- 25 Haziran 2018
- 88
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Princesssd
-
Burçla alakası var mi bilmem ama bittiren erkek keyfine bakar hemen umursamadan seni hayatına kaldığı yerden devam ederSürekli ayrildiginiz bir akrep sevgiliniz oldu mu ? Peki tamamen bittigini nasil anlariz?
Acı çeken birine neden boyle yorumlar yaptiginizi anlamadim, yorum yapmak zorunda değilsiniz ki lütfen yardimci olabilecekler yazsin canim acıyorSürekli ayrildiginiz bir akrep sevgiliniz oldu mu ? Peki tamamen bittigini nasil anlariz?
Herkes senle dalga geçti bıkmadın mı artık biraz gururlu ol sal şu çocuğuSürekli ayrildiginiz bir akrep sevgiliniz oldu mu ? Peki tamamen bittigini nasil anlariz?
Ne demek istiyorsunuz anlamadimAkrep sokarsa anlarsınız
Bu arada hangi tür akrepti?
Acı çeken birine neden boyle yorumlar yaptiginizi anlamadim, yorum yapmak zorunda değilsiniz ki lütfen yardimci olabilecekler yazsin canim acıyor
Ben olsaydim bu yorumu yapmazdim kimin ne olacagi belli degil cünküHerkes senle dalga geçti bıkmadın mı artık biraz gururlu ol sal şu çocuğu
Cidden bu akreplerin olayı ne ki hep onlarla ilgili konu açılıyor, biri hilale anlatır gibi anlatsa keşke bana
Gayet belli kusura bakma hepimiz aşık olabiliriz hepimizi biri terk edebilir ama dünyadaki son erkekmiş gibi yapışıp kendimizi rezil etmek kişisel tercihBen olsaydim bu yorumu yapmazdim kimin ne olacagi belli degil cünkü
Yapistigimi nerden biliyorsun ki? Belki cektigim aciyi ona gostermiyorumdur belki burda döküyorumdur içimi ?Gayet belli kusura bakma hepimiz aşık olabiliriz hepimizi biri terk edebilir ama dünyadaki son erkekmiş gibi yapışıp kendimizi rezil etmek kişisel tercih
Diyorum ki davranışların burçlarla alakası olsa 12 farklı davranış biçimi vardırNe demek istiyorsunuz anlamadim
Yapistigimi nerden biliyorsun ki? Belki cektigim aciyi ona gostermiyorumdur belki burda döküyorumdur içimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?