- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Öyle görünüyorNikahına mi alacaksin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle görünüyorNikahına mi alacaksin ?
Herkes ozgur tabi ki istedigi soruyu sormakta ama burasi bdv, konu bdv degil ve insanlar da ozgurce cevap verebilirYani verdiğiniz tepkiler çok saçma. Sadece sorduğum soruya yanıt almak istedim beni ilgilendirip ilgilendirmemesi sizi de alakadar etmez ki. Bayılıyosunuz karşılık vermeye. Rahatsız olan sayfamdan çıksın bu kadar basit. Bu platformda herkes özgür istediği konuyu açabilir biraz birbirimize saygılı olalım
Derdiniz yokmuş ne güzel.Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Hayırlara vesile olsun, 3 tane bebe başına kalırsa napıcanÖyle görünüyor
Ya da korunmak istemiyor. Yansın geceler.Çocuk sayısı ile sevgiyi nasıl bağdaştırdınız
Bence korunmayı bilmiyorlar gibi geldi![]()
Bu 3 çocuğu olan adam sizin flörtünüz falan mı ve eşini sevip sevmediğini mi anlamaya çalışıyorsunuz? Adam ayrılmıyor değil mi![]()
Şu an adamın talihi dönmüş olabilir. Baksana Sevgi adamı dert edinmiş, belki adamın derdine deva olur. Herkes çok akıllı olacak diye bir şey yok, 3-4 tanede bunlar yaparAyrıldıktan sonra neden evlenmiyor sevdiği için mi demişsiniz de bulamadığındandır o.
Şu zamanda azıcık aklı olan kadın 3 çocuklu adamla evlenmez yani![]()
Kendi derdimizle ilgili konuşuyoruz zaten burda başkasının dedikodusunu yapmıyoruz.Sizi ilgilendirmez. Başkasının hayatını fazla merak edersen. Evren sorularını cevaplar merak etme.Yani verdiğiniz tepkiler çok saçma. Sadece sorduğum soruya yanıt almak istedim beni ilgilendirip ilgilendirmemesi sizi de alakadar etmez ki. Bayılıyosunuz karşılık vermeye. Rahatsız olan sayfamdan çıksın bu kadar basit. Bu platformda herkes özgür istediği konuyu açabilir biraz birbirimize saygılı olalım
3 çocukla nasıl yanacak gecelerYa da korunmak istemiyor. Yansın geceler.
Eh her kör satıcının bir topal alıcısı vardır derler ya o hesapŞu an adamın talihi dönmüş olabilir. Baksana Sevgi adamı dert edinmiş, belki adamın derdine deva olur. Herkes çok akıllı olacak diye bir şey yok, 3-4 tanede bunlar yapar
Kalan zamanlarda.3 çocukla nasıl yanacak geceler
Biri emecek biri uyuyacak biri tuvalete gidecek