Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

benimklerde bu kadr biçoğmuzun bu kadr bölümüne bu resmi koysnlar bence kaydirigubbakcemile2

benimkiler çokk az daha büyük bundan ama bence de bunu koysunlar...

ılk koydukları o resim gibi olsa burda kimin ne işi var yahu?

Benim favorim de bu göğüsler ..ne büyük ne küçük...Dolgun,estetik ve biçimli...
boshayallersmile

Son düzenleme:

Ay ne güzel benim gögüslerim kücük ve sivri yaaa...

benim küçüktü tarçınlı kurabiyenin koyduğu resimdeki kadar oldu..ilk başlarda o kadar estetik değildi ama tibetin gençlik hareketlerini yapmaya başlayınca biçimlendi...üst taraflar dolgunlaştı...bi de mersinle masaj yapıyorum...biraz daha büyüsün valla ellemicem artık :)

beden olarak ben 36 bedenim ve 80 kullanıyorum...

bu çok önemli aklımdayken söyleyeyim..her insanın beden ölçüsü farklı...kimisi 38 bedende 75 takarken bu 36 beden olunca 80 oluyo...o yüzden göğüs büyütenler beden ölçülerini de söyleyip yazsınlar yoksa insan bazen hayret ediyo...

dolgusuz benim...ben de bunu yeni farkettim...yeni bi sütyen almıştım 80 yazıyo bu bana olur dedim ama 75 gibi diye düşünmüştüm bi baktım 80....36 bedenmiş meğer..ben de hep 37 ya da 38 kullanmışım şimdiye kadar...bunun hiç farkında değildim...

75 takarken bazen bol geliyodu bazen dar..beden farkıymış meğer...

1.5 ayda anca oldu...şimdi bırakmıyorum daha...şu tibetin gençli hareketleri çok etkili bak valla..onları bi dene..ama öyle çok yapma baş ağrısı yapıyo...azardan başlayıp artır zaten forumda yazıyo bi oku istersen...sen büyütmek için yağ falan kullanmıyo musun?

bugün başldım çrekotuna ama hiç büyücee benzemioki çk kçk benimkiler 70 dolgulu bile dolmuo tam olarak

sana göğüs büyütmede etkili olan bişey diyeyim..günde 2-3 tane hurma ye..ben bi ara yedim de öyle büyüdü...bi de adaçayı iç içebiliyosan ama hurmayı mutlaka ye..1 haftada görürsün etkisini dolgunlaşırlar gör bak...hem yemek sürmekten daha iyi..zahmetsiz...bi de duştan sonra soğuk suyu avucuna al göğsüne çarp hafif hafif...buz gibi olana kadar yap..bunun da etkisi büyük...bi de sağ elini yumruk yapıp sol avucuna gücün yettiğince sık..diğer elinle de öyle...yağa zaten başlamışsın...

benim de küçüktü inan büyüyo...büyüyüceğine inan önce...bi de tibetin gençlik hareketlerini yap mutlaka...ben de bu sitenin göğüs büyütmeyle ilgili her forumunu gezmiş biriyim...yaptıkların boşuna gitsin istemem insan hayal kırıklığına uğruyo...

yapılıcaklar=hurma ye.soğuk su yap.hareketleri yap.tibetin gençlik hareketlerini yap.

büyüyüne de birden bırakma..önce hurma yemeyi bırak.yağı bırak.sonrakileri hayatın boyu bırakma çünkü faydalı hepsi...soğuk su sarkma olmasın ileride diye...

tmm cnm teşkkürler ama soğuk buz filam yaptımda olmadı deişiklik hurma yerinm ama ötekileride yaparım ama inş büyür büyümexse silikon

büyür büyür merak etme çok da kafaya takma..yani üstüne gitme o kadar..biraz psikolojiyle alakalı bu..gerçekten bak...her gün büyücek de inan kendine...tibetin hareketlerini dikkatli yap..ben ilk çok yaptımda ölüyodum baş ağrısından...haftada 2şer artırıcaksın...ilk 3 kez yapıcaksın...bu olmadı bi kez daha deneyeyim tam yapayım diye düşünüp çok yapma ciddi sıkıntı çekiyosun sonra...bi ay hurma yiyip şu hareketleri yap tekrar konuşalım senle :)

ama en fazla br bdebn büyür demi bu hareketlle senin 75kenmi 80 oldu benim dolgusuz 70 75 olsun yetr

benim göğüslerimin şekli aynen böyle yuvarlaklığı yani. şöyle biraz daha büyüse bu şekilde gözükçek demekki

ya benim böyle üstleri dolgun değil..75/B kullanıyorum aşırı da küçük değiller ama üstleri dolgun değil, alt kısmında dolgunluk var..çörek otuyla falanda dolgunlaşınca aynı biçimde dolgunlaşıyor alttan şişmeye başlıyor bilmiyorumkismile

bu arada ben bir de çörek otunu da yemeye başladım akşam yemeklerden sonra birer kaşık..çiğneyerek tadı kötü geliyor, o yüzden havanda ezip toz haline getirip suyla yutuyorum.kilo almada etkisi varmış ama göğüslere de faydası olur gibime geliyor..
Yani çörek otu yağı anne sütünü arttırıcı özelliği varsa ve göğüse sürünce işe yarıyorsa ağız yoluyla almakta faydalıdır kanımca :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…