İnş sizinkilerde büyür yaa.. evet bende başlıcam gene inşallh yararı olur aslında annemink, falan baya buyuk hele benim yaşımdayken aşırı buyukmüş ama ben sanırım zayıfım die büyümüo azcık anneme çekmiş olsam :çok üzgünüm:
bu ne la cık cık cık daha neler göreceğiz buralarda ala ala yakında cıplak resimler koluyup benim vucudum buna benziyor yapacaklar
Sadece küçle yetinmeseydin, çörek otu falan da yemeyi dene, masaj yap. Bir de hayıt yaprağı da büyütüyormuş, deneyebilirsin.Arkadaslar benim goguslerim 70A yi dolduruyo iste. Sol sagdan azicik kucuk. Bide biraz sarkik. Malum 29 yasindayim. 6 aydir kuc kullaniyorum ise yaramadi. Buyuyecegine artik inanmiyorum ama masaj yaparak belki biraz daha diklesiririm. Kendi gogus resimlerimi buraya yuzumu gostermeden koyabilirim ama nasil yapacagimi bilmiyorum.
boşver canım, göğüs resmi koymamızı bile garipseyen birisinin böyle terbiyesiz bir yorum yapabilmesi enteresan zaten. kendisi erkek olabilir, bayansa da söyleyecek söz bulamıyorum. kendi çapında eğleniyor heralde. ya da aklını dediğin gibi başka birşeyle bozmuş. en iyisi muhattap olmamak...Bu arada Benzuzu arkadasim burasi goguslerini buyutmek isteyen arkadaslarin paylasim alani. Bu konuda herhangibir tavsiyen yoksa lutfen rahatsiz edici yorumlardada bulunma. Neremizi gosterip gostermeyecegimiz seni ilgilendirmez. V... da gosterirsiniz ne demek ne igrenc bir yorum bu. Bu yorum ancak akli uckuruna kacmis saglikli dusunemeyen bir erkegin yorumu olabilir. Bir kadina boyle bir yorumu yakistiramam dogrusu
acikcasi bende sasirdim resimleri gorunce ama bu konu hakkinda yorum yapmak haddime dgl tabiki.. okisi gercekmi bilemem ama bir duruma alismis bir insan baska bir duruma hayret eder.. dusuncelerimizi uygun bir sekilde dile getirelim yada hic yorum yapilmasin sonucta topikler "sorunu" olan veya bir degisiklik arayan kadinlar icin yapilmis. yoksa gogus buyutme hatta cinselliye kdr giden basliklarda ozel konulardir, bunlar da terbiyesiz gorunebilir. begenmeyen burda bulunmaz bence.. ben sehsen sevdim bu siteyi ister gizli ogrenin ister acik olun (yorum ile).. ama lutfen tatsizlik cikarmayin..
ben bayanım cok kibardınızda onun içinmi başka topic bulun dedinz
1. bir "guzellik uzamnina" bu tarz konusmayi hic birsey sekilde yakistiramiyrm. "bu ne la cikcik vs...." ayrica bir bayana da hic yasikmaz.
2. madem guzellik uzamnisin buyur bakalim yorumlarini alalim gogus buyutme hankinda..
3. ben bir melegim diyen kadina ilk defa rastliyrm acikcasi!! melek oldugun konusman dan belli..
kötükedihüso belki unutmuşsundur ama ŞEYTANDA bir melekdelikafadulden
kötükedihüso belki unutmuşsundur ama ŞEYTANDA bir melekdelikafadulden
ahhahaha hadi hep birlikte gülüp biraz kafa dağıtalım kızlar bu mesaj sayesinde. sizler gibi topikte konu dışında her şeyden bahsedenler olmasa olmazdı doğrusu
guzelim kusura bakma, yukarida dedigim gibi boyle sacma seylerle okuyuculari mesgul etmeye degmez ama tutamadim kendimibir nebi eglence oldu
ahhahaha hadi hep birlikte gülüp biraz kafa dağıtalım kızlar bu mesaj sayesinde. sizler gibi topikte konu dışında her şeyden bahsedenler olmasa olmazdı doğrusu
COK güzel demişsin ama canım bana yüz vermiyor ki kaydirigubbakcemilehihoyyytklava:
güzellik uzmanı olabilcek yaşa geldiyseniz şu yorumları yapıyor olmanız sizde ya bir sorun olduğunu ya da gerçek olmadığınızı gösterir. boşuna vakit harcamayın burda eğlenmek için birçok site var. hoşçakalın