Kızlar bir erkek eşini seviyosa 3 tane çocuğu olduğu halde neden ayrılır?

Sevgi ben adamin karısını tanıyorum. adamcağız çok aşıktı karısına, işten eve evden işe; karısını günde 50 kere arar, bir dediğini iki etmezdi. Ama o karısı var ya o karısı, öyle nalet, öyle gudubet bir kadın ki hiç ev işi yapmaz, kocasına asla ilgi göstermez hayatından hiç mennun olmaz bir kadındı. En sonunda adamı aldattı kadın. Garibim 6 yıldır kendine gelemedi.

Tez zamanda evlen.
3 çocuğu al bak,pratik yaparsın.
10 ay sonra da kendi çocuğun olur,
4 çocukla mutlu mesut yaşarsınız.

Sanane Rahatsız oluyosan yorum yapma canım çık sayfamdan istediğimi sorarım ayrıca
Burası bir derdim var bölümü. Sizinki dert değil.
Diyorsanız ki, ben boşanmış 3 çocuklu adama aşığım yapabilir miyim, olur mu o zaman tamam ama siz saçma sapan birsey soruyorsunuz

Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Sizin sorunuz sandım cevaplamak için girdim dedikodu çıktı. Kocaman bir “sizene” bırakıyorum ve gidiyorum.

Üç çocuğu ile kendine varacak safoş bulursa hiç durmaz evlenir merak etme, kalmaz sevgi mevgi.
Çocuklar annede. Ya sadece merak ettim öyle sohbet olsun diye. Çünkü hep şöyle düşünüyodum insan sevdiği için çocuk yapar çocuk eşleri birbirine bağlar hani böyle peşpeşe çocuk olmasına rağmen nasıl ayrılmışlar falan. 6 yıldır da adam evlenmemiş tabi haklı olarak kolay bi sorumluluk değil

Çocuklar annede. Ya sadece merak ettim öyle sohbet olsun diye. Çünkü hep şöyle düşünüyodum insan sevdiği için çocuk yapar çocuk eşleri birbirine bağlar hani böyle peşpeşe çocuk olmasına rağmen nasıl ayrılmışlar falan. 6 yıldır da adam evlenmemiş tabi haklı olarak kolay bi sorumluluk değil
Bulamamıştır, hangi deli evlenir 3 çocuklu adamla, eninde sonunda eskiye geri dönüyolar zaten.

Çocuk sevmeden de yapılabiliyor .Evlenmeden de olabiliyor .Babalık yapmayan nüfusa almayanda çok .Her çocuk yapılan kişi erkek yada kadın sevilerek degilki .O bir eylemin sonucu .Yani evlilik kurtulsun diye adet diye herkes yapıyor diye anne olacağım diyede önünü arkasını düşünmeden yapan çok insan var. Ayrılmakta küsmek değil evlilikde sevginin tapusu değil Sevgi insanlardan bağımsız bitebilir Üstelik bazı evliliklet sevgiden çok düzenin bozulmaması ve çaresizlikten yürüyor olabilir.Normalde o dönmeler aşktan değil zaten çaresizlikten tercih edilmemektende olabilir.Kavgali küs bı ayrıl bı barış saçma ilişkiler gibi dandik evliliklerde boşan geri dön temalı ise sağlıksız dır.Sonuc mutsuzluk Uyum yoksa sevgi dediğin ne ki liseli kafasıyla geçmez hayat.

Burası bir derdim var platformu. Hiç tanımadığınız insanlar, sizin boşanmanız ve eşinizle yaşadığınız rezillikler hakkında konu açsa ne yazılmasını isterdiniz? Onlara ne onlar kim oluyor benim hakkımda sağda solda yazıyorlar, özel hayatımı ifşalıyorlar demez miydiniz? Sahi sizin durumunuz ne, mahkemeniz ne zaman?

Üç çocuğu ile kendine varacak safoş bulursa hiç durmaz evlenir merak etme, kalmaz sevgi mevgi.
bulmuş gibi görünüyor aslında 🤣🤣

Adamı değerlendirirken konu sahibi:
images.jpeg

Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Kusuru her zaman erkekte aramamak lazım,adam seviyordur çocukta yapmıştır evlenmiştirde ama belki eşi sevilmeye layık bir kadın değildir,anlaşılması güç bir insandır o da boşanmıştır,boşanmak için belli başlı sebepler var zihnimizde,adam aldatmıştır,adam şiddet uygulamıştır,adam ailesine yedirmiştir vs vs ama bazende kadınlarda aşılamaz kötülükte olabiliyorlar,zamanla gerçek yüzlerini gösterebiliyorlar,bir insan sırf boşandı diye kusurlu olmaz,en sağlıklısı sorup öğrenmek.

Hicbir kadin durduk yere 3 cocugu ile bosanmaz. Adam demek ki agir kusurlu. Bugün internette bir video gördüm. Bir adam diyor ki: Adam 20 yillik esini aldatsa bu kadin icin bosanma sebebi. Ama adam 20 yil aldatmadi diye adama tesekkür etmiyor...benim komsum mesela esini ve 1 yasindaki cocugunu is arkadasi icin terk etti. Sonra diger kadin baskasindan hamile olma ihtimali ortaya cikinca adam esine geri döndü. Midesiz kadin da geri kabul etti. Ama herkes de öyle geri kabul etmez iste. Gecin su esini seviyormus laflari

Hersey olabilir bizde esimle birbirimizi cok seviyoduk halada biseyler bitmis degil yetmedi birde cocugumuz olacak. Ama deccal aile uyeleri agir basti onlarin huyunu suyunu aldigi icin ne kendisini ne ailesini gormek istemiyorum.ailemin evindeyim bu sebeple.yani ucuncu sahislarda sebep olabilir deccal erkek aile tarafida olabilir. Kadinin sabri tukenmis tekmeyi koymus uzaya firlatmista olabilir. Cok sutten cikmis ak kasik olsaydi bekar kalmazdi zaten o adam. İyi oldugunu anlayan bircok kadin kapardi. İyi olsaydi esiyle ayrilmazlardi. Hadi ayrildilar diyelim mutlaka barisirlardi. İyi adami guzel adami kadin delimi biraksin her zmaan bosanmalarda kadina soracaksin neden ayrildiniz diye .

Çocuk yapmak demek sevgi değildir sizi çok harcarlar böyle mantıksız şeyler düşünmeyin

Back