• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir akrep erkeği gercekten ayrilirsa nasil anlariz?

Ben pek bi olayını görmedim açıkçası, kıskançlığı filan dışında. Nereden buldum da evlendim diyorum hatta. Pek matah bişey değiller yani ama kimisi de buldu mu bırakamıyor böyle :KK70:
Hobi olarak yine bırakmasalar da sürekli konu mu açmasalar ne? Ya da ben bir akrep bulayım bu iş huzur içinde çözülsün 😒 konuları ben açarım artık 😈

Bu tür şeyler burçlara bağlamamak lazım ama cevapları bu yönde istiyorsunuz madem o dilden konuşalım :) Ayrıl barış bir durumunuz var sanırım. İstemeyip bırakan taraf siz olmalısınız. akrep Burcu biri kafaya koyduğu kişiyi elde etmek için elinden geleni yapar. Israrcı olur. Kolay bağlanmaz sevdiği birini de kolay kolay bırakmaz. Eğer istemiyorsanız kesin bir dille olmayacağını belirtip ağzından söz alın. Gururludurlar çünkü söz verdikleri şeyden kolay kolay dönmezler öyle. Eğer tamamen bitirdiyse arayıp sormaz yokmuşsunuz gibi davranır.

Yapistigimi nerden biliyorsun ki? Belki cektigim aciyi ona gostermiyorumdur belki burda döküyorumdur içimi ?
Böyle bir adamla döne dolaşa barışmandan bir umut arrka arkaya konu açıp birinin yok ayrılmamışsınızdır demesini beklemenden adam şimdi mesaj atsa koşa koşa gitmeye hazır olduğundan belli iç dökmek ayrı ayrıldık mı bitti mi diye sormak ayrı çocuk değiliz anlıyoruz ama yine de sen kendini böyle avutuyorsan avut banane

Böyle bir adamla döne dolaşa barışmandan bir umut arrka arkaya konu açıp birinin yok ayrılmamışsınızdır demesini beklemenden adam şimdi mesaj atsa koşa koşa gitmeye hazır olduğundan belli iç dökmek ayrı ayrıldık mı bitti mi diye sormak ayrı çocuk değiliz anlıyoruz ama yine de sen kendini böyle avutuyorsan avut banane
Hicbirsey demiyorum umarim sende bir gün ayni duruma düsmezsin

Oyy bu kaçıncı konun oldu bacım sıkılmadn mı ?

Açılın ben akrebim :-) Dönüp gittiysek bitmiştir. Ben sevmem öyle ayrıl barış ilişkileri bir süre sonra laçka oluyor. Bir kere bitti mi dönüş olmamalı...

Back
X