Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

3.kutudasın v sadece 1,5 cm mi :KK43: bu çook az deil mi ya
adaçayı rezene ve yağ sürsem fln dha fzlaa olur belki :S
of anneme de alalım dedim...
10cm frk vr bnde yani göğsüm dümdüz deil profilden bkınca (tabi sol) fstık gbi ama :KK70: offf sağ büyüse :S mafoldumben
biraz dha düşüneyimCADIARZU

evet canım az büyüttü ilaç aslında ama hiç yoktan iyidir belki 4 kutu kullanırım çünkü çaylar falan bana etki etmiyor. ilaçla masaj büyüttü sadece. ama sende işe yarayabilir çaylar, daha küçüksün.sen bilirsin ucuz birşey değil, sonra işe yaramazsa üzülme. bu arada göğüslerin arasındaki fark çok çok can sıkacak boyutta değil. benim de böyleydi, hâlâ eşit değiller ama biraz daha yakınlar. hep sağa masaj yap, sola yapma. ben oyle yapıyorum.

3.kutudasın v sadece 1,5 cm mi :KK43: bu çook az deil mi ya
adaçayı rezene ve yağ sürsem fln dha fzlaa olur belki :S
of anneme de alalım dedim...
10cm frk vr bnde yani göğsüm dümdüz deil profilden bkınca (tabi sol) fstık gbi ama :KK70: offf sağ büyüse :S mafoldumben
biraz dha düşüneyimCADIARZU

evet canım az büyüttü ilaç aslında ama hiç yoktan iyidir belki 4 kutu kullanırım çünkü çaylar falan bana etki etmiyor. ilaçla masaj büyüttü sadece. ama sende işe yarayabilir çaylar, daha küçüksün.sen bilirsin ucuz birşey değil, sonra işe yaramazsa üzülme. bu arada göğüslerin arasındaki fark çok çok can sıkacak boyutta değil. benim de böyleydi, hâlâ eşit değiller ama fark azaldı. hep sağa masaj yap, sola yapma. ben oyle yapıyorum.

ay kusura bakmayın, sitede bir gariplik var . mesaj gitmedi gibi oldu, sayfa görüntülenmedi. ben de bir daha gönderdim aynı mesajı,gitmiş meğer...

aaaah ah buna razıyım, akıllı bir de bu göğüslere silikon taktıracak, hay allahım yaaa...
bu kadar olsa bir dakka daha büyütmeye uğraşıp da psikolojimi bozmam...
meme1.png

canım bunlar postladığın diğer resimler kadar işte.

canım bunlar postladığın diğer resimler kadar işte.

yok canım yaa, en son bunu postladım, benimkiler bunu gibi diye.
brust_main.jpg

senin alıntı yaptıgın bunlardan büyük baya, benimkiler önden hiç o resimdeki kadar dolgun durmuyorlar yani. seninkiler öyleyse ne güzel iştezemuszemus

çıkmıştı da upload ettiğim site kaldırıyor +18 içerik olarak görüp.

yok canım yaa, en son bunu postladım, benimkiler bunu gibi diye.
brust_main.jpg

senin alıntı yaptıgın bunlardan büyük baya, benimkiler önden hiç o resimdeki kadar dolgun durmuyorlar yani. seninkiler öyleyse ne güzel iştezemuszemus

allah allah anlamadım gitti. benimkiler yandan aşağı yukarı böle. önden de az önce yeniden postladığım resim gibi gene aşağı yukarı. ikisinin ne farkı var o kadar :S senin acaba şekil itibariyle mi farklı. bu ve ameliyat olucak olan resimdeki neredeyse aynı

iyiymiş canım, benim sol bunlardan az küçük de sağ baya küçük. fark kapandı gibiydi, az once banyodan çıktım sanki küçük olan eski hâline dönmüş gibi geldi, allah allah ya, bana mı oyle geliyo nedir, anlamadım, aradaki fark kapanıyor diye de seviniyordum. ay ikisi de bu kadar olsa ne sevinirim...

brust_main.jpg

yani sence bu göğüsler önden senin yeni postladıgın resimdeki gibi midir? görüntü beni yanıltıyor heralde, senin koydugun resim bana bundan daha büyük gibi geldi, değil mi sence=

kıslar kilo alınca buyuyen olmadı mı hiç????????????????

kilo alalım o zaman belkim fayda eder :S

brust_main.jpg

yani sence bu göğüsler önden senin yeni postladıgın resimdeki gibi midir? görüntü beni yanıltıyor heralde, senin koydugun resim bana bundan daha büyük gibi geldi, değil mi sence=

birazcıcık daha büyüktür. aşağı yukarı onun yandan duruşu böledir bence. çünkü benmkiler yandan bundan birazcık büyük önden de öyle duruyo

samantha iyah beyaz resimdeki senmisin? :kedi:

bence çok ideal memişlerin alkisalkisalkis ben bu kaadra olsa hiç uğraşmam canım ya

birazcıcık daha büyüktür. aşağı yukarı onun yandan duruşu böledir bence. çünkü benmkiler yandan bundan birazcık büyük önden de öyle duruyo

ya samanthacım valla sen üzülme, önden oyle duruyorsa gayet güzel bence yani küçük ama, birisinin gördügünde "aaa ne kadar da küçükler" diyecekleri küçüklükte değil, normak bir küçüklük, 75'i doldurur onlar heralde, 75'i dolduran göğüs de normal bir büyüklüktedir bence 80 olsa ne âla ama olsun. beni gören bir arkadaş "ay çocuk gibi yaa" demiştimafoldumben daha büyümüzse bozma moralini. o göğüsler estetik de duruyor çok ayrık da değiller, hoş bence.... önden görünüş de hedefim o benim işte...

işte 75 B yi dolduruyor ama öyle aman aman bir doldurma değil :) önceden 75 A ydı ben bir yıldır uğraşıyorum ama düzenli olmasa da. küçtür. çaylardır masajdır.. vala bana da diyen bir arkadaşım oldu geçen de ben takmamaya alıştım sanırım. erkek arkadaş beğenince başkalarını umursamıyorsun.

X