Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

ephot bebeim diğer topiği okuyup geldim bu topiğe ya senin o çıplak koyduğun dik ve büyük göğüsler var ya bence nezinkinden daha büyük :))) gene bir meme analizindeyiz...

samanthacım sen şimdi şu göğüs nezin göğüslerinden büyük diyorsun oyle mi:

eger oyleyse ben bu boyut işerinden anlamıyorum demektir...

ay benimkiler bunun ilk resmin üç misli resmen, isteyenlere bağışlayabilirim kaydirigubbakcemile2

onlar full d gibi duruyor. daha dik ve dolgun olsa idi daha hoş olurdu.

onlar full d gibi duruyor. daha dik ve dolgun olsa idi daha hoş olurdu.

katılıyorum bence hiç hoş değil, hele bir de çıplakken iyice yerçekimine karşı savaş veriyordur onlar ama yenik çıkarlar o savaştan delikafadulden

onların yarısı kadar ama dolgun ve dik olmalarını tercih ederim ama ancak rüyamda görürümmafoldumben

öyle deme istediğin boyutta imiş gibi olduğunu hayal et ve buna inan o görüntüyü düşün kendi üzerinde ve şuna razıyım falan değil tam istediğini hayal et. ephot, istediğin boyuta gelecektir bence. ben bugünden sonra öyle yapmaya karar verdim hipnoz etkisi gibi büyüteceğine inanıyorum böyle düşünmenin. hipnozla büyütme mp3 için indirme linki vermiştim tabi ingilizce idi. bir de youtube linki vermiştim.

daha önce ekledim bi resim ama hatalı eklemişim şincik bi ikidene daha buldum ahada benimkiler bunlara benziyomafoldumben

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kafayı yiycem haaa gene olmadı ekleyemedim...

bu ilacınismi nedir pekii kalıcı bi sonuç mu elde etmiş canım
ismini özelden yazayım dedim ama yazamadım mesaj sayım yeterli değilmiş Oxigen umarım reklama girmez

benim arkadaşım kullanıyor on getirtdik sonucu buraya yazacağım bir kutu bitince ben kremin içeriğini sitesinden kopyalayıp yapıştırdım buraya ama kızlar üzüm çekirdeği yağının çok işe yaradığını yazmışlar bilemiyorum neden kullanmak istemiyorsun ki?
yerimseniben

Son düzenleme:
soya, badem,kara üzüm çekirdeği östrojen içerirler bu yüzden göğüs büyütebilirler fakat badem yağı kıllanma yapar soya ve kara üzüm çekirdeği yağları da kıllanma yapabilirler belki diye kesin birşey duymadan kullanmak istemiyorum , kullanıp da kıllanma yapmadı diyen var mı. yağlar değişik yerlerde farklı etki gösterebiliyorlar, hint yağı için de saç döktüğü kirpik uzattığını söylüyorlar. hint yağı da çok östrojeniktir.

imdaat arkadaşım resim yine görünmüyor forbiden diye uyarı çıkıyor benmi göremiyorum yoksa anlamadım:1no2:

teşekkür ederim canım. haklısın da olmuyor işte, motivasyon kayboluyor bazen.hipnoterapiyi denemeyi ben de istiyorum aslında. o linki bir daha verebilir misin, ben kaçırmışım. ingilizce sorun değil, anlarım.

ilk sayfadaki resme bakınca benimki soldakinden az biraz daha küçük gibi ama ölçüyorum ölçüncede göğüs altı 81 göğüs ucundan ölçünce 88 çıkıyoo:1shok:

yani 90 göğsü olanlar benimkinden 2cm mi büyükk...ayrıca sütyen olarak 75 kullanıyorum ben,nasıl oluyor anlamadım :uhm: bu arada boyum 163 kilom 55...ve 2 aydır spora gidiyorum spora başladığımdan beri dikleştiler dolgunlaştılar sanki...

Sporun etkisi var tatlım, devam et. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…