Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

ya zoftun etki edeceğini bilsem alıcam , fiyatı da diğer keremlere,haplara göre falan ucuz.şu protein tozundan alayım, eczaneden mi alıcam?kilo sorunum yok, 2-3 kilo alabilirim hatta. çemen koku yapar mı bilmiyroum ben breast success kullanıyorum. içinde yoğun çemen var galiba çünkü çok çemen kokuyor ama tenime etki etmiyor. ama tabi sırf çemen kapsülünü bilemicem.

GNC de satılıyor canım. ınternetten de alabilirsin. gg de falan var bir sürü hem uygun fiyatları

xxxxxxxxxxxxxx
canım suraya baksana, soya proteini satıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
wonder up ın türkçe olan bi yerden satışı yok mu

tadı da önemli bu proteinlerin güzelse içebiliyorum ben şahsen. yok heralde ya ben de göremedim :S

ya bi yerden bulabilseniz siteden alamadım
wonder up ve o sakızı alır denerim
çemen ve apikopal bulmak kolay ya

hanımlar lorems güvencesiyle bi ürün satıyorum dikleştirici ve büyütücü yeni bitkisel özlü satın almak isteyen olursa benimle irtibata geçin fiyatıda diğer ürünlere göre gayet uygun

satıcı olarak işiniz bu saygı duyuyorum ancak biz parasında değiliz. işe yarayan ve kalıcı olan ve kandırılmadığımız ürünler arıyoruz.

ben size yalancı üçkağıtcı demedim ablacım
ama hep 3 ayda 2 beden diyip kandırıolar 5 ay olsun 1 beden olsun razıyım kalıcı ise:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
sizi yanıltmak istemem kullanmadığım için ama arkadaşım dener denemez iyi sonuçlar alsada almasada size haber vermek için geri döneceğim

aşağıya ürünün ismini vermeden içeriğini ve özelliklerini kopyala yapıştır yapayım kararı siz verin

ıÇıNDEKıLER: KARABıBER, PORTAKAL, PAPATYA, ISIRGAN, ADAÇAYI, SOYA, TARÇIN, ANOSON, ÇUHA ÇıÇEĞı, OKALıPTUS EXTRACT LARI, stearyl alkol,glyceryl stearate se,cyclomethicone,ceteareth- 25,dimethicone,di c 12- 13 alkyl malate,c 12- 13 alkyl octanoate,gliserin,carbomer,vitamin a, b, ,neolan mxp,de ionized water, SUSAM, ÇÖREK OTU, AYNISEFA

Dekolte ve hassas göğüs bölgesi için geliştirilmiş özel bir üründür.
Kırışık ve ince çizgileri optik olarak düzenler, cildi sıkılaştırır ve nem kazandırır.Göğüslerinize hacim katar. Doğum sonrası göğüs sarkmalarını toparlar ve önler. Memelerde kan dolaşımını düzenler. Daha dolgun, daha pürüzsüz bir görünüm katar. Erken yaşlarda oluşabilecek sarkmalara önlem olarak kullanılabilir. Hamilelik sonrası oluşabilecek deformasyonları önler. Meme başı çatlaklarını onarıcı özelliğe sahiptir.

Kullanım Şekli :
-Göğüs ve dekolte bölgesine Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere yumuşak masaj hareketleriyle sürülür.

UYARILAR: Çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza ediniz. Harici kullanım içindir.

arkadaşlar, benimkiler büyüklüğüyle,şekliyle tam olarak bize göre soldaki göğüs kadar.

ah ah bukadar olsa keşke yaptıklarımzla bi bukadar daha yaparım zaten ben bunları ama nerdee bukadar bile yoklar yanii :gitme:

offf yha benimkilerde böle olsa hiç uğraşmam büyütmek için yhaaaa :sinifsinif:

offf yha benimkilerde böle olsa hiç uğraşmam büyütmek için yhaaaa :sinifsinif:

ya kızlar benimkiler bu kadar demişim ama hiç değilmiş yaa.. neden o zaman göğüslerim bana büyük göründü acaba?yeni büyüme olmuştu ondan gaza mı gelmiştim ne, baya büyükmüş o resimdekiler yaa... yani şimdi bakıyorum da ondan baya küçükler...

ephot bebeim diğer topiği okuyup geldim bu topiğe ya senin o çıplak koyduğun dik ve büyük göğüsler var ya bence nezinkinden daha büyük :))) gene bir meme analizindeyiz...

yağ bu krem yani dimi. soya yağı kıllanma yapıyor mu. yapmıyorsa yağ olarak alıp sürmeyi düşünüyorum. soya yağı saç bakımı şampuanında var revigende ayrıca üzümçekirdeği yağı da var içinde. o yüzden üzüm çekirdeği yağını da sürmek istemedim.

kızlaaar işte benim ki bukadarr yaa minnacıııkmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…