Eki Görüntüle 43899 kızlaaar işte benim ki bukadarr yaa minnacıııkmafoldumbenmafoldumben
ephot bebeim diğer topiği okuyup geldim bu topiğe ya senin o çıplak koyduğun dik ve büyük göğüsler var ya bence nezinkinden daha büyük :))) gene bir meme analizindeyiz...
ay benimkiler bunun ilk resmin üç misli resmen, isteyenlere bağışlayabilirim kaydirigubbakcemile2
onlar full d gibi duruyor. daha dik ve dolgun olsa idi daha hoş olurdu.
ismini özelden yazayım dedim ama yazamadım mesaj sayım yeterli değilmiş Oxigen umarım reklama girmezbu ilacınismi nedir pekii kalıcı bi sonuç mu elde etmiş canım
yağ bu krem yani dimi. soya yağı kıllanma yapıyor mu. yapmıyorsa yağ olarak alıp sürmeyi düşünüyorum. soya yağı saç bakımı şampuanında var revigende ayrıca üzümçekirdeği yağı da var içinde. o yüzden üzüm çekirdeği yağını da sürmek istemedim.
öyle deme istediğin boyutta imiş gibi olduğunu hayal et ve buna inan o görüntüyü düşün kendi üzerinde ve şuna razıyım falan değil tam istediğini hayal et. ephot, istediğin boyuta gelecektir bence. ben bugünden sonra öyle yapmaya karar verdim hipnoz etkisi gibi büyüteceğine inanıyorum böyle düşünmenin. hipnozla büyütme mp3 için indirme linki vermiştim tabi ingilizce idi. bir de youtube linki vermiştim.
ephot cum benim ki soldankinden büyük ama sağdakinden de küçük kaydirigubbakcemile3
benimki sağdaki kadal dolgun değil yaaa:umursamaz:
ilk sayfadaki resme bakınca benimki soldakinden az biraz daha küçük gibi ama ölçüyorum ölçüncede göğüs altı 81 göğüs ucundan ölçünce 88 çıkıyoo:1shok:
yani 90 göğsü olanlar benimkinden 2cm mi büyükk...ayrıca sütyen olarak 75 kullanıyorum ben,nasıl oluyor anlamadım :uhm: bu arada boyum 163 kilom 55...ve 2 aydır spora gidiyorum spora başladığımdan beri dikleştiler dolgunlaştılar sanki...