- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- Konu Sahibi Princesssd
-
Hobi olarak yine bırakmasalar da sürekli konu mu açmasalar ne? Ya da ben bir akrep bulayım bu iş huzur içinde çözülsünBen pek bi olayını görmedim açıkçası, kıskançlığı filan dışında. Nereden buldum da evlendim diyorum hatta. Pek matah bişey değiller yani ama kimisi de buldu mu bırakamıyor böyle
Böyle bir adamla döne dolaşa barışmandan bir umut arrka arkaya konu açıp birinin yok ayrılmamışsınızdır demesini beklemenden adam şimdi mesaj atsa koşa koşa gitmeye hazır olduğundan belli iç dökmek ayrı ayrıldık mı bitti mi diye sormak ayrı çocuk değiliz anlıyoruz ama yine de sen kendini böyle avutuyorsan avut bananeYapistigimi nerden biliyorsun ki? Belki cektigim aciyi ona gostermiyorumdur belki burda döküyorumdur içimi ?
Hicbirsey demiyorum umarim sende bir gün ayni duruma düsmezsinBöyle bir adamla döne dolaşa barışmandan bir umut arrka arkaya konu açıp birinin yok ayrılmamışsınızdır demesini beklemenden adam şimdi mesaj atsa koşa koşa gitmeye hazır olduğundan belli iç dökmek ayrı ayrıldık mı bitti mi diye sormak ayrı çocuk değiliz anlıyoruz ama yine de sen kendini böyle avutuyorsan avut banane
Düşmem sen beni düşüneceğine otur kendini düşün bitir bu işi umursama altı üstü bir sevgili kimse aşktan ölmemiş otur kendine değer verHicbirsey demiyorum umarim sende bir gün ayni duruma düsmezsin
SagolDüşmem sen beni düşüneceğine otur kendini düşün bitir bu işi umursama altı üstü bir sevgili kimse aşktan ölmemiş otur kendine değer ver
Kiz deme oyle asktan olen varDüşmem sen beni düşüneceğine otur kendini düşün bitir bu işi umursama altı üstü bir sevgili kimse aşktan ölmemiş otur kendine değer ver
Çaresizim nerden girecegimi sasirdimAblacim bu adamin akrep burcu olmaktan baska bi vasfi kisiligi yokmu neden sadece burcuyla gundeme geliyor..........................
Hep benDiğer ayrılmalarınızda kim geri döndü
Bnce yine dönmez, eğer tekrar birleşirsen tamamen karar vermeden ayrılık lafını ağzına almaHep ben
Evlenirsen anlarsınNe demek istiyorsunuz anlamadim
Koseye skistigini anlayinca zehrini kendine batiriyor aklinda bulunsunÇaresizim nerden girecegimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?