Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

kızlar benide heveslendırdınız smdı, bnmkıler eşit ama küçük,masaj yaparsam simetrisi bozulur mu acaba,biri fazla gelişir falan.durduk yere dahada iş açmayalım.tecrübesi olan var mı?

benim de aynı ephot'un son koyduğu resim kadar ama gerçekten küçük ya resme aldanmayın yani:/

kızlar benide heveslendırdınız smdı, bnmkıler eşit ama küçük,masaj yaparsam simetrisi bozulur mu acaba,biri fazla gelişir falan.durduk yere dahada iş açmayalım.tecrübesi olan var mı?

masajı ikisine de eşit yaptıktan sonra neden bozulsun ki simetrisi...masaj yaparsan gelişir hem...

bende aynı detten müzdaribim.şimdiye kadar tekstil dünyasının mucizevi ürünü destekli slikonlarla kurtardım durumu geçici olarak sempatiksalakcinni eşim durum hakkında bir şikayette hiçbir zaman bulunmamasına rağmen ben bu durumdan rahatsızım.silikonu hiiç düşünmedim zira sağlık yönünden gerekmedikçe bıçakl altına yatmaktan taraftar değilim.durumu artık kabullenmeye yakındımki bu başlığı gördüm derdim yine depreştiiiii

kaydirigubbakcemile3:roflol:

kız erkek arkadaşın yanında kadınlar kulübü'nde gezilir mi? kulağına küpe olsun. erkek arkadaşın ne dedi, seninkiler de bu kadar mı?:) konunun adı "kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!! " ya...:)

yok canım ya erkek kardesım :))

hıc bırsey diyemedi bende oyle bılgısayarı kenara cektım o da kafasını cevırdı kaydirigubbakcemile3

ama fena utandım :kedi:

yok canım ya erkek kardesım :))

hıc bırsey diyemedi bende oyle bılgısayarı kenara cektım o da kafasını cevırdı kaydirigubbakcemile3

ama fena utandım :kedi:

ay pardon canım ya, yanlış okumuşum. dervişin fikri neyse zikri de odur hesabı, ben de nişanlım evlenince göğüsleri beğenecek mi diye düşünmekten memeyle ilgili her konuyu oraya bağlar oldum. erkek kardeşimi direk erkek arkadaşım diye okumuşumkaydirigubbakcemile3

töbe töbe yarabbim yaaa....

benimkilerde ne yazıkki küçük boyum ve kiloma göre;((( fakat çörek otu yağını göğüslerine sürüp 10 dk masaj yapan bir arkadaş büyümenin olduğunu söylemiş forumda bakarsanız daha iyi olur sizler için ben okudum ve denemeye karar verdim kaybedecek ne varki kafamçokkarıştı

siz benim ablamınkini görseniz ağlarsınız 80 c takıo bi de dik onunkiler mükemmel ya :KK43:((

aaaah ah buna razıyım, akıllı bir de bu göğüslere silikon taktıracak, hay allahım yaaa...
bu kadar olsa bir dakka daha büyütmeye uğraşıp da psikolojimi bozmam...

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlar da charlize'inkiler... küçükler ama güzeller bu da yeter de artar bile. artist kadın yetiniyor ben mi yetinemicem:KK43:
charlize-theron-20071230-356429.jpg

aaah ah şimdi tek derdin bikini olsun, evlenmeye yakın da başka dertler alıyor insanı:kedi:mafoldumben
seninkilerin boyutu ne canım?

o da artık aklıma takıldı zaten offf:KK43: benm fark 10 cm cnm 72-83

o da artık aklıma takıldı zaten offf:KK43: benm fark 10 cm cnm 72-83

al benden o kadar, 73-83. ya ama ben bi sorun olcagını düşünmüyorum,desteklilerle güzel oluyor. bir de göğüs kısmı küçük seksi gecelikler de işi kurtarır, bir tane aldım kendime hazırlık maksatlı,:kedi: iyi görünüyor,idare eder, sorun olmaz... sen de cok takma.. sevdikten sonra, her hâlini beğenir... nefsi temiz birine düşmek mesele...

canım türkiye'de çok pahalı. ben bir amerikan sitesinden aldım. bir tanesi 19.95 dolar. kargo da 36.99 dolar. 3 kutu(3 ay gidiyor)toplam 97 dolar. 150 lira civarında. türkiye'de 3 kutu benim aldıgım zaman 300liraydı. kredi kartıyla alma imkanın varsa ve 150 lira çok değilse senin için sitenin linkini verebilirim ama %100 etki görürsün diyemem. fakat yaşın küçük oldugu için faydasını görme ihtimalin benden yüksek. ben biraz gördüm çok değil gerçi, şu an için 1-1.5 cm...(3. kutuya geçtim)
3.kutudasın v sadece 1,5 cm mi :KK43: bu çook az deil mi ya
adaçayı rezene ve yağ sürsem fln dha fzlaa olur belki :S
of anneme de alalım dedim...
10cm frk vr bnde yani göğsüm dümdüz deil profilden bkınca (tabi sol) fstık gbi ama :KK70: offf sağ büyüse :S mafoldumben
biraz dha düşüneyimCADIARZU

X