• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir akrep erkeği gercekten ayrilirsa nasil anlariz?

Ben hep ikizler erkeğinden ayrıldığım için bilemeyeceğim...

Benim oğluşlarımın ikiside akrep burcu bakalım ilerde neler görecez aşk acıları falan yaşamaz inşallah kuzularım .Çok duygusal 7 yaşındaki oğlum diğeri de daha 3 aylık küçük akreplerim benim korksun kızlar akreplerden

Benim oğluşlarımın ikiside akrep burcu bakalım ilerde neler görecez aşk acıları falan yaşamaz inşallah kuzularım .Çok duygusal 7 yaşındaki oğlum diğeri de daha 3 aylık küçük akreplerim benim korksun kızlar akreplerden
Yasamaz mi

Ruyalarda bulusalim:KK51:

Açılın ben akrebim :-) Dönüp gittiysek bitmiştir. Ben sevmem öyle ayrıl barış ilişkileri bir süre sonra laçka oluyor. Bir kere bitti mi dönüş olmamalı...
Yok valla bumerang gibi donen akrepte gorduk
Mesela ornek vermek gerekirse sayet; BEN😰

Uzun yillardir arkadas oldugum ama ayni zamanda da arada flort ettigim biri var akrep burcu. Dengesiz oldugunu dusunuyorum. Bir gun sanki cok hoslaniyor gibi davraniyor, ertesi gun mesajima 10 saat sonra cevap veriyor, ilgisiz duruyor fln. Dengesiz, kararsiz tipler bence. Hepsi mi boyle bilemem, benim tanidigim akrep boyle:)

Back
X