Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

bu arada bu o kızın son hali :)

620.jpg

yabancı bir forumdan buldum da. bizim aldığımız bitkileri bunlar belirli dozajda kapsül halinde falan alıyorlar.

ya benmki şu bi üst resimdeki gibi bile değill......bu kız napmışta büyütmüş öyle yahueyvahedigeldismile

benim de 1 yıl önce böyleydi aynen 75 A takarken

canım seninkiler şu an o koydugun son resimden büyük mü? hani önceki hâli demişsin ya...
ne yaptın da büyüttün o kadar? bir de bence o kızınkiler silikon, sonraki hâli. silikona benziyo bence yaa... bi de o resim sence A cup mı? o zaman benimkilerin bedebi bile yok:sinifsinif:. B cup olur sanki onlara...

canım seninkiler şu an o koydugun son resimden büyük mü? hani önceki hâli demişsin ya...
ne yaptın da büyüttün o kadar? bir de bence o kızınkiler silikon, sonraki hâli. silikona benziyo bence yaa... bi de o resim sence A cup mı? o zaman benimkilerin bedebi bile yok:sinifsinif:. B cup olur sanki onlara...

yok canım ya benim öyleydi aynen B cup büyük geliyordu. en son resimden büyük, kızın ilk halinden yani. ben de başladığımda o kadardı. canım silikon değil valla kız ay ay resimlerini koymuş 4 ay boyunca siteye girmiş yaptıkları hakkında bilgi vermiş şöyle ağrım oluyor böyle oluyor atıyorum şu an 85 cm oldu vs. şeklinde rapor vermiş.

mersin yağı rezene yağı zambak yağı en son çörekotu yağıyla masaj küç rezene adaçayı ısırgan içtim hurma yedim belli bir dönem sürekli nar sıkmıştım bir de şerbetçiotunu denedim. şu da çok etkili bişey sütyenlerimi B almaya başladım. onlar da doldurmaya başladı.

1631.jpg

ilk attğım siyah beyaz resim vardı ya benimki öyle dediğim, bu resim ondan 1 ay sonra çekilmiş(bitkisel kapsüller almaya başlamış). Şu yukardaki "kızın ilk hali" dediğim şeklinden , benimki böyle dediğim ilk attığım resme de Zoft sakız çiğneyerek ulaşmış.

kızlar tavsiye ettiğiniz her şeyi not aldım şimdi, benim ikizlerim de küçük geliyo bana ya :çok üzgünüm: 34C kullanıyorum tam olarak kaç bedene geliyo bilmiyoruma ama dolu dolu dolduramıyoruz ne yazıkki.. :çok üzgünüm: ama bugün sabah sütyenimi takarken dikkat ettim de kesinlikle büyümeleri gerekiyo ya :sm_confused:

Önce 3 ay boyunca günde 2 kere Zoft sakız çiğnemiş. Ondan sonra 32B olmuş. sigara yok, alkol az. asla kahve içmemiş arada kola içmiş. hormon problemi de yokmuş.

wonderup diye bir hap kullanmış 3X2 şelinde, sabak iki, öğleden sonra iki, yatmadan önce iki.

wonderup ın kremi de varmış: günde iki defa 10 dakika masaj yapmış.

kız şunları da söylemiş ben yukarda yazmayı unuttum. multivitamin almış demir destekli bir de protein içmiş. bunlar aslında çok önemli ben de yaptım. vücutta bir bölgeyi geliştirmek istiyorsan protein girişi lazım ve vitamin de çok önemli.

sonra bazı şeyler ekliyor programına..

susam tohumu yiyor arada.

bence şu da çok önemli ben almadım ama bir sürü yabancı kadının kolojen alımıyla büyüttüğünü gördüm. hatta bu doğal kolojen için chicken feet soup dedikleri. bildiğin tavuk ayağı çorbası içiyorlar :)))) kızın teki B olan göğsünü D yapmış o şekilde.

belli bir süre sonra günde 2000mg kolojen almaya başlamış

4 ayda 32B den 32C ye geçmiş. (81 cm iken 86 cm olmuş.)

sonra çementohumu kapsülü almaya başlamış (günde 610 mg)

9 ay boyunca yazmış... bunlarda gözüme çarpanlar arada belki atladığım bir kaç bişey olabilir. çünkü denemiş bazı şeyleri bırakmış falan.

ne güzel ya bu kadar çabuk böyle büyümesi iyiymiş. benimkilerde samanthanın ilk attığı, benimkiler aşağı yukarı bu kadar dediği resimdeki kadar. önden görünüşü öyle yani

Önce 3 ay boyunca günde 2 kere Zoft sakız çiğnemiş. Ondan sonra 32B olmuş. sigara yok, alkol az. asla kahve içmemiş arada kola içmiş. hormon problemi de yokmuş.

wonderup diye bir hap kullanmış 3X2 şelinde, sabak iki, öğleden sonra iki, yatmadan önce iki.

kız şunları da söylemiş ben yukarda yazmayı unuttum. multivitamin almış demir destekli bir de protein içmiş. bunlar aslında çok önemli ben de yaptım. vücutta bir bölgeyi geliştirmek istiyorsan protein girişi lazım ve vitamin de çok önemli.

bence şu da çok önemli ben almadım ama bir sürü yabancı kadının kolojen alımıyla büyüttüğünü gördüm. hatta bu doğal kolojen için chicken feet soup dedikleri. bildiğin tavuk ayağı çorbası içiyorlar :)))) kızın teki B olan göğsünü D yapmış o şekilde.

9 ay boyunca yazmış... bunlarda gözüme çarpanlar arada belki atladığım bir kaç bişey olabilir. çünkü denemiş bazı şeyleri bırakmış falan.

canım yaa, eğer boyle ise süper, bu kızın yaptıklarını biz de yapabilir miyiz dersin? zoft işe yarıyor mu cidden acaba? bir de şu protein hap şeklinde mi, nereden temin edebilirim, ne diyip alıcam?
şu wonderupla kolojeni de alabilir miyiz acaba? sen ne düşünüyorsun kızın programı hakkında, uygulayacagın şeyler var mı, varsa beraber yapalım yaa, büyünesini istiyroum artık!!!

ya mükemmel bişi de çorba hariç yaparım.. fakat ben istikrarlı deilim :sinifsinif:
2 hfta snra bırakıom şu an 3 hftadır hiç bşi yapmıorm kafamçokkarıştı

bu arada http://www.wonderup.com/breast_enhancement_what.html bu ilaç krem birlikte satılıo

Doğanın sunduğu kolajen içeren bazı maddeler

Ebegümeci
Bu doğal bitkinin yaprakları, tahriş olan ciltleri dış etkenlere karşı korur... Cildi nemlendirir ve yumuşatır. En önemlisi, ebegümeci ile cildinizin bağ dokusunun elastikiyetini artırabilirsiniz. Göz altındaki kırışıklıklar ve şişlikler için de iyi bir bitkidir...

Isırganotu yağı
Issırgan, her derde deva olarak ün yaptı.. Yaprakları., kökü, tozu, tohumu, yağı.... Hepsinin kullanıldığı alanlar var. Yurtdışında yaygın olarak kullanılan ısırgan yağı , bağışıklık sistemini kuvvetlendirmenin yanı sıra, güzellikte de etkili... Cildin bağ dokusunu güçlendirir... İlkbahar ve sonbaharda , kürler şeklinde kullanırsanız iyi olur. .. (Bu kürler iki ayı geçmemeli) Isırganotu yağının içindeki maddeler, cildin bağ dokusu için önem ihtiva ediyor. Öte yandan kırışıklıkarın giderilmesini de sağlıyor.

Üzüm çekirdeği
Antioksidan özelliği var. Aynı zamanda bağ dokusunu kuvvetlendirerek, cildin elastiki olmasında rol oynuyor. Yaşlılık lekelerinin giderilmesi için de faydalı. Kan damarlarının genişlemesini sağlıyor. Bu, kırışıklıkların oluşumunu engelleyen bir durum..

Ispanak (ve koyu yeşil renkli diğer sebzeler)
Koyu yeşil yapraklı bitkiler bol miktarda antioksidan içeriyor. Yıllardır Temel Reis’i kuvvetlendirmesi ile tanıdığımız ıspanak sebzesinin , bağ dokusunu güçlendiren bir özelliği de var. Sebzenin içeriğinde bulunan demir ve çinko, ciltte zarar görmüş kolajenin yerine yeni kolajen maddesi üretilmesine katki sağlıyor.

Yosun sabunu
Artık banyo yapacağınız ve yüzünüzü yıkayacağınız sabunu yosunlu olanla değiştırmenin zamanı geldi. Doğal yaşama yöneldiysek, ilk önce sabunlardan işe başlamamız lazım. Ama bu sabunun saf ve katkısız olup olmadığına dikkat etmek lazım. Deniz yosunlu sabunlarla yıkanılan ciltlerdeki değişimi bir süre sonra farkedeceksiniz. Mineral açısından zengindir bu sabun.. . Cilde duruluk ve ferahlık verir. Denizden aldığı mineraller deriyi dinlendirir ve parlaklık kazandırır. Yosun sabunu ile banyo yapıldığında ölü deri yok olur... Yosunlar yüksek miktarda protein, mineral ve vitamin ihtiva ederler.. Kalsiyum, fosfor ve iyot açısından zengindirler. İçindeki yoğun A, B , C ve E vitaminleri kolajen ve ilastin liflerinin oluşumunda etkili olur. E vitamini ise cildin yaşlanmasını önler.

Meyvelerden gençlik iksiri
Amaç, ciltteki sarkmaları önlemek için kolajen tabakasını harekete geçirmenin bazı formullerini vermek .. Yapacaklarınız arasında bir de meyve kürü var. İşte size özel bir içecek tarifi: Bir adet domates, 2 şeftali ve yarım limon lazım önce.. Bir de suyu sıkılmış bir havuç... Bunların suyunu bir bardakta toplayın. İçine bir damla da zeytinyağı ilave edin. Bardağa attığınız bir tutam iyot tuzu ile “gençlik iksiriniz” hazır demektir. Sabahları kahvaltada içebilirsiniz.. Düzenli tükettiğinizde, değişime tanik olacaksınız.

Adaçayı
Bu uyarıcı bitki, kan dolaşımını hızlandırır. Adaçayı da hücre yenilenmesine ve cildin elastikiyetinin artmasına neden olan önemli bitkilerden biri..

Nane
Nane deyip geçmeyin, Zaten koyu yeşil rengi size bir “ipucu” olsun. Cilde enerji, canlılık ve yoğun bir ferahlık hissi verir... Dokuların elastikiyetini kuvvetlendirir.

http://www.gulpa2.com/product_images/q/gnc_fenugreek_100tablet__15029.jpg <==== çemen tohumu kapsülü resmi

http://www.wonderup.com/breast_enhancement_what.html wonderup kapsül/ krem

http://urun.gittigidiyor.com/ZOFT-GOGUS-BUYUTUCU-SAKIZ-10-paket-2-Aylik-kur_W0QQidZZ7526879 bu da sakız :)

sizler için toparladım ben ancak yaza yaparım malum LYS :)

bu arada bii kaç multivitamin markası
# Solgar
# Pharmaton
# One a Day
# Centrum
# Supradyn
# GNC
# Apikobal

Son düzenleme:
benimkiler buna cok yakin biraz daha buyumesi lazim ama benim icin asil sorun gogus uclarimin olmamasi inan bu daha kotu bir sey

benimkilerin arasındaki fark 6 cm filan... off off o kızın ilk hali gibi olsa hiç ellemem...

wonderup ı düşünmüyorum çünkü çok doğal gelmiyor o hap ve kremler korkuyorum açıkçası. zoft sakız da öyle korkuyorum kullanmaya satılıyor aslında alışveriş sitelerinde ama onu bi yandan da kullanmak istiyorum çünkü çok pratik :) bunların hepsini düzenli yapmak çok zor kız baya azimliymiş. zaten ben düzensiz yaptığım için bir yılda 2-3 cm büyüdü anca. proteini de kilo problemi olmayanlar kullansın çünkü kalori içeriyor. ben kullanıyorum böyle toz halinde satılıyor arkadaşlar spor yapıyorsanız kesin biliyorsunuzdur zaten suyla ya da meyve suyuyla shakerında karıştırıp içiyorsunuz. bir forumda da amerikalı bir model soya proteini içtiğini söylemişti hep popoyu şekillendirdiğini hem de göğüsleri büyüttüğünü söyledi. çok mantıklı geldi zaten soya sütü de baya etki ediyormuş. elimdeki whey protein bitsin soya proteini alıcam. bir de soya sütü arıyorum bir haftadır nereye sorsam yok.

bu göğse yarayan çayların işte soya sütünün o bahsettiğim çorbanın falan göğse masaj yapıldıktan sonra içilmesi daha etkili oluyormuş. ben son 6 aydır öyle yapıyorum.

kapsülün nerden alındığını bilmiyorum :KK43: acaba tende falan koku yapıyor mudur öyleyse fena.. çemen ya.

kolajen kapsülünü de araştırıyorum almayı düşünüyorum. üzün çekirdeğinden varmış :)) demek ondan da etki ediyor bu küç.

X