- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi shitlembikk
-
Yaa bu site ne için herkes gercekten güveniği için mi yazıyor veya gğvenmediği içinmi baska yüzler isimlerlemi giriyor he? ben güvenerek yazdım evet ve yazılanlara kırıldım bunuda acıkca belirttim bunu bile yargılıosunuz ben anlamıyorumki..konu sahibi sinirlenmiş cevap vermıyor.
bu nasıl bir çocukluk...tanımadıgı birine 2 dakıka da güvendi ve yorumunu begenmedı
kımseye de cevap vermeyeckmiş. burada konu açıyorsak her türlü görüşe saygı duymalıyız
kimse kimseyi tanımıyor sonuçta. ben ortada hakaret eden birilerini de göredim.
ama konu sahibi kendı kendıne hakarete uğramış gibi davranıyor, sanırım acı çekmek
dışlanmak hoşuna gidiyor.
allah yardımcın olsun.
Yaa bu site ne için herkes gercekten güveniği için mi yazıyor veya gğvenmediği içinmi baska yüzler isimlerlemi giriyor he? ben güvenerek yazdım evet ve yazılanlara kırıldım bunuda acıkca belirttim bunu bile yargılıosunuz ben anlamıyorumki..
ya fake ya da bazi insanlar gerçekten çok tuhaf !
fake diyenler olabilir, burada bir çok örnekleri çıktı
ama senın buna kızmana gerek yok. hala yargılıyorsunuz diyorsun
neyse arkadaşım, allah yardımcın olsun.
​ben benımkıyle tartısıp 1o dakıka ayrı yatayım tası taragı toplar gelır yanıma bu adam nasıl bır adam sastım oda ayrı bır mesele
canim benim.. 3 gundur ayri yatiyorsun, konusmuyorsun peki o bunu nasil karsiliyor? seninle konusmaya calisiyor mu.. duzeltiyor mu kendini?
ben cok uzuldum yasadiklarina bi dayanagin olmadan hayata atilmak eminim zordur ama bu adam duzelmesse ne yapacaksin ki baska..
agla mutsuz ol ona gucendigi sole.. seni oyaladigini sole evlilik icin.. eger sevmiyorsan birak gidiyim de. ama ciddi ol bunlari solerken.. belki o zaman anlar ciddiyetini. Allah yardimcin olsun..
hele sukur ! senınkı ılgısızlıgıde asmış artık cok daha fazla ılgısız.surrenderın dedıgıne katılıyorum sen onda alıskanlık olmusun cunku seven ınsan ıcerde sevdıgı varken sevdıgını kollarının altına almak yerıne horlamayı tercıh etmezseninmi benimmi beynim patladı belli değil valla arkadasım bugüN Bİr çift arkadasımıza yemeğe gittik 2 gğndğr olduğu gibi dün ayrı yatmamam tepki koymadı hiç bişe olmamıs gibi davrandı eve geldiğimizdede yalandan aşkım yatmıyormusun dedi hayır dedim gitti 5 dk bile diretmedi ve suan horluyor yemin ederim bense sizle konusuorum haklısın her dediğinde hepinizin dediğini küpe yapıcam bi şekilde hayata geçiricem saolun..
bende yavas yavas yatagıma tıpışıyorum cok uykum geldım,rabbım yardımcın olsun ınşallah ama herşeyıde devlet babadan bekleme gayret et cabala dua et rabbıne sıgın ya dogru yola gelır yada o yola dogru gelır hepınıze cumleten hayırlı ( SABAHLAR)çüsss
saol arkadasım amin... ama her dediğini yaptım ya konuyu değiştiriyor yada kacıyor...yada hiç bişe olmamış gibi davranıyr
arkadasım emin ol fake değilm tuhaf olduğuma inanmak istiyosanda buna inanabilirsin ben derdimi anlattım sadece ve bu tarz yorumlardan cok yoruldum konusabiliceğimi düşündüm ve sadece o yüzden yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?