Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benide heveslendırdınız smdı, bnmkıler eşit ama küçük,masaj yaparsam simetrisi bozulur mu acaba,biri fazla gelişir falan.durduk yere dahada iş açmayalım.tecrübesi olan var mı?
kaydirigubbakcemile3:roflol:
kız erkek arkadaşın yanında kadınlar kulübü'nde gezilir mi? kulağına küpe olsun. erkek arkadaşın ne dedi, seninkiler de bu kadar mı?:) konunun adı "kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!! " ya...:)
yok canım ya erkek kardesım :))
hıc bırsey diyemedi bende oyle bılgısayarı kenara cektım o da kafasını cevırdı kaydirigubbakcemile3
ama fena utandım :kedi:
orası öyle de, benmkiler biraz büyüseler kendime güvenim gelcek ya bikiniyle dolaşırken en azından onları saklamaya uğraşmıycamtabi o fıstık gibi hatun, göğsü de küçük oluversin dimi yani...
o da artık aklıma takıldı zaten offf benm fark 10 cm cnm 72-83
3.kutudasın v sadece 1,5 cm mi bu çook az deil mi yacanım türkiye'de çok pahalı. ben bir amerikan sitesinden aldım. bir tanesi 19.95 dolar. kargo da 36.99 dolar. 3 kutu(3 ay gidiyor)toplam 97 dolar. 150 lira civarında. türkiye'de 3 kutu benim aldıgım zaman 300liraydı. kredi kartıyla alma imkanın varsa ve 150 lira çok değilse senin için sitenin linkini verebilirim ama %100 etki görürsün diyemem. fakat yaşın küçük oldugu için faydasını görme ihtimalin benden yüksek. ben biraz gördüm çok değil gerçi, şu an için 1-1.5 cm...(3. kutuya geçtim)