- 2 Kasım 2019
- 68
- 24
- 38
- 29
- Konu Sahibi Princesssd
-
Sürekli ayrildiginiz bir akrep sevgiliniz oldu mu ? Peki tamamen bittigini nasil anlariz?
[/Q
Benim eşim akrep gerçekten burcunun adı sanki onların özelliği gibi akreplerden uzak durun derim
Olayı yok fazla zor karakterlerCidden bu akreplerin olayı ne ki hep onlarla ilgili konu açılıyor, biri hilale anlatır gibi anlatsa keşke bana
Hilal kim kiz bilal diilmiydi oCidden bu akreplerin olayı ne ki hep onlarla ilgili konu açılıyor, biri hilale anlatır gibi anlatsa keşke bana
Of omur torpusuBen hep ikizler erkeğinden ayrıldığım için bilemeyeceğim...
Of omur torpusu
Helvayı kaçırdım o zamanKiz deme oyle asktan olen var
Pamuk gibi insanlarız İkizler Burcu olarak zaten.Üstüne üstlük kendisiyle evlendim. Ve oğlum da ikizler
Şimdi düşündüm de en samimi arkadaşlarım da ikizler. Çok ilginç...
Henuz yaptirmadim cunkuHelvayı kaçırdım o zaman
Yani sen diyorsun ki illa ban yiyelimHilal kim kiz bilal diilmiydi o
Yasamaz miBenim oğluşlarımın ikiside akrep burcu bakalım ilerde neler görecez aşk acıları falan yaşamaz inşallah kuzularım .Çok duygusal 7 yaşındaki oğlum diğeri de daha 3 aylık küçük akreplerim benim korksun kızlar akreplerden
S
Pamuk gibi insanlarız İkizler Burcu olarak zaten.
Ahahhah ne alaka kizYani sen diyorsun ki illa ban yiyelim
Yok valla bumerang gibi donen akrepte gordukAçılın ben akrebimDönüp gittiysek bitmiştir. Ben sevmem öyle ayrıl barış ilişkileri bir süre sonra laçka oluyor. Bir kere bitti mi dönüş olmamalı...
O zaman özel istek yapabiliyor muyuzHenuz yaptirmadim cunku
Neeeeee leylek hikayesi yalanmiydi!???Tamam ben ikna oldum, bütün burçlar fabrikadan tek tip çıkıyormuş. Leylek hikayesi de yalanmış.
Ben helva tarzi takilmiyorum arkamdan suşi dagiticam uyar mi ahahhahahO zaman özel istek yapabiliyor muyuz
Kimse gelmez o cenazeye benden demesiBen helva tarzi takilmiyorum arkamdan suşi dagiticam uyar mi ahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?