Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
samantha iyah beyaz resimdeki senmisin? :kedi:
bence çok ideal memişlerin alkisalkisalkis ben bu kaadra olsa hiç uğraşmam canım ya
benim de 1 yıl önce böyleydi aynen 75 A takarken
canım seninkiler şu an o koydugun son resimden büyük mü? hani önceki hâli demişsin ya...
ne yaptın da büyüttün o kadar? bir de bence o kızınkiler silikon, sonraki hâli. silikona benziyo bence yaa... bi de o resim sence A cup mı? o zaman benimkilerin bedebi bile yok:sinifsinif:. B cup olur sanki onlara...
Önce 3 ay boyunca günde 2 kere Zoft sakız çiğnemiş. Ondan sonra 32B olmuş. sigara yok, alkol az. asla kahve içmemiş arada kola içmiş. hormon problemi de yokmuş.
wonderup diye bir hap kullanmış 3X2 şelinde, sabak iki, öğleden sonra iki, yatmadan önce iki.
wonderup ın kremi de varmış: günde iki defa 10 dakika masaj yapmış.
kız şunları da söylemiş ben yukarda yazmayı unuttum. multivitamin almış demir destekli bir de protein içmiş. bunlar aslında çok önemli ben de yaptım. vücutta bir bölgeyi geliştirmek istiyorsan protein girişi lazım ve vitamin de çok önemli.
sonra bazı şeyler ekliyor programına..
susam tohumu yiyor arada.
bence şu da çok önemli ben almadım ama bir sürü yabancı kadının kolojen alımıyla büyüttüğünü gördüm. hatta bu doğal kolojen için chicken feet soup dedikleri. bildiğin tavuk ayağı çorbası içiyorlar :)))) kızın teki B olan göğsünü D yapmış o şekilde.
belli bir süre sonra günde 2000mg kolojen almaya başlamış
4 ayda 32B den 32C ye geçmiş. (81 cm iken 86 cm olmuş.)
sonra çementohumu kapsülü almaya başlamış (günde 610 mg)
9 ay boyunca yazmış... bunlarda gözüme çarpanlar arada belki atladığım bir kaç bişey olabilir. çünkü denemiş bazı şeyleri bırakmış falan.
Önce 3 ay boyunca günde 2 kere Zoft sakız çiğnemiş. Ondan sonra 32B olmuş. sigara yok, alkol az. asla kahve içmemiş arada kola içmiş. hormon problemi de yokmuş.
wonderup diye bir hap kullanmış 3X2 şelinde, sabak iki, öğleden sonra iki, yatmadan önce iki.
wonderup ın kremi de varmış: günde iki defa 10 dakika masaj yapmış.
kız şunları da söylemiş ben yukarda yazmayı unuttum. multivitamin almış demir destekli bir de protein içmiş. bunlar aslında çok önemli ben de yaptım. vücutta bir bölgeyi geliştirmek istiyorsan protein girişi lazım ve vitamin de çok önemli.
sonra bazı şeyler ekliyor programına..
susam tohumu yiyor arada.
bence şu da çok önemli ben almadım ama bir sürü yabancı kadının kolojen alımıyla büyüttüğünü gördüm. hatta bu doğal kolojen için chicken feet soup dedikleri. bildiğin tavuk ayağı çorbası içiyorlar :)))) kızın teki B olan göğsünü D yapmış o şekilde.
belli bir süre sonra günde 2000mg kolojen almaya başlamış
4 ayda 32B den 32C ye geçmiş. (81 cm iken 86 cm olmuş.)
sonra çementohumu kapsülü almaya başlamış (günde 610 mg)
9 ay boyunca yazmış... bunlarda gözüme çarpanlar arada belki atladığım bir kaç bişey olabilir. çünkü denemiş bazı şeyleri bırakmış falan.