıyosunuz karşılık vermeye. Rahatsız olan sayfamdan çıksın bu kadar basit. Bu platformda herkes özgür istediği konuyu açabilir biraz birbirimize saygılı olalım
Burası sizin özel sayfanız değil ki çıkalım, kovma haddini nerden buluyorsunuz? Sormuşsunuz bizde yorum yapıyoruz, çok rahatsız olduysanız sizde topluma açık bir platformda soru sormasaydınız.Yani verdiğiniz tepkiler çok saçma. Sadece sorduğum soruya yanıt almak istedim beni ilgilendirip ilgilendirmemesi sizi de alakadar etmez ki. Bayılıyosunuz karşılık vermeye. Rahatsız olan sayfamdan çıksın bu kadar basit. Bu platformda herkes özgür istediği konuyu açabilir biraz birbirimize saygılı olalım
Tecrübelinin hali başka :)Bu 3 çocuğu olan adam sizin flörtünüz falan mı ve eşini sevip sevmediğini mi anlamaya çalışıyorsunuz? Adam ayrılmıyor değil mi
Erkekler kimi üzmüyor kiAy yasiniz kaç.Ya 17 yasindasiniz ya daaaa bütün cevreniz ve aileniz romantik filmlerdeki gibi yaşiyor herhalde. Hayatta hic bir sey gormemissiniz.
Bu adamdan uzak durun ama genel anlamda da erkekler çok üzer sizi.
Canım senin bir kaşıntın mı var bana sürekli kaşar imasında bulunuyorsun? Bu iki oldu. Hayır açtığım konular arasında böyle bir konu da yok, bdv'de açtığım tek konu okul ve derslerim ile ilgiliydi. Acaba ananla mı karıştırıyorsun beni? :) eminim onun eline kimse su dökemez.Tecrübelinin hali başka :)
Teşekkür ederim güzel konuştunÇocuk sevmeden de yapılabiliyor .Evlenmeden de olabiliyor .Babalık yapmayan nüfusa almayanda çok .Her çocuk yapılan kişi erkek yada kadın sevilerek degilki .O bir eylemin sonucu .Yani evlilik kurtulsun diye adet diye herkes yapıyor diye anne olacağım diyede önünü arkasını düşünmeden yapan çok insan var. Ayrılmakta küsmek değil evlilikde sevginin tapusu değil Sevgi insanlardan bağımsız bitebilir Üstelik bazı evliliklet sevgiden çok düzenin bozulmaması ve çaresizlikten yürüyor olabilir.Normalde o dönmeler aşktan değil zaten çaresizlikten tercih edilmemektende olabilir.Kavgali küs bı ayrıl bı barış saçma ilişkiler gibi dandik evliliklerde boşan geri dön temalı ise sağlıksız dır.Sonuc mutsuzluk Uyum yoksa sevgi dediğin ne ki liseli kafasıyla geçmez hayat.
Ay öf sizi harcasınlarÇocuk yapmak demek sevgi değildir sizi çok harcarlar böyle mantıksız şeyler düşünmeyin
Sen de boşanma aşamasındasın . Diğer konularında görmüştüm. Senin çocuğun var mı? Ayrıca boşver başkasını ne yapıyorsa yapsın. Herkes boşandıktan sonra tekrar evlenmek zorunda değil tercih meselesi. 3 çocuklu olup eşinden boşanan erkek soğumuştur sevmiyordur artık ya da anlaşamıyor birbirlerine iyi gelmiyorlardir. Yoksa insan neden keyfinden boşansın ki? Severek evlenen birisi olarak ben de 9 ay evli kalıp boşandım. Kimse boşanmak için evlenmez.Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Azcik mantikli olanlari daha az üzer.Erkekler kimi üzmüyor ki
Evet bence de.Hersey olabilir bizde esimle birbirimizi cok seviyoduk halada biseyler bitmis degil yetmedi birde cocugumuz olacak. Ama deccal aile uyeleri agir basti onlarin huyunu suyunu aldigi icin ne kendisini ne ailesini gormek istemiyorum.ailemin evindeyim bu sebeple.yani ucuncu sahislarda sebep olabilir deccal erkek aile tarafida olabilir. Kadinin sabri tukenmis tekmeyi koymus uzaya firlatmista olabilir. Cok sutten cikmis ak kasik olsaydi bekar kalmazdi zaten o adam. İyi oldugunu anlayan bircok kadin kapardi. İyi olsaydi esiyle ayrilmazlardi. Hadi ayrildilar diyelim mutlaka barisirlardi. İyi adami guzel adami kadin delimi biraksin her zmaan bosanmalarda kadina soracaksin neden ayrildiniz diye .
Hoşlanıyor musun kız bu kişidenAslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Evet. Çocuğum yok ben severek evlenmedim uzun hikaye. Şimdi boşanıyorum ya böyle çevremde duyduğum boşanma haberlerini merak ediyorum sadece acaba neden falan diye başka niyetim yok. Şu an kafa dinliyorum halimden memnunum. Şu sıralar ilgim arttı böyle şeylere içindeyim ondan mı bilmiyorumSen de boşanma aşamasındasın . Diğer konularında görmüştüm. Senin çocuğun var mı? Ayrıca boşver başkasını ne yapıyorsa yapsın. Herkes boşandıktan sonra tekrar evlenmek zorunda değil tercih meselesi. 3 çocuklu olup eşinden boşanan erkek soğumuştur sevmiyordur artık ya da anlaşamıyor birbirlerine iyi gelmiyorlardir. Yoksa insan neden keyfinden boşansın ki? Severek evlenen birisi olarak ben de 9 ay evli kalıp boşandım. Kimse boşanmak için evlenmez.
Aslında ilk tanıştığımda biraz hoşlanmıştımHoşlanıyor musun kız bu kişiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?