- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Benim kalmicak ben sadece yorumcuyumHayırlara vesile olsun, 3 tane bebe başına kalırsa napıcan
Burası bir derdim var bölümü. Sizinki dert değil.Sanane Rahatsız oluyosan yorum yapma canım çık sayfamdan istediğimi sorarım ayrıca
Sizin sorunuz sandım cevaplamak için girdim dedikodu çıktı. Kocaman bir “sizene” bırakıyorum ve gidiyorum.Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Çocuklar annede. Ya sadece merak ettim öyle sohbet olsun diye. Çünkü hep şöyle düşünüyodum insan sevdiği için çocuk yapar çocuk eşleri birbirine bağlar hani böyle peşpeşe çocuk olmasına rağmen nasıl ayrılmışlar falan. 6 yıldır da adam evlenmemiş tabi haklı olarak kolay bi sorumluluk değilÜç çocuğu ile kendine varacak safoş bulursa hiç durmaz evlenir merak etme, kalmaz sevgi mevgi.
Bulamamıştır, hangi deli evlenir 3 çocuklu adamla, eninde sonunda eskiye geri dönüyolar zaten.Çocuklar annede. Ya sadece merak ettim öyle sohbet olsun diye. Çünkü hep şöyle düşünüyodum insan sevdiği için çocuk yapar çocuk eşleri birbirine bağlar hani böyle peşpeşe çocuk olmasına rağmen nasıl ayrılmışlar falan. 6 yıldır da adam evlenmemiş tabi haklı olarak kolay bi sorumluluk değil
bulmuş gibi görünüyor aslındaÜç çocuğu ile kendine varacak safoş bulursa hiç durmaz evlenir merak etme, kalmaz sevgi mevgi.
Kusuru her zaman erkekte aramamak lazım,adam seviyordur çocukta yapmıştır evlenmiştirde ama belki eşi sevilmeye layık bir kadın değildir,anlaşılması güç bir insandır o da boşanmıştır,boşanmak için belli başlı sebepler var zihnimizde,adam aldatmıştır,adam şiddet uygulamıştır,adam ailesine yedirmiştir vs vs ama bazende kadınlarda aşılamaz kötülükte olabiliyorlar,zamanla gerçek yüzlerini gösterebiliyorlar,bir insan sırf boşandı diye kusurlu olmaz,en sağlıklısı sorup öğrenmek.Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Hersey olabilir bizde esimle birbirimizi cok seviyoduk halada biseyler bitmis degil yetmedi birde cocugumuz olacak. Ama deccal aile uyeleri agir basti onlarin huyunu suyunu aldigi icin ne kendisini ne ailesini gormek istemiyorum.ailemin evindeyim bu sebeple.yani ucuncu sahislarda sebep olabilir deccal erkek aile tarafida olabilir. Kadinin sabri tukenmis tekmeyi koymus uzaya firlatmista olabilir. Cok sutten cikmis ak kasik olsaydi bekar kalmazdi zaten o adam. İyi oldugunu anlayan bircok kadin kapardi. İyi olsaydi esiyle ayrilmazlardi. Hadi ayrildilar diyelim mutlaka barisirlardi. İyi adami guzel adami kadin delimi biraksin her zmaan bosanmalarda kadina soracaksin neden ayrildiniz diye .Aslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
Çocuk yapmak demek sevgi değildir sizi çok harcarlar böyle mantıksız şeyler düşünmeyinAslında tamamen sohbet olsun diye merakımdan soruyorum. Bir tanıdığım bu kişi. Biraz araştırdım Facebook'tan . Anladığım kadarıyla eşini seviyomuş 6 yıl sürmüş evliliği ve 3 çocuk yapmış peş peşe. Boşandıktan sonra da kimseyle evlenmemiş 6 yıl olmuş boşanalı da. Hani seviyoduki 3 çocuk olmuş acaba neden ayrıldılar. Ve neden sonra evlenmeyi düşünmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?