Ablalarım yaa ben 17 yaşındayım benm göğsmde bu resmn solundaki gbi ama alt kısım dolgunlaştı henuz ust kısımda dolgunlaşırmı bide benim daha uçları bole çıkmadı daha içerde buyurmu bölemi kalcakarkadaşlarımınki aşırı büyük benim ki böle mi kalır :gitme:
Büyür canim benim korkma benimde yasim 18 ve o resimdekinden daha büyük gögüslerim üstü az dolgulu alti hic dolgulu degil ve sivri malesef.... sen ne uyguliyosun???
Canım ben geçen sene bu zamaan masaj yabtım 1 ay serbetçi otu çayı içtim etkisi oldu b daha sonra bıraktım 1 aydr kendılıgnden buyumş taktıgım sütyen silikonluydu şmdi o kçk gelıo silikonsuz da dolduruo ama yazın gene egzersize yagla masaja başlıcam cnm sen bişey uyguluomsn ?
Canım ben geçen sene bu zamaan masaj yabtım 1 ay serbetçi otu çayı içtim etkisi oldu b daha sonra bıraktım 1 aydr kendılıgnden buyumş taktıgım sütyen silikonluydu şmdi o kçk gelıo silikonsuz da dolduruo ama yazın gene egzersize yagla masaja başlıcam cnm sen bişey uyguluomsn ?
ah kızlar ah, keşke sizin yaşınızdayken biri de bana söyleseydi de ben de yapsaydım. şimdi çok zor büyüyor...bu zamanları iyi değerlendirin, boşa zaman geçirmeyin.ergenlik döneminiz bitmek üzere!
20 yaşımda başlasam bile daha çok ilerleme kaydederdim. 5 sene evvel aklım nerdeydi bilmiyorum. Keşke annem az çok anlıyor olsaydı 'kocakarı buluşları'ndan :) Başlasaydı 15 yaşımda nar sıkıp içirmeye hurma yedirmeye ah ah
20 yaşımda başlasam bile daha çok ilerleme kaydederdim. 5 sene evvel aklım nerdeydi bilmiyorum. Keşke annem az çok anlıyor olsaydı 'kocakarı buluşları'ndan :) Başlasaydı 15 yaşımda nar sıkıp içirmeye hurma yedirmeye ah ah
25. Bir yıl önce A'ydı. Ondan da önce AA'ydı. Şu an desteksiz B yi dolduruyor. Daha küçük yaşta başlasaydım çook daha etkili olurmuş ona hayıflanıyorum ben :) İnsanoğlu doyumsuz malum.
Evet aynen canım. Son zamanlarda da göğüs büyütücü kemer ve soya sütüyle 1.5 cmlik bir büyüme elde ettim. yaklaşık 2 ayda.
okeyyy hayatim, peki soya sutunu tukkettin mi yoksa masaj ile surdun mu? peki neden soya sutu? gogus buyutme veya oestrojen'i arttirma konusunda ozelligi nedir? arastirirdim ama vaktim yok..
Östrojen içeriyor. Ayrıca kalsiyum ve protein içeriyor. Göğüs büyütme serüveninde mutlaka protein almak şart. Vücudunda bir bölgeyi geliştirmek istiyorsan protein çok önemli bir yapı maddesi.
soya sütünü içtin mi samantha ?
kilon değiştimi peki göğüslerin büyüünce?
ah kızlar ah, keşke sizin yaşınızdayken biri de bana söyleseydi de ben de yapsaydım. şimdi çok zor büyüyor...bu zamanları iyi değerlendirin, boşa zaman geçirmeyin.ergenlik döneminiz bitmek üzere!