Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bundan da küçüktü..şerbetçi otu karışımını yaptı bi hafta bundan daha büyük hale geldi..ara verdim 3 gün sonra yine başladım eski haline dönmedi..devam ediyorum şimdi şerbetçiotu karışımına...ara verdiğim dönemde buz masajı ve ezgersiz yaptım da ondan geriye dönmedi galiba...ama çok sevindim hihooyyt devam edicem:)
konunun ilk resminde bence sağ ve sol birbirine eşit. çünkü perspektifsel olarak benimkiler de böyle duruyor. şimdi bakıyorum eğer yanlış görmüyorsam benim sol o soldan biraz daha büyük sağdan da byük ama sağ soldan küçük. ve ben full 75 B değilim. 75 B oluyor ama dolu dolu olmuyor. ideal mideal falan da değil bildiğin küçük yani. bu resimdekiler de küçük. dekolte falan olmuyor yani. anca destekliyle dekolte oluyor. dibinden çekince büyük gibi duruyor. yasak değilse çekcem dipten koycam bi de karşıdan çekicem koycam durum vahim görün yani
ya bn slikona alışamam ya tamam on numara cicikleri olmuş ama ben silikonla mezara girmk günah gbi gelr bana walla :S
ben 5 cm e razıyım çok bşi istemiom
he ablacım ben breat succes ı alablirim 3 -4 kutu kullanırım yağlarım da var ama parası çok geldi bana :S
vallahi siz delirmişsiniz... benim göğüslerim bu kadr olsa başka hiçbişey istemem... bikini giyemezsin,göbeğin varmış gibi durur... 70 beden südyen giyiyorum,o kdr yapmacık duruyo ki... hiç sevmem yapmacıklığı da... resmen oturup ağlıyasım geliyo.. yeter artık cidden herkes de var da nie yani çok mu zor bişe de büyük olması küçük olmuş... anlamıyorum ki ailede de var biraz ama 75 filan onlar.. ben 70 i zor dolduruyorum ya lanet olsun!
aaaa ne kı acaba dıye anasayfadan actım dırek bu son msj dakı resım cıktı yanımda da erkek kardesım cok utandııım
aaaa ne kı acaba dıye anasayfadan actım dırek bu son msj dakı resım cıktı yanımda da erkek kardesım cok utandııım
Benimkiler bu resimdeki kadarlar.Ephot o uğraştığınn,yaptığın şeyler gözümde büyüdü benim.Yapamam ben ya çok uzun iş:S
Yazık bana da:'(
vallahi siz delirmişsiniz... benim göğüslerim bu kadr olsa başka hiçbişey istemem... bikini giyemezsin,göbeğin varmış gibi durur... 70 beden südyen giyiyorum,o kdr yapmacık duruyo ki... hiç sevmem yapmacıklığı da... resmen oturup ağlıyasım geliyo.. yeter artık cidden herkes de var da nie yani çok mu zor bişe de büyük olması küçük olmuş... anlamıyorum ki ailede de var biraz ama 75 filan onlar.. ben 70 i zor dolduruyorum ya lanet olsun!